Kademelerdeki işlemlere bakınca Günü endeksin hafif üzerinde kapaması için bir çaba var sanırım .gün sonu yaniltmaz umarım
Venus V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Kademelerdeki işlemlere bakınca Günü endeksin hafif üzerinde kapaması için bir çaba var sanırım .gün sonu yaniltmaz umarım
[emoji106][emoji120]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yorum yazmak icin yorum yapılıyor entresan su hisseden zararim olmasa bir dakika durmayacagim ytd
Haklısın . tutamıyorum kendimi . burada yazmanın bir kuralı var ise bizde ona göre yazalım
Bu gün için bu hisseden zarar dan söz etmek için bu kağıdı 2017 Aralık 2018 Şubat aralığında almak lazım.bunada normal görmek lazım bu dönemde ki endeksin hareketi ayrıca sektörün çok hızlı (Kardemir d 5 li fiyatlarda idi) büyümesi erbos için de hiç görmediği yerleri gördü.bu dönemde piyasa değeri 500.000 TL fk da yanlış hatırlamıyorsam 10 gördü.bugun 4 fk var buda kağıdı çok cazip kılıyor.tabiki maliyet önemli.
Endeks e rağmen düşük seyredince moral bozukluğu yaratıyor . Kimse yazmak istiyor sanıyorum.yada gerek duyulmuyor.dususun dikkate değer olmadığını düşünüyorum yinede azda olsa satış yoğunlukta .hayirlisi
18.19 destek var umarım görür.
Bu hisseyi aldığım güne lanet olsun diyorum nokta. 💩🤬
İyi ki bu kağıdı almış im . geçen yıl Ağustos ayında almaya başladı m düştükçe tekrar aldım maliyet 16.endeks geçen yılki fiyat da.bu yıl kârını arttıran nadir şirket.sakin Bir şekilde beklemeye değer.
18/19 bandına oturdu hisse.bu arada daha fazla kazanır düşüncesi ile diğer hisselere çıkış oldu sanırım.artik bugün itibariyle gelecek alımlar ile çıkış yakın.
Henüz bilançolar için erken ancak 3.çeyrekte 25-30 arası bir net kar gerçekleşirse oldukça iyi olur ve o zaman 20 üstü rakamlar hisse için makul seviyeler olur.
Sizle aynı görüşte değil im . hisse bu sefer bilanço öncesi fiyatlanacak . Hatta bilanço ile bir miktar düşüş olacağını düşünüyorum.
Arkadaşlar 270-260-250-240-230 a ne yazdıysam verdi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gayet güzel bir yerden almisisin tahmini 1500 lot civarında çünkü kademeleri gördüm
18.80 ler görülünce millet çözüldü sonu iyi olur inşallah
Mevcut finansal veriler ile bana göre hisse zaten 20 üzeri rakamları hak ediyor, ancak çoğu hissede olduğu gibi tahtaya çöreklenmiş kişi yada gruplar hisseyi istediği gibi yönlendiriyor. Piyasa değeri düşük endeks dışı sığ bir hisse olması sebebiyle bunu yapmaları daha kolay oluyor sanırım. Bahsettiğim fiyatları 3.çeyrek bilanço öncesi de görebilir daha yukarılara da gidebilir bu durum hisseyi kontrol eden ******ların keyfine kalmış, karlılıklar bozulmadığı sürece istedikleri kadar uğraşıp dursunlar nihayetinde hisse ederini bulacaktır.
Erbos hissedarları genellikle uzun vadelidir. Bu tabiri caizse tırışka hareketler kayda değer bulunmaz. Finansal tabloları çok güzel, kârlılığı sürekli artan ve düzenli temettü veren bir şirket. Olması gereken değere ulaşacaktır. Şahsi görüşüm ve beklentim ise 20 li değerlerin daha üzerindedir.
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine Hazırlik var Bugün 19.28 görebiliriz.
En azından 18.70 üzeri kapanış bugün teknik için
Usta bir türlü göremedik şu 19 u. Sen söyledikçe onlar inat ediyor göstermemekde [emoji3]
Hocam iyi bir gündü bence . bayağı mal alındı. 91 000 lotun 63 000 lotu alış oldu.ve tarihi bir zirve yaptı 18.72 .18.70 üzerine atmasi olumlu.bu seviyelerin sancılı olması normal 18.90 lara gelince hemen panik satışlar geliyor. Daha güçlü hacim yani en az 5.000.000 6.000.000 hacim lazim.tabiki bu hacim alım ağırlık li olması gerek.
Teşekkürler Usta açıklama için. takıldım ben sadece. Böylede güzel yavaş yavaş çıksın sağlam dursun yeterli benim için.
Kimse panik içinde olmasın son kozları.sona geldik
2 gün önceki gibi işlem görüyor
Dostum alım kademeleri güçleniyor bu yüzden diyorum gün sonu farklı olacak
580 ne yazdık nazlanarak veriyor bakalım hepsi gelecek mi
Allah belanı versin Erbosan senin. 2 yıldır ilk defa al sat yapayım dedim eksi 1 endeksi görünce kesin salar bu karaktersiz dedim alttan alıp bari lotum artsın istedim sattım. %5 yaptın. . Sorun sende mi bende mi yeter artık pes edeceğim bu gidişle dostlar. Nasıl kaderim varmış neyin ahını almışım inanılır gibi değil.
sen robotlar la dansa kalkmışsın kardeşim adamlar lot sayıyor ,şaka yapmıyorum ciddiyim
Geçmiş olsun kardeşim. İnşallah telafi edersin.
Yarın yine yukarı acar ama kalıcı olmaz düşüncesindeyim .
19 u geçince elveda 18 dedim artık 19 üstü kapatır diye düşündüm ama olmadı.
Bu daha vakti var izlenimi uyandırdı bende .
Bu hafta mı olur gelecek hafta mı bilemem ama çok yakınız .
19 larda 18 lerde beklettiği kadar bekletmez düşüncesindeyim hayırlısı olsun.
https://www.tradingview.com/x/Gm4Yft8B/
Turuncu çizgi 20 tl civarları bu ay çizgiyi geçeceğine pek ihtimal vermiyorum.Haftalık'ta 100 hareketli ortalama üstün'de şuan.
Extrem bir durum olmazsa,ortalama ile turuncu çizgi arasın'da vakit geçirir.
Dandanakan iyi silkeliyor dusmemek icin ekrana hic bakmiyorum ytd
ky.kafası , uzun vade yatırımı bilmeyen borsacıyı kısada yerler, daldan dala konmak budur,asla tek hisseye bağlanmayın, ytd, kişisel görüştür
Kimse yok mu. Ustalar yok mu bir yorum. Sizde yorum yapmayınca çekilmiyor burası.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.tradingview.com/x/1Kx2QPJF/
5 ay önceki resim ne diyorum hacim hacim hacim,varmı yok.Hacim güçlü olacak'ki ortalamalar birbirini kessin.