Patron hisse satışı yapmış.
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Patron hisse satışı yapmış.
E6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben satışın devam edeceğini sanmıyorum. tahtada daha evvel 1-2 kez sıçrayan metro gibi yatırım lara bu tahtanın patron kağıdı olduğunu göstermesi bence olay, ama bizim için kötü tabi kimse cesaret edipte gelemiyor kağıda sonra
Arkadaslar dun elınde hısse bulunduranların temettü bedelı bugun yatmıyacakmıydı...ne zaman yatar..tsk
Temettü ile ilgili soruları olan arkadaşlar.. Dün yani ayın 21'i itibariyle temettü açıklaması yapılmış olup, takas saklama süresi olan T+2 yani en geç Cuma günü olan yarın yatırım hesaplarınıza paranız geçmiş olacak. Satsam alabilir miyim diye soranlar olmuş. Evet satsanız da alırsınız.
Yani, temettü hesabınıza geçmeden hisse satışı yapsanız dahi temettüyü alırsınız. Zira , zaten temettü hak edilmiş durumda. Sadece hesabınıza geçmemiş. Bu arada lütfen birileri çıkıpta hissenizi satın diyormuşuma yorumlamasın lütfen. Bilgi amaçlı yazdım. Bundan sonrada lazım olabilir bu bilgiler.
Temettu bedeli ne kadar arkadaşlar
Grafik paylaşabilecek var mı arkadaşlar destek kaç
8600 lotu olan biri ne kadar temettu alir bir arkadas hesaplanabilir mi
Salı günü pörtföyde olsa alırdın 2.76 dan satıyorlar mübarekler kactan aldınız da satıyorsunuz
Aq hissesini üç yıldır bekliyorum, dün patron elindeki hisseti satmak için bıyıklı dostlarından hisseyi kaldırmalarını istedi. Bıyıklı dostları hisseyi kaldırınca da patron da çaktı. Anlaşılan o ki bu o.... ç... u hisseden bir bok olmaz.
21.06.2017 - 21.06.2017 tarihleri arasında AKDENIZ GÜVENLIK HIZMETLERI A.S. payları ile ilgili olarak
2,8 - 3,38 TL fiyat aralıgından 0 adet alıs islemi ve 413.593 adet satıs islemi Tarafımca gerçeklestirilmistir.
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Necmeddin SIMSEK
Altına da tablo koymuş. Diyor ki elimde daha 2.976.428 lot hisse var. Patron da benim, spek te benim. Varsa yüreği olan (spek) girsin de göreyim. Konuşulup, tartışılacak pek bir şey yok aslında. Yüksek maliyetli arkadaşlara sabırlar diliyorum.
Ayrıca, 21 Haziran itibariyle hesabında hissesi olanlar temettülerini yarın alacaklar.
Bir dahaki fiyat hareketinde görüşmek üzere, kalın sağlıcakla.
Ara sıra trade etsem da beklemeye devam ediyorum.
https://i.hizliresim.com/2982BL.png
Dün ki kapanış
https://i.hizliresim.com/YNrlZa.png
Dün ki kapanış iki defa paylaşmışım yanlışlıkla
Arkadaşlar; temettü ödemelerinin hesaplara belli bir geçiş saati var mıdır, kafalarına göre istedikleri zaman mı geçer?
21 Haziran'da alanlar temettüden faydalanamaz. 21 Haziran itibariyle hesabında bulunanlar, yani en geç 20 Haziran Salı günü seans saati sonuna kadar gerçekleşmiş alım emri olanlar temettüden faydalanabilir. Ayrıca, Şirketler aracı kurumlara temettü bedelini, açıklamayı yaptıkları tarihten itibaren en geç 2 iş günü içerisinde yatırmak zorundalar. Bunun herhangi bir saati yok. Bugün henüz temettü ödemelerini alamayanlar, gün sonuna kadar mutlaka alacaklardır. Şirket aracı kuruma ne zaman aktarırsa aracı kurumda o an, hesaba aktarım yapar.
Bazen bazı aracı kurumlar temettü ödemelerini erken yapabiliyor. Bu durumda aracı kurum temettüyü kendisi ödemiş ve sonradan şirketten gelen parayı da ödediğinin yerine saymış olabiliyor. Bu tamamen aracı kurumun kendisinden kaynaklanan bir durum. Çünkü aracı kurumlar, yatırımcının hesabına geçecek temettü tutarını açıklama tarihinde görüyorlar. Bu, aracı kurumun hizmet anlayışı ile ilgili bir durum. Hepsi bunu yapacak diye bir şey söz konusu olamaz. Temettü ödemesinin Kap'a bildirildiği andan itibaren hisse satışı olsa bile temettü ödemesine hak kazanılmış olur.
Şirket gerekli ödemeleri göndermiş, öğleden sonra para hesaplara geçiyor.
Temettümüde hisseme yatırdım. Yalan söylemeyim 2 yada 3. temettü alışım. Hakkımızda hayırlısı olsun.
https://i.hizliresim.com/bGJDp0.jpg
Bana henüz yatmadı. Yatsa ben de alacağım.
191 tl temettümüz yatmış.
Herkese Hayırlı bayramlar arkadaşlar.