Adamlar resmen mal boşaltıyor bizde stop olamadık mal mal bakıyoruz
Borsada kazanmadan önce kaybetmemeyi öğreneksin
Printable View
Adamlar resmen mal boşaltıyor bizde stop olamadık mal mal bakıyoruz
Bilançonun iyi gelmesini bekliyorum ama bu satış canımı sıktı
Kim nereden aldı da satıyor bu kağıdı ilginç. Satanlar bu kağıdı kaçtan aldılar acaba... satın amk
Satış bugün de acımasız bir şekilde devam ediyor maalesef!:notr:
HSBC bugün şu ana kadar yaklaşık 400 bin lot mal sattı... Satışların yabancı kaynaklı olduğunu düşünüyorum...:yes:
Ah Torun, böyle misafir edeceğini bileydim uğrar mıydım yanına? Yarın maliyete gel de verip gideyim [emoji23]
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kulağını çekmek gerekiyormuş senin anlaşıldı :)
Takas oranlarında ilk beşi oluşturanların son bir aylık genel görünümüne baktığımızda Tek satıcı kurumun Yaklaşık 4 milyon lot ile DEUTCHEBANK olduğunu görüyoruz.... Bu satışların yaklaşık 3 milyon lotunu da Türk Ekonomi Bankası almış durumda...
Bence hissede alttan mal toplamak için piyasa koşullarına paralel hisseyi bilinçli bir şekilde geri çekiyorlar...Bu saatten sonra korkmanın pek anlamı olmasa gerek diye düşünüyorum...:yes:
Blançoyu çarşamba günü açıklayacaklar, yarın bir renk verebilir.
Kırmızı renk verdi, 2.45'ten biraz aldım ben de [emoji23]
Bilanço gelmiş Torun, kalem kalem inceleyebilecek olan var mı? Benim alanım değil, cümlenin ogeleri olsa hemen yapardım [emoji23]
Ö/Y/CDU,Ö/Y
CDU: Cümle dışı unsur [emoji23]
Dökül bakalım [emoji6]
https://i.hizliresim.com/A19MLr.png
Geçen yıl aynı dönem 33 milyon 449 bin zarar , bu yıl 150 milyon 361 bin kâr açıklamış. Toplam aralık yaklaşık 189 milyon.
Sen gecemedin gardaşım, kalem kalem inceleyemedin [emoji23]
TRGYO Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 150347000
Iyi dustu
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar çift tepe yaptı 4.90-4.92 civarı.hadi hucum torunlara diyorum kendime.Çok tutturuyorumda.
çift tepe saatlikte
durmaz artik buralarda 2,65 ustunde kaldi lokum oldu
Kâr Payı
1 TL NOMİNAL DEĞERLİ PAYA İSABET EDEN KÂR PAYI 0,05 TL
1 lot 2,72 olduğuna göre 2,72 liraya 0,05 TL ödeme teklif edilmiş. Bu oran 100 TL için 1,838 TL eder.
Kâğıdın canına okuyan Doçe alım tarfına geçmiş.
https://i.hizliresim.com/lZzz2r.png
Secim sonrasina kadar dukkan kapali anlasilan ;)
ne tikirti vaaaar ne skirti :)
Kimseler kalmadığına göre hareket yakın...
ytd.
iyi akşamlar
Aşağıdaki bu haberde, ne kadar alacağız birde alacağımız kadar fiyat aşağı mı gelecek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler
"29.06.2018 tarihinden itibaren hak kullanımı işlemleri nedeniyle ilgili hakları kullanılmış olarak işlem görecek payların listesi aşağıdadır.
Kar Payı Ödemesi
Pay Kodu 1 TL Nominal değerli paya BRÜT (TL) 1 TL Nominal değerli paya NET (TL) Açıklama
TRGYO 0,05 0,05"
Bugün seans sonunda elinde hisse olanlar hisse başı 5 krş. temettü alacak, (1.000 adet hisseye 50 TL) yarın temettü düşülmüş fiyat (5 krş.) ile işlem görecek ve temettü tutarı 2 iş günü sonra hesabınıza geçecek.
bugun niye devrekesici geldi?
bilen varsa bi yesillendirsin yaw
Ölmüşüz ağlayanımız yok!
:notr::(:vk::agla::28::notr:
Tukani kapattilar heralde :drunk:
Bu kagıt tarıhın en buyuk serefsızlerı listesınde top 10 girer
borsaya arz edıldıgınden berı kabaca 2 tl prim yapmış gözüküyor 7,3 tlden 2010 da halka ırz ettıklerı kagıt bolunme vs releri çıkarsan 2 tl prim yapmış gibi duruyor halka arz olduğunda borsa 58 bındı ulan borsaya bıle ayak uydursaydı su an 5. Lerde olması lazımdı
223 milyon kar var, bi faydası olur mu acaba?
İkinci çeyrekte pek çok aracı kurum zarar bekliyordu ikinci çeyrek toplamında 220 milyon kar yazdılar. İkinci çeyreği açıklamadan önce patron Aziz Torun 50 bin lot daha alım yaptı. Kağıdı hala baskılamaya devam edeceklerse birileri yeteri kadar mal toplayamamıştır. Siz toplayın biz de kendi çapımızda toplarız. Başkent Gazı da turşu yapacak değiller uygun ekonomik zemin oluşunca onu da halka arz edecekler. Bundan sonrasında 4,Xx hedef fiyatlar gelecek ama kısa vadede ama uzun vadede g e l e c e k. Ytd
Bunlarda harbiden din iman yok.
Bugun fena sekilde birileri hisseden cikti gibi.Bende bugun torunlardan aldim hayirlisi.Araci kurum dagilimi paylasabilecek varmi arkadaslar?
68m 126bin zarar
pdd 6.25 yüksek hasılat dolar borcu karşısında sıfırlanmış.