Az ve coktan kasit kisinin kendi portfoyune goredir. Eslesmelerden belli ki saman alevi cabuk sonecek. Ytd
Az ve coktan kasit kisinin kendi portfoyune goredir. Eslesmelerden belli ki saman alevi cabuk sonecek. Ytd
0.77 oldu eşleşme
Bizler için 20-30 bin veya 50 bin lot çoktur ama onlar için 300-500 bin lot azdır kağıda yeterince ilgi geldimi acaba.ytd
79 dan asagi acmasaydi yon yukari gibiydi de bakalim kismet artik
Eşleşme 78
77 78 cikti
Altı acayip dolduruyor 82 yaptı.ytd
Alişlar güzel 80 üzeri tavanı getirir mi
Yapikredi iyi topluyor
82 356 bin lot alis girdiler
En çok alan yapikredi 607 bin lot 0.82 maliyet
adamlar ödenmiş sermayenin 2 katı 44.000.000 hisseyi 1 TL den satacaz diyor. Tahsisli başvurusu yapılacak. Hisse gelip 0.82 de takılıyor. Bu nasıl bir tezatlık anlamıyorum.
80 üzeri tutundu
15 dk çay molası
68 maliyetle 51500 lotu 0.84 den vedalastim hwrkese bol kazanclar
eğer para gelecekse nerede kullanılacak diyoruz ya acaba diyorum ??????
ŞU İHALE YE MEKTUP VERMİŞTİ YA ????
Yönetim Kurulumuz, Fintur Holdings B.V'nin dolaylı olarak %100'üne sahip olduğu Moldova ve Gürcistan'da faaliyet gösteren I.M. Moldcell S.A. ve Geocell LLC şirketlerinin %100 hisselerinin satın alınmasına ilişkin olarak bağlayıcı olmayan hisse alım teklifi verilmesine karar vermiştir. Teklif mektubumuz 04/08/2017 tarihinde iletilmiştir.
Kamunun bilgisine sunarız.
Saygılarımızla,
a1 önce tavana sürdü sonra aşağı bastı iyi trade yaptı adam helal olsun
tahta tam galip in istediği kıvama gelmiş durumda. Şuradan galip girse 2 TL ye sürükler götürür
Tavana götürüp götürüp aşağı veriyorsa dikkat etmek gerek diye düşünüyorum.ytd
Tahtada resmen savaş var.
Tavana acayip yığıldı alırsa önü açılır yok almaz aşağı verirse yukarılar yalan olabilir bakalım gün sonunda nerden kapatacak.ytd
A capital ya elinizdekini bana verirsiniz yada kagidi ucuruma suruklerim diyor..
Maliyeti düşük olanlar satmıştır bu yükselişte. Kalan varsa zaten maliyeti yüksektir, yada az kardadır.
https://i.hizliresim.com/MavX4M.jpg
kenarda dusun bakalım. grafik haftalık.
yukarılar iyice şişti burdan girecek adamda iyi cesaret vardır
a1 ne derse o lur tahtayı yapan a1 de 85 86 arasına makas attı 85 den satılanı alıyor 86 dan satıyor
Aylık
https://i.hizliresim.com/rJ2Q2P.jpg
1.20 üzerini görürse hızlanabilir.
hadi yapış artık tavana
Durmak yok yola devam dedi spek sanırım.ytd
Tavanda durumlar nedir beyler?
86 251 bin
87 527 bin
88 206 bin
A1 ****lik yapiyor
A1 in sattığı karsilaniyor tavandan baya satti a1
200 bin lot tavanda bekliyor