https://pbs.twimg.com/media/DJWlAmGW4AEtNqG.jpg:large
Printable View
Grafik güzel kar garanti o zaman spk da son anlaşmayı iptal ederse o zaman Ulaş hedefe ulaşır :)) ytd
2 kez 1,65 e çarptı orayı geçerse yukarısı boş gibi.hayırlısı bakalım
Selam arkadaşlar.son gelinen noktada spkya yazmış olduğumuz dilekcemize cevap henüz gelmiş değil.1 aylık cevap verme süreleri var.2 hafta içinde cevap gelir diye dusunuyorum. Muhtemelen yazdigimiz dilekçelere binaen ulas sirketinden savunma istemiş olabilirler. Bu şekilde sirket yetkililerinin dilekceden haberleri oldu ve oynadıkları oyunun farkına vardigimizi anladılar. Normal sartlar altinda su anda 2 adet dukkanin ulaslar şirketine teslim edilmesi gerekiyordu. Son yaptıkları anlasmayla bu dükkânlardan vazgeçtiler. Bizim yaptigimiz itirazlar lada son anlaşmada süruncemeye girdi.yani bu anlasmaya guvenerek bu yıl kar edip imtiyazlı hisseyi kaybetmeyecegini düşünen bu insanlar muhtemelen su an kara kara düşünüyorlar.hisselerin dagilimina baktigimizda %37.5 hisse patronlarda .bu yıl zarar açıklamaları halinde çoğunluk hisse kimdeyse şirkette o söz sahibi olacak.yani%50.1 i ele geçiren şirketi ele geçirmiş olacak.yani sirket patronlarinin yaklaşık 1.200.000 lot hisse daha alması gerekirki çoğunluk oya ulaşşın. Geçen gunlerde aldiklari 100000 lot onlarin paniklediginin göstergesi.akillli bir spekulator gelip bunları ters köşe yapar belki ne dersiniz.kesinlikle yatirim tavsiyesi degildir.
Yakında agresif alımlarla 2,5 hareketi bekliyorum fitili planları suya düşen patronlar başlatabilir heran herşey olabilir son anlaşma spk tarafından büyük ihtimal iptal edilecektir ...geri sayım başladı benim dilekçede 25 ağustosta başbakan yrd sayın Mehmet şimşekte şuan şirketten açıklama istemişlerdir ve gelişmeleri göreceğiz ytd
Satış kademeleri çok dolu alıp süpürmezse bi halt etmeyecek demekki
62 den yazılanı anında alıyor
SPK'ya yazılan yazı sonrası ne bekliyorunuz, Sizce ne olur? Benim aklıma gelen senaryolar;
1-SPK yatırımcıyı haklı bulacak ve satış öncesi 1.80'den çağrı yapacak. Kimin ne işine yarar bu ben anlamadım.
2-SPK yatırımcıyı haklı bulacak ve satış öncesi daha önceki yıllarda kamouyaona açıklanan bilgilerin yanıltıcı olduğu gerekçesiyle 3'lü 4'lü fiyatlardan çağrı yapılmasını isteyecek. Eeeee, patron da demez mi fiyatın o kadar yükselmesi spekülatifti o fiyat mantıklı değildi.
3-SPK satışı iptal eder. Ederse ne olur? Bu adamlar şirket karını küçük yatırımcıya temettü diye yedirmemek için bu işlere giriyor. Bunu yapan herşeyi yapar başka katakulli bulamazsa, 5.yıl zarar açıklayacağı için üçe beşe bakmadan piyasadan mal toplamaya başlar. Fiyat artık nereye gelirse. bu herkesin ve pandanın beklediği zaten.
4-SPK hiç bir şey yapmaz. Şirket sahipleri devir operasyonunu karı başka yere transfer ederek bitirmiş olur ve 5.yıl ufak bir kar yazarak imtiyazlı hisse kaybetmeme hakkını sürdürür. Küçük yatırımcı aval aval tahataya bakar.
1,69a kadar önünde bir şey yok gibi duruyor....
kağıt 2.10 dan 1.6 a düşmüş ufacık hareket olunca sevinir olduk amk
ne 1,65miş emanuke yauf..bi turlü geçemedi gitti...al gözüne sok hisseni...
twitter da bi kaç bin takipçisi olan hesaplar ulas ı konusmaya başladı hayret :)
eferin sana küfürden bari annıyon...hani bi fıkra var ya adamın birinden herkes rica ediyormuş yalvarıyormuş kabul etmemiş, sonunda bi adam gelmiş sövmüş onu kabul etmiş demişler ki neden?? ee adam konuşmayı bilio demiş....
1,69u gördü zalımın gızı...
Bugün kaderi değişiyor
Güneşli günler başlıyor
@bigborsa var
hayrdır abim nerden gördünde kaderi değişiyor diyorsun???bi bildiğin varsa paylaş yada özelden msj atda bizde bilelim..ucuza kaptırmayalım malı ..ben bugünde 1,69 yazdım satışı sileyim mı orayı yoksa???
Kimse satışa yazılmamalıdır,
Alıcı gelince herkes aktiften verir
Bizim hedefimiz 3,00 gibi satmak
Halen satıcılar daha üstün
Üstler boş olmalı
ytd
grafik çok güzel ustadım ..buna göre pztesi yükseliş başlmalı bugün değil...hemde tavan olmamalı yavaş ca gitmeli...işallah olur bakalım..
Aldığı hissenin düşmesinden zevk alan adamlar, bu adamlar sevilmeye alışmış, bir gün para kazansalar sıkıntı yaparlar.
Kimin adına yazıyorlar, herkesten kazanmak amaç, zaman gösterir olacakları.
Kimse gelmesin, kimse almasın, yeni adamlar türemesin.
Yeni adamlar gelmezse nasıl yükselecek hisse, her kademesi için yaklaşık 500 bin TL ek para gerekli, matematik bilmeden nasıl borsacı olunur.
Yıllarca hisseyi taşıyan ve kuruş kazanamayan adamlar biri gelip haftada %20 alıp gidecek diye korkmaya başladı
hocam siz uluunu 1,90lardan yazan şahıs değilmisinz?sonrasında 3,40ları görmüştü hala 3 üstünde...
1,18 NTTUR
1,67 ULUUN
1,66 TRCAS
1,66 GEREL
bunlar hepsi çok iyi kazandırdı
Evliya uçmaz mürid uçurur.
Türk atasözü
Aklı olan var
Aklıyla para kazanan var
Aklını kullanamayan var
Bu hisse kimin ve ne kadar almış nerden almış, kim kime satmış
Sen neden buradasın, onun maliyeti kaç, ortaklar kaçtan satarsa bu işten kazançlı çıkar???????????????
BİZİM HESABIMIZLA BURADAN ALDIK
KAR DA OLABİLİR ZARAR DA
Kimden kazandık, kime kazandırdık zaman gösterecek.
ytd
Son 4 yılı zarar yazmış, oteli kapattı arsayı sattı
22 milyon kar etti
9 aylıkta görünecek
11 milyon sermaye 22 milyon kar, defter değeri 3,00 olacak, fk 0,5 falan
Belki düşer belki çıkar
Al al. Daha çok al.
Kredi kullan gene al.
Evi ipotekle gel al.
Mal çok burda al sana al al.
Hayırlı işler bol kazançlar olsun ama pazarlama faaliyeti yapma. Panda müridi dolu piyasa.
Bu yıl da zarar ederse yönetimi kaybediyor
Bu artık çöküş olur
Kar gelecek ama ne kadar
Özvarlıklar %200 büyüyecek
ytd
Bu bigborsa şüphelendirdi beni pis kokular almaya başladım.tarkank da bunun değirmenine su taşıyor bilmeden.saneldede böyle biri türemişti 2 üzerindeyken o da sanel için grafik bas bağırıyor demişti sonra kağıt 1.75 kere kadar inmişti.
Bu tipler gelir şöyle olacak böyle patlayacak üç YÖK ya yetmez beş kat gidecek derler sonra usulca ortadan kaybolurlar yeni nikleri ile spek pazarlamacılarına devam ederler.
Burda çok var onlardan.kağıdı överler kendilerini överler ama yooook onlar inanan kalmadı artık uyanık olun borsa da kendi bildiğinizi yapın.sakın bu tiplere kanmayın.
Hacı;
Adam 10 liralık gayrimenkulu 3 liaraya elden çıkarmış. Tamam bu opersyonla kara geçiyor ama gerçek fiyatından satsa esas kar o zaman gelecekti. Şimdi bu sahtekarca satışlar sonrası kağıdın ederi nedir?
Belki 1.60 bile çok gelir bu kağıda. Neden? Çünkü maamyı sana yedirmiyorlar. Onlar kağır üstünde kata küllü yapıyor küçük yatırımcı aval aval bakıyor. Yapcak hiç bi şey yok.