9000 TL üzerinde kalmamız önemli. 9000 stop olmalı. 10490 TL üzerinde yukarıları hedefleyecektir. Ytd
Printable View
9000 TL üzerinde kalmamız önemli. 9000 stop olmalı. 10490 TL üzerinde yukarıları hedefleyecektir. Ytd
Indes 20 fk olsa hisse fiyati 32 tl ediyor....yemin etmis gitmemek icin...bedava mal yok spek..
bu tabloya göre dünkü yükseliş hikaye yani "komşular alişverişte görsün" olmuş...teknoloji hisseleri %9 lara kadar artı yazınca, bu da utanmış resmen tablo bu ...YUH artık patron Yuh..."yuh yuh soyanlara" diye bir türkü vardı onu haketmiş bu sanırım.
baksanıza 3 hissesi var patronun 3 kagıdına bölüştürmüş toplam %8 para harcamış galiba...herşey burada açıkça ortaya çıkmış.
despc ve dgate ; indes patron ana holding
bu arada bunu temettü niyetiyle alacak olanlar iyice incelesin yeni kararlar ile temettü oranları sabitlendi hatırladıgım kadarıyla BIST-100 de maximum oranı belirlendi yani uçacak kaçacak bir şey yok ve kendimce vereceginide düşünmüyorum vereceği miktarda çok komik olur riske girmeye değmez bence.millet şimdi bu tarz temettü hissesi pr yapıyor dikkatli olmakta fayda var.
birde bir komplo teorisi saçma yanlış bir görüş belki benimkisi f/k, temel analiz dışında bir cahil gibi bakarak bu firmaların toplam tahtadaki fiyatları 23 lira bazı teknoloji şirketlerine bakıyorum tek tabanca tek başına tek şirketle 23 lirada yani acaba ben bu kagıdı alarak hata mı ettim ama son pişmanlık fayda etmez maliyetim 12 üstü görmeden çıkmam kazanmayı bıraktım zararı ne kadar azaltıp kaçarsam kendimce şanslı sayacagım artık.Bence basit düşünmek kazandırıyor ...daha öncede söylediğim gibi finans iktisat uzmanı olmak değil belkide en sağlıklısı basit parayı korumamız lazımdı...kendimce sıctım ben. bir de tüy dikeyim dedim.
al-sat değildir.
Yüz karası ve turşu cumhuriyeti.
Bı 10 yap bütün mali vetcem hatta yazdım istersen al
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
paylaşım için sağolun..ama çok ilginç bir hisse..yukarı gitmemek için ayak diriyor..sektörüne de ayak uydurmuyor
Bilanço iyide kötüde gelse tepki yok gördük zamaninda..bir alfanordur gidiyor kurtaramadik...diger sektör hisselerinden hiçbir eksiği yok sadece fazlasi var aç gözlü patronumuz var...hisse geri alimi diye ortaya laf atiyor sonra kayip...zehir zikkim olsun başka birşey demiyorum....
ülke swap için çare bulamamış işte ekonomi kötü imiş yazılıp çizilen ... ekonominin zaten yoksul olanı yoksullaştırdığını parası olanıda daha az zararla atlatacagını veya daha çok zenginleşeceğini ...türkiyede yine araba satışları bu durumda bile yüksek halen bu toplumda para var...altın alıp evine saklayan arsasına gömen sistemden para kaçıran binlerce kişi var yıllardır bankalardaki döviz hesapları bile muhteşem bu ülkeyi kurtarır (ÜLKEDE GELİR EŞİTSİZLİĞİ VAR)...bordrolu çalışan dışında herkes bu memlekette vergi kaçırmaktadır bence esnafı, serbest çalışanı, müteahit(adam 350 000 liralık evi 700.000 satıyor birde bedeli gizlemek için o kadar kredi çekmeni istemiyor çünkü maliyeye yakalanacak ev satıyor vergiyi azalt oradan çaldıgın vergilerle sadece lüks otomobil yazlık al başkasının üzerine türkiye cumhuriyeti kayıt dışı ekonomiyi seçti yıllar önce olanda bu) vs...
yaw zaten ben bunu öngörüp teknoloji bilgisayarcı cep ci yazılşımcı kağıdı aldım ben böylelerine tahammül edemiyorum artık yalandan düşüşlerine ...bahane bu düşmek için bahane kolluyorlar...bu kagıtların pozitif ayrışması lazım...
waren buffet bile tüm hava yolu şirket hisselerini satmış ama elindeki teknoloji endex kagıtlarını tutuyor ve borsada balon ki hisse bazlı araştırsan bence yok, boş şirketler var zaten onlarda sakat kağıtlar yada ileri yıllarda konjoktür sebebiyle bitecek sirketler...ama bu hisse sahibi belli yaptığı iş belli ileriye dönük devamlılığı olan kar eden bir şirket.
ama bu fiyat nedir endeksten ayrışıp gerçek değerine çık artık yazık
al-sat değildir.
Yazık ki ne yazik. ..
Fonet e bakıyorum bir de sana
Pazarda tarla domates çıksın onun fiyatına bile ulaşamaz.
Herkes satma peşinde,
Bir cacık olmaz,herkes satmadan Saygıdeğer patrik mali almadan hiç bir cacık olmaz.
o beklenen şovu şu an tavan tavan gibi gidenler gibi yapmaz... silkeleye silkeleye ....2 ileri 1 geri modunda ...pek heveslenmeyin yani....:)...ha tavan tavan giderse beni acayip şaşırtır...
İndes 'in hak ettiği fiyatlara ulaşabilmesinin tek yolu güçlü bir spek tarafından sahip çıkılmasıdır...
16 yıldır böyle bir operasyon olmadı...Daha doğrusu patronu buna izin vermedi....Değerlenmesini istemiyor çünkü...
Patron dedi ki "Başımıza talih kuşu kondu" .........maslak kağıthane de arsamızı satıyoruz...asgari 90 milyon dolar gelir elde edeceğiz...
Bugün piyasa değeri 70 milyon dolar......en düşük de 50 milyon dolara düşmüş...
O zaman buradan soruyorum erol bilecik e ; şirketin değerini geçtim diyelim ki yok şirket...değeri sıfır...
sadece arsa satışından 90 milyon dolar gelirin varsa ; alfanor nasıl oluyor da 70 milyon dolara borsada satış yapıyor ?
neden 70 milyon dolar üzerinden geri alım yapmıyorsun ?
televizyona çıktığında bunları sorsunlar....
bravo :bravo: tek soru tek cevap gerçekten mükemmel soru :ok: :bravo:
cevabı bu şirketin patronunun karekterinden tutun iş ahlakına kadar herşeyi ortaya dökebilecek bomba bir soru.:bravo:
sn Altay başka bir analize daha doğrusu hiç bir şey konuşmaya bile gerek kalmadı çok akıllıca bir tespit :bravo: :bravo: :bravo: :ok:...ben sustum şaşırdım tek cevapla herşey ortaya dökülecek.
al-sat değildir.
Arena 12,5 iken indeks 13,75 idi
Bugün arena 15,15
Bu boktan kağıt 9,15
Buyurun aradaki çap farkı.
Çapsız olunca birileri,
Çapsız oluyor fiyatlama.
Bakın yakında temettü dağıtmayacağız derlerse sakın şaşırmayın.
Temmettu ne olacak ses yok hala...verebileceği max.olani vermeli.
An itibari ile 32 krs tem Ödemiş olan arena 16 TL geçti.
İkiye katladı başkanı
Çok yukseldin ya endeksden daha fazla dusersin. ..
9 altına verin de tam olsun
İşte soysuz şirket.
Önce malı sat sonra haberi gönder.
SPK uyuma
Haber nedir
Devre kesiciyi yemiş
Allahsız kitapsız nasıl olunur örneği bunlar bu zor günlerde bu mübarek ayda gözleri hala garibin parasında Allah o paraları güle güle yemeyi nasip etmesin size ve kim vesile oluyorsa buna.Amin diyen her kesin duası kabul olur inşallah.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin bu güzel duaya
Haber Telekom sözleşmesini iptal ediyormuş.
Tabi bu 2 hafta önceden belli imiş,sat malı bilanço gönderme. Genel kurul yapma.
Sonra gönder haberi
Kasımda yaparsınız soysuz kurulunu.
Bu kadar olmaz.
Güven bitmiştir.
Tek gitmeyen bilisimler.
Yabancı bile illallah etmiş.
Bir daha EB dedilermi 1 sene düşüneceksin arkadaş.
Sonrada arkana bakmadan kaç.
Çünkü ilke yok...
Yazık. ...
Telekom.un kısmen 20.7.2020 tarihinden itibaren iptal edilen sözleşme iştiraki D.tage ile ilgili olup
açıklaması D.gate.nın Kap.sayfasında vardır./ytd
Teşekkür ler
İndeks in net karının %16,5 ini dgate oluşturmaktadır .
Genel olarak çok etkilemez
Fakat etkiler
TEB bütün ana kağıtlara basmış, Indes'te nasibini almış bundan. Asıl sebep budur. Türk telekom işı falan degildir. Acin Türk Telekom pastasini onada TEB basmistir. Bu da şu andaki doların durumu ile alakalıdır. TL bulamayınca hisse senedi satip TL olusturuyorlar.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tebrik ederim cok dogru tespit....operasyon cekmek istediler yurt disinda yemeyince yurt icinde deniyorlar...bunlarin para kazanmak derdi yok...tek amaclari ulkeyi zora sokmak tetikcilik...ev sahibi biziz bunu unutuyorlar....gucu kaybedince heryerden saldiri yapip soz gecirmeye calisiyorlar.....tek amaclari var turkiyeyi imf kapisina zorlamak....imf demek bilmeyen icin soyleyeyim abd kucagina oturmak demek.....o kucaga oturan kolay kolay kalkamiyor gecmiste yasadik...