sıkıntı yok maliyet düşürmeye devam :)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
sıkıntı yok maliyet düşürmeye devam :)
Ayın 5 inden beri akşam bakıyorum en fazla işlem yapanlara ,ilk 3 te meri var.Ama malesef alıp sattıkları hep eşit nette sıfır.O da olmasa herhalde hacim olmayacak.
http://666kb.com/i/dqxirzj7wrgq70q3c.jpg
alçalan takoz...
bana göre tepkisine az kaldı...
merill galip bütün oynadığı kağıtlarda merill var
Heralde tedbirin kalkmasını bekliyor 16 sina kadar temkinli olup açık yasağı kalkınca tekrar operasyon yapabilir
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla bu kadar olumlu olmasına rağmen eski yerine gelmesi benim umutlarımı tüketti yarın yada en geç perşembe günü tepki vermezse soluk 2.80 olur gibime geliyor
Ben 4.70 te satmadim defter değeri 9 olan bir hissenin elbet ederini göreceğini düşünüyorum, herşey olumlu SPK çok erken ceza verdi ona anlam veremedim, denize veremediği cezayı yavrusuna verdi, ki bunun dolaşımdaki oranı %9 olduğu halde. Hee kârı alıp gitmek vardı buralardan tekrar mallanmak vardı ama olmadı patron mal sattı biz satmadık, ki ben 2 yıl oynamayacağim satış durumu olursa da duruma göre karar veririm onların devam Edip etmeyeceğine göre. SPK bu kadar erken müdahale etmese ki bence hiç gerek yoktu kağıt 6 yı çok rahat görürdü
16 sında açığa satış yasağı kalkıyor ama bence patron istese çok rahat götürür dünyanın hisseyi, örnekler çok, Banvit Bera Flap bunlardan birkaçı patron bunu bahane Edip çok güzel operasyon çekti ben mal kaptırmadım kaptirmayada hiç niyetim yok elbet 8 9 olacak ozaman vedalasirim tapumu alırım inşallah
bugün 3.5x+ üstü kapanış yaparsa haftayı da 4.x+ üstü kapanış yaparak haftaya güzel yerlere gelmesi kuvvetle muhtemel. dün heybeye doldurmaya devam ettik biraz daha, pörtföyün bir kısmını buraya bağladık artık :) :shh::ok: ...
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
ardından tavan da gelir mi bakalım :)
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Bu başlığı şu anda 8 kişi okumaktadır. (2 üye ve 6 ziyaretçi)
ist2011, mehmet_kocabey_1987
3,63 ten, 160 bin lot satış yedi, bugün en faz 3,50 kapatır diye düşünüyorum. YTD.
Devre kesici gördü. 2. Seans inşallah diğer devre kesici...
Yaramadı devre kesmesi sattığımızı yerine koyduk ama üzdü yine de
ulan ne adi herifmişsin be, bi bırak ta gitsin namuzsuz. bende 30 bin lotu vermiyorum gerekirse miras bırakıcam oğluma ama satmicam sana 9 lira olmadan.
Maalesef çok fena ayar çekiliyor..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Size tedbir değil, brüt takas bile az, adi namussuzlar...
Haber düşmüş çok iyi teklif geldi diye
Dahada aşığı kırdı
Eksi kapamazsa iyi gibi.. yüzde 10 dan bire geldi ya..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasıl adamsın sen ya.nasıl bi tipsin çözemedim gitti
Eksi kapamazsa bari rezil hisse
Sn mehmetkocabey yaklaşık 1 ay oldu alalı ve maliyetimde 4.x lerde ..Allah sabır versin bize vallahi sinir de dayanmaz sabırda satmamak için zor tutuyorum kendimi onca zarara rağmen ..
Beklet bakalım Cuma günü nasıl bir durumda olacaksın ? Sana inat bende açığa satış yazıcam
Sabah ver akşam geri al. Adamın sistem bu anlaşılan..
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah topluyor akşam vermiyor serbest bırakıyor bu genelde toplanan hisselerde yapılır bu hisseyi galip götürecek ytd
cuma günü yönünü belli eder ytd
[QUOTE=mustafa112;1714262]sabah topluyor akşam vermiyor serbest bırakıyor bu genelde toplanan hisselerde yapılır bu hisseyi galip götürecek ytd
Neye dayanarak götürecek diyorsunuz.Merak ettim.
Ne na çaycıymış ya herkeste Galip halüsünasyonları başlamış Birzamanlar Esenlerin üçkağıtçı çaycısı ne hale gelmiş.Vay anasını ülkenin borsanın haline bak.Seçimde kedi kedi var Borsada da Galiptir Galip olayı çıktı.
Fırtına öncesi sessizlik mi ? yoksa artık sonuç bu mu ? Bakalım ne olacak bekliyoruz
Baskılamak için g.tünü yırtıyooo