5.00 üstü bir hareket gelmeli arık yeter salldığın...
Printable View
5.00 üstü bir hareket gelmeli arık yeter salldığın...
Kaçtan böcekler kağıdı çok merak ediyorum tahminleri alalım? iyi geriyor dışarıda mal çoksa belkide... Ytd...
Bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi 27/12/2018
Polho 1, merko 2 sakın bulaşmayın. Bir de destekçileri var ağam diyorlar. Yazık. Eskiden yönetici böyle tiplere ceza verirdi ama artık yok herhalde.
çok hızlı hareket ediyor 4.99 ne varsa aldı..
Bu sıçramada anladığım kadarıyla açığa satılan malların çoğunu almam etkili oldu şimdi satışa koymamı istiyorlarmış gibi bir tahta kurgusu var bekleyelim görelim bakalım. Saygılarımla.
4.85 kapattı umutlar yarına kaldı..
yavrular perşenbe geliyor çok güzel.
bir pscd kadar olamadik beaa...adam kademediki 20 lotu almiyo..
bedelsiz hisseler yarın hesaplara geliyor galiba..
hisseler hesapa gelmiş..
28.12.2018 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih
31.12.2018 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
Evt şimdi baktım yavrular hesaba geçmiş. Hayırlısı olsun bakalım.
tekrar 5.00 liralara gidermi ?
Gider ama sanırsam bilançonun bunu destekleyecegi çeyreklerde olur buda zaman ister benim surem burda fazla olmaz karı gördüm mü çıkarım. Pergoman gibi mesela f/k 2 lerde ama o bile hakettiği yere gidemiyor neden basit kimse yarınını göremiyor piyasalarda. Saygılarımla.
Bide bu kağıda paralı bir spek lazım. Bu tahtayı kuran kişi izlediğim kadarıyla fiktif işlemler ve kredili tahta kuruyor sanki patron onu buraya koymuş gibi bir his var yani patron çıkmasını isterse çıkar. Tipik türk hissesi.
pişşşt serçe kuşları.....uçamadınız kanadınızmı kırık
bence satın kağıt 1 tl lere gidecek
1 tl de gezinmeden 5 tlye çıkmaz
en az iki yıl 1-2 lira arası gezinti vakti başladı tgsas
gariban borsacılar sizi ....agalar çaktı kağıdı elinize yatırdılar paraları faize....sizde bekleyin şimdi
bana cahil diyorsunuz haa öylemi
muteberu nerdesin canım
5,50 den aldıklarını sakın 2 tl den satma hepiniz satışa geçerseniz kağıt çöker haberin ola
ben demedimmi muhasebeci bunlar....
Borsa aşşağı dolar yukarı formatına geri dönüyoruz sanırım. Saygılarımla.
devamlı istikrarlı bir şekilde düşüyor bedelsizide *** ettiler..
Patron hisseleri böyle genelde anca o isterse çıkıyor.
Hadi kalın sağlıcakla 2.30 2.28 bastım malı önceki alım satım karımı tahta yapıcısına geri verdim kısmet daha büyük zararlar yazmaktansa herkese hayırlı kazançlar dilerim. Saygılarımla.
Hadi koçum güzel bir cuma kapanışı yapalım