Gel ustad yeni konu tam size gore...
Printable View
Ben yaklasik 1 yıl her gun arastirdim.enflasyon olan memleketde faiz normal.riba yine haram. Riba katli sekilde alinan fazlalik tefecilik..bir de ben bankadan aliyorum bankayi zor duruma sokmuyorum onu mahvetmiyorum
Hayır hayır hocam
Yani prensipte belli başlı konulara müdahil olmak istemiyorum da :)
Ayvaliga gelme olayi 7 sene falan evveldi. Bakmam gereken bi ailem ldugu icin maas dusmesi belimi kirardi.aile kavramina önem veren biriyim.
Sessiz ama sıkı bir takipçi olarak doktor beyin söylediklerine katılıyorum.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yanlış anlaşıldım sanırım, doktor beyi değil sizin de dahil olduğunuz başlığı keyifle takip ediyorum demek istedim.
Faiz riba meselesini ben de uzun süre araştırdım, muhafazakar gelenekten gelen birisiyim, doktor beyle benzer sonuçlara ulaştım. Tabi yine de herkesin kendi kararından sorumlu olduğunu hatırlatmak isterim.
1.GÖrünüşte imamoğlu alacak..
1. varyant olumlu senaryo tamam demokrasi işledi halk böyle istedi deyip doların aşağılara süzülmesi
2.varyant mazbata verip çelme takip koltuktan indirmesi
3.varyant yine mazbatayı verdirmemek..
ne biliyim başkanım liderim herşeyim bitanem kabul edipte kenara çekilir mi..bundan kuşkulanıyorum da dövizde yükseliş öngörüyorum..
Ayvalık ve çevresi benim emeklilik hayalim. Fakat bu hayale ulaşmak için bir yirmi yıl kadar var.
Doğma büyüme 38 yıl İstanbulda yaşadıktan sonra üç yıldır orta büyüklükte bir Anadolu şehrinde birazcık nefes alabildim. Şu an en son gitmek istediğim yer İstanbul, tatilde bile gitmemek için hanımla şimdiden münakaşaya başladık.
Bu ülkede her zaman portföyde döviz taşınması gerektiğini de düşünüyorum..
Ben de bu konuda fetva verenlerin samimiyetine bakarim sonucta bunlar genelde devletten maas alan insanlar veya bagkur dan emekli ki devlette o parayi faizde isleterek veriyor uzun omurlu birisi ise hakki olmayan parayi da aliyor omur boyu cunku istatistigin aktuelite dali var hep hesaplanmistir o halkin omru vs. kimse niye hak etmiyorum demesin diye acikladim yada emekli olup olen birisi hakkini alamiyor ve bazi durumlar haric alacagini da geride kalanlara birakamiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne siyasi düzen ne ekonomik var ve olmayacakta..
Döviz neden düşsün? Faiz neden düşsün ?
https://youtu.be/-x13ZXvyq3Aı
Sn.tradeshark paylaşmış başka bir konuda yatırım sepeti kısmı da mevcut:)
Ünlü &Co traderi ile aynı düşünüyorum :)
10yildir piyasadayiz akillandik
25.5 ppf ile gun sonrasi Jack daniels de ne gidiyor be...
Günlük idmanimi da yaptım :)
Kiloyu korumak önemli
Sonrasında bira içmek tabi ironik olacak
Yok üste cikmadilar biz globaliz evrenseliz Türkiye de en yüksek banka notu bizde yurtdışından kolay nakit buluyoruz vs gibi bahane söylediler..ilk defa böyle keskin konuşma duydum üste oran vermeme konusunda .rahat 4 5 yıldır burdayım çünkü
Eurobond önerdiler 5.6.2020 hazine kağıdı %3.8 USD faizine denk geliyor yaklaşık :kmk:
Türkiye finans uygulaması ki o
Ben sormuştum değişik şekilde faiz veriyoruz demist :kmk: