Cakallar eh bu da fiyatlandi artik olumsuzluk ne kaldi der ve alima gecer
Printable View
Cakallar eh bu da fiyatlandi artik olumsuzluk ne kaldi der ve alima gecer
1,49 TL den açılış seansına alış girmiştim. Acaba alabilir miyim diye. Baktım gelecek gibi değil. 1,50 TL ye çektim. Bekliyorum.
2017 temettüsüyle aynı veya bir tık yukarı beklentimi koruyorum...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ooo bastılar 1.48
1,47 merhaba
Ucuza aldılar ucuz kaldı dedikçe adam veriyor....Gücün varsa topla diyor...Yoksa sadece küçük yatırımcı bir piyon....
82 çalışan mayışlı eleman varmış Vay beee 82 kişi bunlar inşaatları taşarona vermiyormu Laz'ım olan inşaatları ve kira işlerini denetleyecek çekirdek grup vay beeee bu arada hisseleme vurgulaması devam diyorlar bilanço artık bozuk gelmeye başladı sıra bist 100 izlemede devam👀😎
1,49----1,5 ye veren tombul parmak kim...Bir anda iki kademe veren....Verende kademelerde alışı koyanda kendileridir....Bizler ise sadece mal mal bakarak bu endekste kağıt gidecek diye bekleyelim....Bu gün Cuma yoksa güzel dua edecektim ama neyse....
İş GYO, Ankara Kızılay ve Antalya'da bulunan banka hizmet binalarının İş Portföy Yönetimi Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na satılmasına karar verdi
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Yönetim Kurulumuzun 28 Temmuz 2017 tarihinde yapılan toplantısında; portföyümüzde yer alan taşınmazlardan Ankara'da bulunan Ankara Kızılay Banka Hizmet Binasının 45.000.000-TL+KDV, Antalya'da bulunan Antalya Banka Hizmet Binası'nın ise 24.000.000-TL+KDV bedel üzerinden İş Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu'na satılmasına ve satış bedelinin tapu devir tarihinde eş zamanlı olarak tahsiline karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/620694
Ek 6653
haber var
satış haberi geldi. bir kademe düşürdü. gerçekten bu kağıtta büyük oyun var.
TÜRKİYE YENİ KONUTLAR FİYAT ENDEKSİ MAYIS AYINDA, YILLIK % 11,20 (ÖNCEKİ AY: +11,97%) - TCMB
28.7.2017 14:35:20 (Yenileme) Hedonik Konut Fiyat Endeksi Mayıs ayında yıllık bazda %10.96 yükseldi
Merkez Bankası'nın Mayıs 2017 dönemi Türkiye Hedonik Konut Fiyat Endeksi'ne
(HKFE) ilişkin açıklaması şöyle:
" HEDONİK KONUT FİYAT ENDEKSİ (HKFE)
2017 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 1,16 oranında artan HKFE, bir önceki yılın aynı ayına göre
nominal olarak yüzde 10,96 oranında artarken, reel olarak ise yüzde 0,68 oranında azalmıştır.
Türkiye'deki konutların gözlemlenebilen özelliklerinin zaman içinde kontrol edilerek, kalite
etkisinden arındırılmış fiyat değişimlerini izlemek amacıyla hesaplanan Hedonik Konut Fiyat Endeksi
(HKFE) (2010=100), 2017 yılı Mayıs ayında bir önceki aya göre yüzde 1,16 oranında artarak
205,74 seviyesinde gerçekleşmiştir.
Bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 10,96 oranında artan HKFE, aynı dönemde reel olarak
yüzde 0,68 oranında azalış göstermiştir.
Üç büyük ilin hedonik konut fiyat endekslerindeki gelişmeler değerlendirildiğinde, 2017 yılı Mayıs
ayında bir önceki aya göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sırasıyla yüzde 0,98, 1,22 ve 1,90
oranlarında artış görülmüştür. Endeks değerleri bir önceki yılın aynı ayına göre ise İstanbul, Ankara ve
İzmir'de sırasıyla yüzde 9,10, 9,24 ve 16,56 oranlarında artış göstermiştir."
sabah ki alımlarımda 1,49 da beklesem gelirmiş. Neyse sağlık olsun.
Birisi bu fon işini özetlerse sevinirim. Ben bir şey anlamadım.
Bu arada ilk yarıyıl kar rakamları beklentiler doğrultusunda geldi. 2. yarıyıl daha iyi gelecektir. Ben pozitif bakıyorum.
Yıl sonu Temettü olarak iş yatırımın tahmini 9 kuruş civarı.
Bizim hissemiz maalesef yeterince yükselmedi. Bakire kız gibi bekliyor. Fakat yükselmeyecek anlamı çıkmaz.
geçen yıl bende 2 adet hisse vardı. isgyo ve ismen.
ismen i 1,02 veya 1,03 ten verdim. (tekrar geri almak kaydı ile. Ama bir daha almak nasip olmadı.)
Şu an ismen isgyo ya göre %75-80 fazla performans gösterdi. (ismen bugün 1,75 TL yi gördü)
isgyo ise geçen yoldaki aynı fiyatlara bile gelemedi hala.
bence daha önce yazdığım gibi fon ağırlıklı olarak tsgyonun mallarını alacak herhalde...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sorun son 8 yıllık sorun-**özellikle
işfinansalda ilk operasyon sonra ufaktan işgıyoda ..işfinansal operasyonu devam ediyor ..borsadan beleş fiyatlı el değişim muazzam şekilde devam ediyor..sona gelindi gibi..de bakalım izleyenler ne yapacak**?
sıra da işgıyo el değişimi ufaktan biraz temkinli***
bunun için ilk hamle baskılama devam ediyor..beleş hisse alımları ufaktan devam ediyor..sırada bist 100 den çıkış..kötü bilançolar ve hurraaaa ***??
işsandıksal hisse el değişimlkerinin nedense*? farkında değiller.**
olan k.yatıırmcıya oluyor..
nasılsa bol mayış bol jestiyon bol fındık fıstık zeytin devam ediyor.***
bugünkü 2 satış beni tatmin etmedi. örneğin antalya da ki binanın kira getirisi, satış fiyatını 13 yılda karşılıyor. oysa bugün kira getirisi ile ev fiyatını 20 yılın altında sağlayan mülk bulmak mümkün değil.
işin* özü* ince* sorunu devam ediyor..lüküs hayat sendromu **ince ince** özü ince ** şekilde sorunlu büyük sorunlu devam ediyor.**
işfinansal dan sonra sıra iş gyo da çok kişi izliyor ..işfin ansal da henüz bitiş son olmadı**daha....?
işgyo da da yediririz yeriz ***devam etsinler bakalım*..??
En azından expertiz değerinin % 15 üzerinde satmışlar
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/8d51dk.png
Güncelde faiz oranları %14 cıvarı.Finansman giderlerini azaltması daha uygun değilmi?(69 milyon + KDV - 13 yıllık tüm kira gelirini 7 yılda faize ödeyecekti)
YTD
http://fs5.directupload.net/images/170728/gdb44xve.jpg
aylık alan ve satanlar
https://i.hizliresim.com/OLN084.png
sn.Mıcır yukarıdaki paylaşımlar için teşekkürler.
Bende yıl başından bugüne alan satanı paylaştım.
NOT: (BEDELSİZ DAĞITILANLAR DA ALIŞ OLARAK GÖZÜKÜYOR)
YTD
Ben de aldım bir zamanlar. Aldığım güne küfür ediyorum
Amacımız kira geliri olan gayrimenkul sahini olmak, buna rağmen sen git hazır müşterili yeri git başkasına sat..Madem satacaktınız gidip kiracı bulamadığınız Kule 3'ü satsaydınız ya!
İş GYO yönetimi, napıyorsunuz?!
ne yazık ki uygun değil. bu hesaba satılan varlıkların fiyatının enflasyon oranında artışını da ilave etmek gerekir. kaldı ki emlak fiyatları enflasyondan hızlı artmaktadır. buna karşın yeni projelerdeki kira gelirleri 10 yılın altında geri dönüş sağlayacaksa mesele yok. o konuyu bilmiyorum.