[QUOTE=tasarruf;4792150]Bana göre 100 lira.
Printable View
Bu hacimle tavan kapatması cok önemliydi bence hepimize hayırlı olsun
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fiyatlardan vermek isteyeceklerini sanmiyorum , sizin görüşünüz nedir ? SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslari birisi atabilirse cok sevinirim gunluk haftalik ve aylik simdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim , eskiya filminden Cumali olum sahnesi benzetmesi yapmistiniz bir yorumuma hala profil resminizi gorunce gülümsüyorum iyi hafta sonları SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
akyat emeklilik fonuna satiyor galiba piramitle.. 1.4 mil civari var hala. Alicilar cok istekliydi satisa ragmen dusmedi hisse
satis yapmasina gerek varmi sadece %1 lik kismi acip satisa hazir hale getirir ama satmaz. basit virman
satacaklarini sanmam cunku cok kritik oran kotdan cikmak isterse altin degerinde. bunu spekule edebilirler o zaman hisse nerelere gider bilemeyiz
dolasimda 13 milyon hisse ve 8 milyonu yabancida . kalan emeklilik fonu ve araci kurumlar.. emeklilik fonunun sattigini kapis kapis almalari beni sasirtmadi...
Benim söylemek istediğim bu kadar lotu bu fiyattan 15.40 /14.75 aralığından yaklaşık 700/800 bin lotu satmaları ben satanı tebrik ettim burda.ayrica iskembelik bir laf burda ben göremedim o senin kendi düşüncen kağıt Tavan yaptırıp daha iyi bir fiyattan da ak yatırım bunu satabilirdi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeklilik fonları genelde hisselerde hamallık yapar, mal taşır.
Bazı spekülatörler hisseyi belli bir noktaya getirdikten sonra emeklilik fonuna satar malı.
Fon ise zamanı gelene kadar bekler.
Daha sonra spek abimiz emeklilik fonuna telefon açar; gönder benim lotları der ve tahtada satış başlar.
Emeklilik fonu garanti komisyonunu alır, spek ise sat-al boşluğunda başka hisselerde işlem yaparak para kazanır. :)
Tborg'da emeklilk fonu satıyor evet, ama alıcısı da var. :)
Yanlis anladıysam ozur dilerim , iyi hafta sonları SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gibi kağıtlarda inanın geri geldiğinde elinizde 10 bin lotu 60/70 kademede bile veremezsiniz ben KNFRT da bunu geçen hafta yaşadım alımda kademede 1000 lot olan kademe bile bulamadım satmaya satamayincada geri aldım 80/90 kademe alttan ama adamlar tborg da bu kadar lotu çok iyi sattılar tavan tavan yapmadan sizede iyi hafta sonları.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu sene dağıtamadığı temettü ve seneye dağıtacağı temettüyü hesap edersek şirket bedava. Ama bu kağıt için bedava pek para etmiyor. 5 yıldır takip ediyorum zaman zaman böyle sert hareketler olur.
kurun artması,nasıl etki eder bilançoda!!
Tavan hayırli olsun
1 saattir fondan satis gelmedi. tavanda 60bin
burada kimseler yok 3 kisi:)
Buralar dutluk :-) Bekleyip gorecegiz, ne zaman burada sayi artar ben satisa baslarim
Sessizlik iyidir :)
tborg son bilançoda yabanci para varliklar 321.6 milyon TL yükümlülükler 26.8 milyon TL Gözüküyor net yabanci para pozisyonu yaklasik 295 milyon TL kur farkindan kar yazacak bu miktar kadar bilancoda ytd herkese iyi haftalar SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sesimi duyan var mi :-)
Var var. Daha önceleri neredeydiniz. 5 yıldır sizi bekliyorum.
5 yılda taş olmanız lazımdı:he:
5 yildir buradasiniz Hedefiniz nedir ? SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu dakikadan sonra artık hedef vermek sadece insanları yanıltmak olur. Gıda sektöründe FK lar 100 olmuş iken biz 10-15 FK ile işlem görüyorsak iki durum var. Ya onlar ya da biz yanlış fiyatlardayız. Ya biz oraya ya da onlar bu FK lara gelebilir. Ben düzenli temettü aldığım bir kağıttayım. Bu sene pandemi dolayısıyla alamadık ama seneye daha fazla temettü verebilir. Bir de bu %5 mevzusu bu durum gerçekten ilginç. Şirketin kot dışına çıkma işi olursa o da ayrıca ilginç. Fiyat hareketlerinden bağımsız, altın yumurtlayan tavuk. Eğer vergi ile ilgili baskılar olmasa zaten buralarda kalmazdı. Çöp şirketlerin bire on, yirmi değer kazanıyorsa neden olmasın. Olmazsa da canı sağ olsun.
Eyvallah SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ekimden sonra taban tavan marjı tborgta ne olacak bilen var mi ?
Ok teşekkürler SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavan hayirli olsun ilk 10 kademede 159 bin kisi beklemede herkese bol kazançlar
Ucuz ya da pahalı göreceli bir kavram. 5 yıldır kağıt sürünüp duruyordu. O zaman daha da ucuzdu. Çok uzun soluklu olarak pazarda ki payını sürekli artırmış olan bir kağıttan bahsediyoruz. Bira sektörü piyasa payından her sene %5-10 gibi payını artırmış bir kağıttan. Bira sektöründeki sorun şu sadece yeterince büyümüyor ve de vergiler.
Şimdiki hareketlerin bilanço kar vs gibi kavramlar ile açıklayamayız. Bu tamamen ve tamamen yeni çıkan kanun ile ilgili olan bir durum. %5 altında halka açıklık oranı olan kağıtlara ilişkin. Fiyat hareketlerini yorumlamak istemem. 20-30 seans tavan giden kağıtlar oldu. CRFSA 14 seansdır tavan. Böyle bir beklenti oluşturmak istemem.
Neyse AEFES ile pazar payları nerede ise aynı orana geldi gibi. Bundan sonra ne olur bilemem. Kar marjları oldukça iyi. Bu sene Turizm ile ilgili bir olumsuzluk olmasa idi daha da iyi olabilirdi bu haberlerden bağımsız olarak.
Tabiiki böyle vahşi hareketlerin asıl nedeni hiç kuşkusuz 500-600 bin tane yeni yatırımcının borsaya son bir senede gelmesidir. Bu kişileri manüple eden forumlar, telegram gurupları istedikleri hissede istedikleri şekilde at oynatmalarına sebep olabiliyor.
Son olarak şirket çöp değil. Görece ucuz.
Aefes de iyi şirket, Tuborg da öyle ve Kârlı.
Piyasa defter değeri vs. Gibi yerlere göre aefes daha ucuz. Ama hissenin gitmesi ucuzluğa bağlı değil.
Batık sirketlerin onlarca tavanı yaptığını gördük.
Cok guzel bir yorum olmus tebrik ederim SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rica ederim, durum böyle..
Karlı, hatta müthiş karlı birçok şirket uyuz uyuz sürünürken ( örnek, 6 aylık kârı 1.6 milyar tl olan Ttkom), defalarca zarar etmiş birçok şirket 15 tavan yapabiliyor.(uzun zamandır defalarca, yüzlerce milyon zarar açıklayan crfsa, nerdeyse bu ay hergün tavan)
Sonuç olarak Türkiye borsası tam bir üçkağıt mekanı, çok kar etmiş, zarar etmiş vs. vs. hikaye. Teknik iyi ise, alıyorlarsa kağıt gider yoksa ne yapsa boş...