seans açıldığında alıcıyım.kaptırmasın zor ile mi alıyoruz.zaten bu tahtaya giren bir kaç doğum günü kutluyor.
Printable View
nakit temettülerini mal'a cevirecek.bende onun gibi düşünüyorum.bu gün alırsam 26 sında öderim)))
ço baskı var kagıtda hayırlı olmayan bişey mi var acaba
Makarayı geri sarmaya başladılar. Bu S-400 ler nihayete ermeden yeni alımlar riskli
bugün hak sahiplerinin tesbit günü yarın hesapta temettüler sanırım
0.06kuruş temettü 3.50den düşür 3.35şe bu nasıl hesap yahu
G3121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarınki alacağımız temettüyü dün bu gün düşürüp mala ceviriyor.
bende bu gün aynısını yaptım. 3.35-41 arası .
yt değildir.
bugun bırazını çıkıp dyo aldım zararı kapadım harcadıgımız zamana yazık
Ek 22684grafik eğitim çalışmasıdır, yatırım tavsiyesi içermezzz. buradan dönmesi gerekir diye değerlendiriyorum, eğer dönmez de düşüşe devam ederse 3.00 leri düşünmek istemiyorum, tabi tamamen naçizane acemi tahminimdir. dikkate alınmaması rica olunur..
temettuler hesabına gecen varmı garantıde daha gecmemiş....
geldi temettüler
benim de henüz yatmamış, vakıf..
Hala yatmadı işbankası
garanti yatmış Allah bereket versin...
temettüsünü yediğim, 3.50'den satıp 3.36'dan alsam daha iyi olurmuş da neyse, hayırlısı bakalım..
İyi bari yattı temettü Allah bereket versin
bizdeki lotları almadan göturmeyecek korku fılımı gibi
Abi bizdeki lotlar ne ederki..
Yani 750bin lot dışarıda
%51 dolaşımdaki pay
gözü tok spek bı elın parmaklarını gecmez br lotun hesabını yaparlar mehamet duygusu yoktur onlarda senın batmışlıgın zararın umurlarında olmaz ptron hissesine sahip çıkmaz spegın insafına bırakmıştır çünki danışıklı oynarlar ararsanız masumuz derler serbest piyasa derler küçük yaırımcının dostu yoktur malesef....
0.06kuruş temettü verdi hisse belini doğrultamadı
xxxxxx
Sayın Udo adlı arkadaş geçmiş tarihte bunu yazmış. Bilhassa son paragrafa dikkat ediniz. Bu şirket nakdini ana şirkete faizle vermiş. Daha doğrusu verdirilmiş. Bu nasıl olabilir ? Bir kere asla etik değil, olamaz. Bunun SPK yasalarına göre suç olması lazım. SPK ya yazmak lazım. Ana şirketin paraya ihtiyacı varsa gider bankadan kredi kullanır. Sen büyük ortaksın diye var mı öyle. Benimde nakde ihtiyacım var. Bende küçük ortağım. Bana da ver o zaman, şirkete kaçla veriyorsan. Faiz rakamın kaç ? Şirketin ana hissedarının kafein yazılım şirketi de var. Sık sık TV yede çıkar. Smart diye yazılım firması var. Onuda halka açtılar. Bu zihniyetle küçük yatırmcının parası hakkı şirket ana hissedarları tarafından kullanılıyor demektir. TV ye çıkarsa direk soracağım . Ülke duysun.. Şirket yönetim kurulunun kallavi yüksek ücret aldıkları paylaşılmıştı.
Arkadaş madem şirketi çiflik gibi kullanacaksın neden halka açıyorsun ? Küçük hissedarların menfaati , hakkı düşünülmez mi ? Ben buradan soruyorum ki şirketede yazacağım. Acselin kasasında ki nakdi yüzde kaç faizle ana hissedar kullanıyor ? Madem ana şirket kasanda ki nakde göz dikmiş, genel müdürlüğün stoğa çalışması , , çünkü dolarlada ithal ediyor ana maddeyi. Petrol türevleri nede olsa. Hatta borçlanıp yatırımlara yönelmesi lazım.
Şirket dolarla iş yaparken dolar tutması mantıklı iken. Siz nasıl TL ile ana hissedarın emri ile nakdinizi kullandırırsınız ? Hadi buyrun ! Buyrun, Sermaye Piyasaları Kurumu, buyrun bağımsız denetçiler ! Bu matruşka gibi iç işe geçmiş ilişkilerle nasıl kurumsal olacaksınız, nasıl itibarınızı yükselteceksiniz ? İçiniz rahat mı ? Hangi başka borsa şirketlerinde var. Koç gurubuna baksınlar. Hangi şirketi başkasına parasını kullandırmış . Kardeşim böyle yapacaktınız madem . Biz bilmiyor muyuz paramızı dolara, altına, faize yatırmayı. İsminize, okumuşluğunuza güvenip şirketinize ortak olmuşuz. Suç mu işledik. Düşman gibi görüyorsunuz. Bir arsa mevzu var. Net bir bilgi akışı yok. Ortaklar belediyeyi vs. arıyor. Ortaklar Kıbrısa giden sondaj gemilerinden bile medet umuyor. Yazıktır ya..
Şirketin ve ana hissedarın ; derhal bu işden vazgeçmesi lazım... Ben hakkımı helal etmiyorum. Cimer falan yazacağım.
Ondan sonra ülkede sermaye piyasaları neden gelişmiyor. Bu konunun ders olarak okutulması lazım.
Zaten halka açıklık oranı yüksek olmasına rağmen zamanla baskılanarak toplandığı anlaşılıyor . Birde yapılan işlemlerle kendi aralarında top çeviriyorlar. Küçük hissedarların parasına ihtiyaç olduğu zaman halka aç , nakdi topla. Sonra bedelli de açıkla, bir daha nakit topla. İşler düzelsin . Şirket beklentileri ve karlılığı artsın. Bu seferde baskılarla, düşük ezik fiatlarla küçük , küçücük ortaklarından geri topla. İş mudur bu ? 2011 de bu tahtanın işlemlerinde usulsüz işlem yaptığı gerekçesi ile o zamanın parası ile 300 bin lira bir para cazası verilmiş zatı muhteremin birine. Twiterda acıselsan diye aramalar yazdım. Şak karşıma çıktı. Hiçbirşey gizli kalmıyor. Önce ahlak ve vicdan lazım.
Şirket esasında çok iyi bir alana yatırım yapmış. Yüzde 80 ihracat çalışıyor. Bedelli sermaye artışı ile PAC üretim tesisi başlı başına çok iyi bir yatırım. Ülkenin cari açığına en faydalı iş. petrol ve doğalgaz sondaj aramalarının vazgeçilmez ana malzemesi. Diğer ürün gamlarının da geniş kullanımı var. Geleceği çok parlak bir şirket. İnşaallah düzgün adamların eline geçerde hızla büyür. Selamlar.
çok haklısınız. sırf bu şirket için konuşmuyorum, borsadaki şirketlerin neredeyse tamamına yakını küçük yatırımcıyı yolunacak kaz olarak görüyorlar. maalesef bir küçücük yatırımcı olarak beni de ziyadesiyle üzdüler, etrafımda memnun bir ky de göremiyorum açıkçası. neredeyse 20 yıldır kesintili sürelerle borsadayım, her defasında "maliyet düşürmek" ve "zararımı çıkarmak" faaliyetleri dışında bir kere yüzümüz gülmedi.. insanı borsadan soğutacaklar o olacak. yatırım tavsiyesi değildir. kendi acemi görüşlerimdir bunlar.
Sayın Tavuzay, ne söylesek az. Fakat çok iyi firmalar var. Egeen, Hektaş, Kordsa gibi. Bu şirket ise henüz bebek şirket konumunda. geleceği çok parlak. İş sahası ve sektörü mükemmel. gelecekte hızlı büyüyecek ve yatırım yapacaktır. İbabcım tam. İnşaallah sahipleri ve ortakları profesyonel ve kurumsal olursa hem onlar hem küçük yatırımcıları kazanır. Hayırla yad edilirler. Selamlar.
an itibarıyla 3.42 gördü.. bugün %5-10 Allah ne verdiyse gitmesi lazım, endeks 3.2 puan artıda, neredeyse 100K'yı geçecek, bugün değilse ne zaman? yatırım tavsiyesi değildir.
hıssenın gıtmesını ıstese 342 uzerine atıp alıcı çeker aşa salarken kaptırdıklarını toplayamamış olmalı
syn sıpek 342yıde gecsen mılleti küstürmüşsün kımse gelmıyor elemanlarını topla arsa senaryosunu devreye sok belkı sazan atlar oltya..:)
Üstat nasıl küstürdüyse bedava verse alan yok
..