Zarar 3700 lira olmuş. Uzun vadeci olduk, mecburen
TURKCELL T60 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zarar 3700 lira olmuş. Uzun vadeci olduk, mecburen
TURKCELL T60 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa kumarhane olmuş.
Gerçek temel verilere bile guvenemiyoruz artık.
Borsa kaz yolma yeri
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benimde bugün 1000 tl yi geçti.
Bende zarardayım. Ve zamanında 65 civarı Tüpraş satmış biriyim. Eğer şirketin geleceğine inanıyorsanız yola devam. Yoksa risk çok aşağıya yol uzun.
İlber ortaylının sözü var. Türkler ricat nedir bilmezdi diye( geri çekilme). Moral bozmak yok.
Bence şirketin önündeki en büyük risk avrupadaki dizel karşıtlığı
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizim hisse yine de iyidir. Ya ford gibi olsa...
Dün yüzde 6 çıktı, bugün yüzde 6,5 indi.
Bizimkisi hiç değilse o kadar gaddar değil.
-7000 deyim ama zerre umutsuzluğum yok . Bu kağıt çıkacak Allah ın izniyle sabır sadece sabır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0b45592763.jpg
Grafik alıntıdır .
Fiatin elektrikli otomobille ilgili bir çalışması yokmu acaba.
Aslinda globalde petrol türevi yakitlar otomotiv sektoru için risk taşımaya başladı.
Dönüşüme zamanında ayak uydurabilen markalar ayakta kalacak.
Soruzbah kardeş de bizi terk etti[emoji20][emoji20]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Satıp kurtulmak böyle birşey herhalde.
Kendini kanıtlamış bir fiat dizel motorun yerini alması pazarın oturması zaman alacak. Dolayısıyla çalışma olsa bile soru işareti çok.
Hafif ticaride ise fordun dizaynı güzel yeni peugeotun dizaynıda güzel bizim doblonun güzelleşmesi gerekli
http://www.otogundem.com.tr/peugeot-...r-oldu-rifter/
Pekii...
Sözde yerli otomobil 2019-20 yollara çıkarsa,
Tofas ın durumu ne olur.
Topallarmi.
Gerçi yeni çıkacak otomobilde topallayarak çıkacağına inanıyorum da.
Ama tofasin şu halinle, yerli otonun elektrikli ağırlıklı olması şartları değiştirebilir.
Koçak, bundan dolayı Türkiye'de otomobil işi yapmanın son derece doğru olduğunu ancak dünya genelinde mevcut düzende önemli bir değişimin yaşandığını vurgulayarak, "İçten yanmalı motorlardan elektrikli otomobil alternatif yakıt platformlarına hızlı bir geçiş var. Burada Asya pazarları daha hızlı bir değişimden geçiyor. Olgunlaşmış markaların yer aldığı Batı Avrupa'da bu biraz daha yavaş ilerliyor. Bizim de Türkiye olarak, bu durumu iyi değerlendirip, kendi teknolojimizi geliştirip bir an önce bu dönüşümden faydalanıp otomotiv üreticiliği ve marka yaratma konusunda fırsat gördüğümüz bir dönemdeyiz. Dolayısıyla böyle bir oluşum olduğu zaman da memnuniyetle bunun bir parçası olma yönünde karar aldık. Çalışmalar da oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor." diye konuştu.
Ortak Girişim Grubu tarafından üretilecek, üzerinde çalışmaların devam ettiği yerli otomobile ilişkin bilgiler veren Koçak, şunları kaydetti:*
"Otomobil yüzde 100 elektrikli bir otomobil olacak. Bir platform üzerinden 3 farklı otomobil yaklaşık 1-1,5 yıllık aralıklarla piyasaya sunuluyor olabilecek. Daha önce Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından da açıklanmış olan takvime şu anda sadık kalmaya gayret etmeye devam ediyoruz. 2019 yılı sonuna kadar ilk prototipi gerçekleştirip sunmayı, daha sonra da 2022 yılı içerisinde ilk üretimimizi gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. Şu anda takvimde herhangi bir sapma söz konusu değil.
Teknoloji olanakları, şirket oluşumu ve yönetici kadrosunun seçimi aşamasındayız. Sayın Bakanımız zaten bu konuyla ilgili açıklamalarını yaptı. Yani proje takvimine uygun olarak hızlı bir şekilde ilerliyor. Biz Türkiye'nin elektrikli otomobildeki bu dönüşümü iyi değerlendireceğini ve bu fırsatı kullanarak kenti markasını yaratıp, dünya standartlarında teknolojiye sahip bir otomobil üreteceğine inanıyoruz
Beklentilerinizin ötesine geçin
Egea Hatchback 73.900 TL’den başlayan fiyatlar ve 3.000 TL değerinde zengin donanım paketi hediyesiyle sizi bekliyor
STİL PAKETİ HEDİYE
● 16” Alaşımlı Jantlar
● Ön Sis Farları
● Park Sensörü
● Hız Sabitleme Sistemi
● Direk Direksiyon Simidi
● Deri Vites Topuzu
Sessiz ve konforlu kabini, sınıfının en geniş diz mesafesi ve bagaj hacmiyle Fiat Egea Hatchback tam size göre.
Fiat Egea Hatchback, yüksek teknolojisi, konforu ve dikkat çekici tasarımıyla sizi en iyi tamamlayacak otomobil...
*
*
73.900 TL başlangıç fiyatı, 2018 model Egea HB 1.4 Fire Easy Plus versiyon aracın tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Stil Paket Hediye Kampanyası, 2018 model Egea HB Easy Plus versiyon araçlarda geçerlidir. Fiat ve Koç Fiat Kredi önceden haber vermeksizin satış ve kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.* Görselde yer alan özellikler Türkiye pazarında farklılık gösterebilir.
Toaso nun yukarıda reklamını yaptım ama.
Benim bindiğim araç maalesef tofas değil.
Ama tofas ürünleri yıllardır Türkiye şartlarında orta ve alt gelir gruplarının rahatlıkla ulaşabileceği araçlar üretti.
Bugün bir çok kişi otomobil sahibi ise bunu tofasa borcudur.
Yerli otoyu dert etmeyin. O çıkasıya kadar çok zaman geçer. Ürün yok , tesis yok daha üretim bile yok.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha şirket bile kurulu değil...
Yerli otomobil dedikleri seçim aldatmacasından başka bişey değil. Hatırlayanınız var mı? 2015 seçimleri oncesi Davutoğlu zamanında resimleri basına dağıtılmıştı. 1 prototipi gösterilmişti. Sonradan anlaşıldı ki, o prototipi İsveçten parayla satın almışlar. Düşünebiliyor musunuz, Yerli otomobil diye bize yutturacaklardı. Seçimden sonra ne oldu. unuttular tabi..
Evet bu millet uyansada artık.
Yalan rüzgarı bitse.
Günü 26,5 kapattık, buna da şükür.
26.38 den destek ledim, hemen 1dk ardindan 26.58 gecti o dedim cikio,sans filn dedim.. de heveslendirdi birakti. simdi haftaya ve sonraki hafta oynar mi,?
artik cikmiycak mi, dha ne kadar duscek, baskilayip sattirmaya mi bakiola, yoksa temel bicimde mi dusuo nedir...
Yarını da bir görelim.
Pazartesi yön belli olur gibi.
sanki yarin da arti gecer ortak ama..pazrtesi olumlu bi haber sirket ici gelisme olmassa pek guzelce ,yukari gitmez gibime gelio.endeks direnci gecebileydi.bu hafta bi cikis olsa.bi anda arba uretsek.filn 🙃
Tuncay Turşucu, Toaş'dan bir sürpriz bekliyorum demişti. İhracatı çok güçlü diye belirtti.
Tesla'nın birkaç ay içinde iflas edebileceği açıklandı.
https://tr.sputniknews.com/yasam/201...asin-esiginde/
Elektrikli otomobil projesi fiyasko ile sonuçlanmak üzere.
Elektrikli bisiklet bile bir türlü yaygınlaşmadan, otomobile geçmek saçmaydı.
Hatta elektrikli bisikleti bırak, cep telefonuna bile elektrik yetiştiremiyoruz. Pilli araba çok ütopikti zaten.
Güzel bir yorum.
Bu batarya işine benimde kafam basmıyor.
Sürdürülebilir bir enerji kaynağı bulunamadigi ve altyapısı hazirlanmadigi sürece her proje şuan için fiyasko.
Ülkedeki araçların sadece %5'i bile elektrikli olsa, alt yapı kaldırmazmış. Ülkenin elektrik alt yapısının da tamamen değişmesi gerek. Ayrıca bu elektrikli oto işi enerjisini yenilenebilir kaynaklardan (güneş enerjisi, rüzgar türbini vs) sağlayan ülkeler için iyi.
Biz elektriğin büyük kısmını doğalgaz çevrim santrallerinden sağlıyoruz. Elektrikli araçlar yaygınlaşsa korkunç bir elektrik talebi olacak. Bunu sağlamak için de daha çok doğalgaz kullanacağız, dolarla yurtdışından alıyoruz zaten, eee ne faydası oldu?
Bu arada çok ilginç bir gelişme yaşandı, gözlerden kaçtı sanırım. Bilinçli olarak mı şimdi ortaya çıkarıldı bilemiyorum.
http://www.haberturk.com/dizel-aracl...893933-ekonomi
Doğru ama ilavesi var. Evde elektrik üretiminin teşvik edilmesi (güneş paneli) veya gece saatlerinden yenilebilir enerjinin boşa akmaması için bir çözüm olarak değerlendiriliyor.
Eğer motorun enerji verimi ile doğalgaz santralinin verimi artı iletimindeki verimi karşılaştırırsanız ve doğalgaz verimli ise ülke açısından doğru seçim elektrik çıkar
Tesla batmaz abiler ablalar naptınız,
Sadece çağrı yapıp bağış istese dünyanın dört bir yanından para akar,
ben şahsen 50 dolar toslarım çocuklarımın torunlarımın hayrına.
Moodys amca petrol kartellerinden para almıştır,
hissenin düşüyor olması finansal kriz anlamına gelmez
elektrikli araç olacak 2 * 2 = 4, mevcut batarya teknolojisi gelişecek
Ama mevcut araç stoğunun tamamının değişmesi çok uzun zaman alır,
torunlarımız inşallah 0 karbon emisyonlu bir dünyaya kavuşurlar
önce elektriği elde edip araçları elektrikli kullanmanın çevreye büyük faydası var,
motor yağı şanzıman şanzıman yağı vesaire hiç bir ürün kalmayacak,
motor bakım gerektirmeyecek
avantajlarının yanısıra dezavantajları da elbette vardır ama rezil bir hava solumayacağız inşallah
Geçtiğimiz sene de bahsetmiştim şirketin elektrikli çözümlerini bir vizyon dahilinde yol haritasına oturtmaması gerekiyor,
hele arge ayrıdığı rakamın karına oranı gerçekten çok düşük,
sıradan işleri herkes yapar, önemli her yıl veya iki üç yılda bir inovatif birşeyler ortaya koymak.
panda nın elektriklisi olsa fena mı olur? 50 km menzile ben razıyım işe gidip gelsem yeter
Teslada problem üretim. Şu aşamada kimse nasıl şarj edileceğini düşünmüyor. Fikir başarılı ve tutacak eğer teslanın parası biterse başka firma onu alacak ama yola devam edilecek.
Tesla gider kosla gelir.
Mesele arabayı uretmekte değil zaten.
Kaldıki teslada üretim problemi var diyorsunuz.
Bende diyorumki Tesla hayrına [emoji1] Bana bir tane otomobil verdi, ben bunu nasıl isletecem.
Ben Türkiye'de yaşıyorum.
Olayı bulunduğum mahalle değerlendiriyorum.
Kaç yıl beklicem bu arabayı yürüyebilmek için.
Olayı dünya çapında degerlendirirseniz herkes haklı birşey söylüyor.
Söylenen fikirlerin bir çoğuda doğru.Bende o doğru fikirlerin yanındayım.
Ama birde yaşadığımız gerçekler var gün itibariyle.
Hisse kendini belli etti.
Gücü ortaya çıkmaya başladı.
Yüzde 92 yerli oranı ile 450 bin kusur araba yapıp bunun yüzde 80 ini ihraç ediyoruz.
Üstelik dolar ile.
Bundan güzel birşey olabilir mi.
Hisse hakettiği yere gelecektir.
Ayrıca şu an araba fiyatlarına döviz artışları yansımamış, yüzde 10 civarı fiyatlar artacağından şimdi alan kazanır diyorlar.
SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu iki gunluk, cikis. artik toplamya basladi dedirtir mi. 27.6 aldik az daha oyna be.
Tuncay Turşucunun dun söylediği "Toaş'dan bi sürpriz bekliyorum" sözü gerçek oldu.
Yuzde 2 arttı.
Adam müneccim mi nedir.
SM-T350 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.