nasıl iyi olacak kardeş zarar büyüyor gittikçe....
Printable View
nasıl iyi olacak kardeş zarar büyüyor gittikçe....
500 tane ile zarar 810 tl yazıyor.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bildiğin varsa söyle de rahatlayalım....
2.45 deki 51000 iptal edilmediği yada alınmadığı sürece zor
bastıkça basıyor gözü tabanda namussuzun...ytd...
herkese sabir ve kazanc dilerim
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. Canli Derinlik için
https://www.youtube.com/channel/UC2B...QW3uriLSQ/live
adam satamadı simdi 2.37 ye koydu 51000 toplamda 60.000 var
2.37 ye yığdı ...
2.37 erirse gider mi?
bu arada 2.35 e alış 52.000 koydular bakalım ne olacak
http://fs5.directupload.net/images/170322/gmbfoio7.jpg
son bir ayda alanlar
birazdan uçuşa geçer :) fakir avunması
vafkn den çıkar çıkmaz galip alcatel girmişti bugün alcateldekilerinde donunu aldı. benim tahminim vakfn yaptığı gibi alcatel buradan bir artış gösterip donu komple alabilir. veya yüklü miktarda don toplamıştır direk basmaya devam eder. bir sorum olacak galip in vakfn de parası kaldımı ? komple boşalttı değilmi ?
galip in takdiği galiba istediği rakamın bucuğunu gördümü vuruyor basmaya vakfn 5.bucuk gördü vurdu basmaya alcatel 12 bucuk gördü vurdu basmaya.
Ülkemizde can güvenliği yok mal güvenliği yok hukuk güvenliği yok.
2.35 yıkılırsa yandı gülüm keten helvası
ne zaman uçuşa geçecek.?????????
2,35 i satacak nmsz iş kötü...
tamam satmayacak mış...
2.50 kapanış tahminim
2,5 ten niye kapatsın ki ne güzel düşük fiyattan alıyor... ben de olsam yükseltmen şimdilik....ytd
Benim kendi şahsi fikrim teknik olarak önümüzdeki bir kaç gün içerisinde 2,70 ve üstüne çıkmasıdr, kaç gündür 2,50 fiyatın altını yokluyor!!!
YTD.
Teşekkürler cefaks
Sn muzo ne guzel 2.81 den satmistin hisseleri ne diye bir daha 4.25 ten alirsin ...senden kisa bir sure sonra bende 3.50 civarinda 25 bin lot civari hisseyi devrettim. Bir dahada bakmadim . umarim zararini en kisa surede cikarirsin.
dunkin donuts
Satanlar ziraat ve is ulan ne garip bir hal aldık varmi yorum?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
palmet çok haklısın ben hayatta almazdım aslında hatta her an düşüş geçirmasyon bekliyordum. benim şöyle oldu
4.800 de 100 adet aldım 4.760 da 100 adet öylesine aldım 4.740 da 100 adet öylesine aldım 4.730 da 100 adet baktım çok düştü 4.710 da 300 adet aldım . baktım halen düşüyor 4.460 da bu sefer 1.000 adet aldım. 4.350 de 460 adet niyetim öylesine aldığım ilk 100 adeti kurtarmaktı. sonra bir bakmışım çok fena yakalanıp kaçmaya fırsat vermedi. domoltmasyon formasyonuna yakalandık yine
Resmen sen anlatırken kendimi gördüm :))) öylesine 300 lot alıp yapistim kaldım 3.24 ortalama ile
Ortalama düşüreyim derken baktım epey bi lot almışım
aynen hata bir yandan bizim bile bile lades olduk. hadi ben eşşeklik ettim yaptım bir hata ama devletin kurumları nasıl böyle alavere dalavere lere müsade ediyor. %500 artan %500 düşen kağıtmı olur. lafa geldimi Türkiye bir muz çumhuriyeti değil diyorlar aslında Türkiyede olanlar muz çumhuriyetlerinde bile olmuyor.
brüt takas sakat kagıdın nerelere dusebılcegını tahmın etmek zor prım şansı zor zamanla kendı halıne kalır unutulur
Dun bende oylesine 2.40 dan 50 lot aldim.simdi korkmaya basaldim satsatmi.oylesine alanlarin basina geldigini gorunce.........
dunkin donuts