Son yarim saati izlemedim ama oyak gene alima gecti .aksama bakariz.ytd
Printable View
Son yarim saati izlemedim ama oyak gene alima gecti .aksama bakariz.ytd
Doğuş gayrı menkul satışı yapacağını dile getirmişti bundan iki hafta önce.Herhalde varlık satışı ddgyo yapacak kasaya para girecek.Zaten şunu şu bedelle sattık demesi yeter...Piyasa oyuncuları hemen atlar.Millet olarak pay alımı,bedelsiz,temettü birleşme,satın alma ve arsa gayrimenkul menkul satışı oldu mu atlarız huyumuz kurusun.Hep de bunlar gider,elbette hak edenler bunlar.Böyle olmasa borsada hangi kâğıt gider ki...
Öncelikle bu şirketin elinde duran varlıkları bilmek gerekiyor.En son 6-7 yıl önce liman ihalesini aldığı zaman aynı gün hiç tepki vermeyecek sandık.Tepkisi önce düşerek oldu aynı gün yükselişe geçti ve o ay kâğıt 3 kat gitti.Özetle spek çok tehlikeli önce korkutuyor sonra götürüyor.Şahenk TV de duran varlık satışı yapacam der kağıt 3.27 görür ve ardından kâğıt geldiği yere döner ve gene çıkar bu sefer 3.27 de geçer 3.39 görür.Spek dengesiz...Ben haberden sonra aldım yükseldi satmadım indi sattım zararına şimdi bakıyorum yukarı çıkmış trend yukarı yönlü diyor,ama bilemem.Bu şirketin elinde duran varlık olarak neler var onu araştırmak gerekir.
Ek 11374
......................
Ek 11375
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
gözümüz aydın
metro girdi tahtaya
oyak a malları ver diyor ama vermiyor...metro kağıt tekniğe hazır hale gelince girip çıkıyor dikkatli olun ...ytd
gözümüz aydın
metro girdi tahtaya
bundan sonrası teknikçilere yani destek direnç meselesi
İyi pazarladim değil mi? 3.35 nere 3.70 nere? Speğin huyunu yazdım silkeler dedim bu pazarlama mı
Arkadaşlar sakin burada yazılanları dikkate almayın maruf kardeşte gerçekleri paylaşıyor takas olarak
https://i.hizliresim.com/YOa69j.png
eşleşmede alan ve satan....ytd
vay anasını serhat neler olmuş böyle yaw ?
bi çay içmeye gittim. ortam şenlenmiş. 7 üye. 23 ziyaretçi. yoklama yaparken nerdeydiniz namıssızlar :)
dağılın gençler şenlik bitti :)
https://i.hizliresim.com/nJalqg.png
tek gerçek...metroyu kullandılar mal çıkmak için...ytd
bunun adı dggyo ne zaman ne yapacağı belli olmaz.kar cebe yakışır.....ytd
maruf selam. mal çıkmak derken ? ben çıkış göremedim. aydınlatırsan sevinirim. metro zararına mal mı verdi diyorsun ?
benden şimdilik bu kadar.ytd
ne çok boş konuşan var ya. hisse bir haftada % 15 yükselmiş. ben ona bakarım. param artmış :)
gerisinden bana ne..vız gelir tırıs gider bazı maaşlıların yazdıkları.
:party:
Nasil arkadaşlar başkalarının zurnasini çaldığı için onlar için hava hoş ben kim almış kim satmış kim ekşi kim artıya bakarım kolpa
BURASI BORSA. BEN SADECE CEBİMDEKİ PARAYA BAKARIM. O DA HER GÜN ARTIYOR :) BAZILARI DA KUDURUYOR. :halay:
KİMSEYE BİR ŞEY İSPATLAMAK ZORUNDA DEĞİLİM Kİ. KAZANDIĞIM PARAYA BAKIYORUM SADECE :kahkah:
https://i.hizliresim.com/0GaR1W.png
bu tabloya göre ava giden avlanır gibi....eğer bir kısmı karşılıklı işlem değil ise...ytd
Çakma Galip mi gerçek Galip mi görecez hızlı yukarı yaparsa gerçek Galip derim.
Alin size dggyo yine girdi o çocuğu mahvetti tahtayı
Murat kardeş fişi çektik iş bitti sen hala satmadın mı
Metro elindekileri sattı mı yoksa arttırdı mı paylaşım yapar mısınız