6,30 'dan dönüş süper :)
Printable View
6,30 'dan dönüş süper :)
Valla çakılıyoruz sandım bi an için geçen gün gibi tabana yaklaşık yine tırmanır mı ?
Emirler hep tek https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ba4bf407de.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6,30 'dan 6,40 'a Uçarak gidiyor
6,63 'e tırmandı 6,55 'lerde neler oluyor yine :)
dehşet oynuyorlar takipte zorlanıyorum
Ben verdim tekrar. Sakinleşmesi lazım. Şimdilik izlemeye devam
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende de pes..düşüşü şelale olur bu kağıdin önceden bilirim...bu kadar kağıt sallanmaz
Discovery Elite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni trene binenler var galiba :) la daha dün saat 17 00 ye kadar herkes kendini kral koltuğunda sanıyordu bende dahil. ee bir sonu olacak tabi. ama bu tip kağıtlar genelde düşüşe oynuyor kağıdı saldığında işte esas acının nedeni bu. kaldıki bi şey biliyorsak zaten böyle olacağınıda bilerek girmemiz lazım.
ama borsada yok yok; mesela yeşil. toplam lotu kaç geçen yıl martta neymiş şu anda ne? tutarlı biçimde %2300 pirim yapmış kağıt. yani. bu iş tamamen patronun keyfine ve kudretine kalmış. yalnız görünüş iyi görünmüyor hala düşüşe oynarsa. niye? gayet basit ; kağıt epey dağılmaya başladı. gerçi total de epey dağıldı ama ilginçtir bu gün dağılma azaldı. tek ümit verici gösterge bu. YTD
Gotu kurtardığını sukrediyorum şu anda..serbest verdim 5800 değilde 6300 den almış Allah'a şükür zararın neresinden dönersek kardir.. şelale basladimi 3 gün kendime gelemezdim..ama bu olmadı...kağıt hakettigini yapmadı.hani citi nerde.bumuydu yanı.lanet olsun
Kazanacam diye 1 ay bekle hepsini bir günde geri ver..böyle yatırımın .....
ben yanlış yerdemiyim yoksa kağıt bir şey yapmışta ben mi görmemişim. yav kağıdı ben aldığımda 4.12 idi bir ay önce. böyle kağıtlarda aşırı hareketler olacak, spek film çevirecek arada onlarda oldu. e kağıdın ne olduğunu yukarıda bahsettim zaten. valla sizi anlamakta zorlanıyorum. patron isterse %50 %100 yapar bırakır gider. biz ky larda birbirimize nasıl vericez diye bakakalırız . ha tabi çok istisna olarak aynı durumda olup 1 yılda %2300 yapmış kağıtlar hariç.
1000 lot 6,92 alış 6,52 satış 1000 lot 6,47 alış 6,30 satış neyse beterin beteri var tabana gelip verememek var yarın daha aşağıdan vermek gibi çok şükür
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam dunde yaptı aynı şeyi ama destek diye bişey var orda bekledik satmadık..şimdi tabana veriyor tekrar alıyor saçma sapan hareketleri var..saçmalık olurda bu kadar olmaz..
Hisse fiyatı yerlerde sürünürken almayıp da tepe noktalardan almak büyük risk, ytd
5,83 ten bile 5500 lot işlem görmüş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
arkadsaşlar yılardır bu hiseyi alır satarım kac gündür cıkıyor bu hissenin asagi dönecegi beliydi dahada asagı verebilir yada cokta cıkabilir o yüzde herkes dikatli olsun ve hangi kademeden alacagını ve verecegini iyi hesaplasın cünkü satış va alış imkanı vermeyen bir kagıt
gençsiniz daha destekmiş köstekmiş.. :) la daha önce hiç mi spekülatif kağıda girmediniz?adam yani spek yada spekler, lotları pasta dilimi şeklinde paylaşır sonra danışıklı dövüş başlar. yukarı çekip günlük formasyona göre en yukarıdan fonlamayı bozmayacak biçimde ve miktarda verip hızla geri çekilir. o arada dökülenleri yine alttan alır-lar zirveden verdiklerinin yerine koyarlar. sonrada oyun -cular dağılmaya başlayınca son tilkiler kalır. onlarda demin yapılan hareketi yapar ve defolup gider. iyi gene devrekesici koydularda %10 u geri alabildik. siz esas buna şükredin. burdan sonra ne olacak o önemli. bakın uslu spek görünümüne girdi . en fazla akşama belli olur ne olacağı.. YTD
Ona dua ediyorum zaten
.kumarsa kumar tmsn dayım ne olacaksa olsun anasını satım
yani diyorsunki kağıttan hemen çıkın. kağıdın işi bitmiş iki tilki kalmış. kim kime ne verecek? :) tabiki böyle bir durumda alış satış marjlarıda biri hanyada diğeri konyada olur. yani demek istiyorumki bu riski göze alamıyorsan (ki bence göze almak mangal gibi yürek işi ve ben alabilirim) zaten çoktan satıp tüymüş olman gerekirdi kağıttan. YTD.
6,52 kapanış fiyatı
Bayılıyorum bu spek oyunlarına adamlar gerçekten işinin hakkını veriyor. İlk başta ufak meblağlarla yukarı götürüp yatırımcının ilgisini çekti. Tabana kadar her kademede 100 lot şeklinde satış yaptı ve korkuyu saldı daha sonra yukarı gidecekmiş görünümü verip 6.30-6.47 ve 6.50 den ky'nin üzerine bırakmaya başladı. İşte elindeki malı satmak için en güzel noktada burasıydı ne aşağı ne yukarı. Algılarla çok güzel oynuyorlar ama yemezler.
SNPAM- AYLIK GRAFİK TERS ŞEMSİYE FORMASYONU OLUŞMUŞ VE BÜYÜK ÇIKIŞ 0.95 KURUŞ 7.69 TL % +709 PRİM YAPMIŞ
https://pbs.twimg.com/media/DUx_Ly8X0AAluxs.jpg:large
Bende hisseye inananlardanım. Mutlaka çıkacak yine aynı seviyeleri yakalayıp geçeceğini hissediyorum. Kalmaya devam YTD
En azında diğer kardeşten daha iyi gidiyor. Daha kararlı
Birisi var sürekli 7 rakamlı alış giriyor süreklihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...81fb0ad0ff.jpg
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hisse brüt takasa girer bu gidişle aslında daha iyi herkes alıp satamasın zaten kanımca bunu bir grup alıp satıyor yoksa bukadar oynak olamaz brüt takasa girsin ky kurtulsun
Hissenin yönü akşama doğru netlik kazanır bakalım ne yapacaklar belli olacak YTD Belki o kadar da sürmeyebilir. RİSK isteyenler için bence tam zamanı YTD
6,58 2de yazdım bunu
yukarı yönde hareket başladı gibi alışlara bakmak gerek 6,62 'de
Hisse Tavan olan 8,71 'i bir daha kısmet bakalım ne zaman görecek yarın bu ortalama ile 7,99-8.00 arası oalcak
insanlara gaz vermiyelim hisse değerni buldu.daha aşağıda gelebilir . yukarıda gider ama kısa vadede %80 prim yaptı.onun için biraz dinlensin
buralarda bir müddet oyalansın. ondan sonra yola devam etsin daha sağlıklı olur
Bari 7'ye yakın kapatsa günü.
şimdi işin olacağı var olmayacağı var. bunu da en iyi takas pastalarından anlıyoruz. yalnız olmaz diye bir şey yoktur borsada her zaman bunu söylerim. şimdi ben olacak olanı uzun süre yataya saracak olarak görüyorsam veya hatta hafif aşağıdan yataya saracaksa bence o kağıtta durmanın anlamı kalmamış demektir.
eğer bu kağıt sürekli yukarı gidecekse sertt düşüşler yapsada haftalık formasyonlar genelde yukarda kapatmalı. işte o zaman kağıtta bir yılda beklenir. ama kağıt darmadağın olursa dediğim gibi patlayacak olan kağıtlara girilebilir.
bu kağıt gidecekse dediğim gibi haftalık günlük yukarı lardan kapatmalı az çok.. boş ve kötü yönlendirme yapmak istemem ama insan 1 yılda sürekli yukarı gitmiş ve %2300 prim yapmış kağıtları görünce; neden olmasın diyor. ama en başta dediğim gibi olacağı iyi okumak lazım. ytd.
8.05'ten hisse için satış talimatı verdim,
8.05 şuan için hayal olur. Geri salmasinda. Bu süre oyalanacak gibi görünüyor.YTD.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zeki Müren 'de bizi görecek birgün :)
SONME ile farkı epey açtık. 1,60 TL öndeyiz. YTD Bu bile güzel bence