Yatırım finans aldıklarını verdi
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yatırım finans aldıklarını verdi
Az vardı zaten üçgün topladı ğı nı satıyor ne den dursa yu kardan verılır Dı ama karlı sattı
Dıkat çeken marbaş da hiç yok du alıyor
Patron kağıdında kimin alıp sattığı bir yere kadar fikir verir...asıl önemlisi işlem hacmi...bu fiyatlarda cepten-cebe dışında satan yok denecek kadar az...bana göre vede işlem hacmine ve tahtada alım satım zaman aralıklarına göre; 1 li fiyat üzeri belki satan bulur...2 li fiyat üzeri ancak satıcı olur ...
YTD
0.89 da 1 e gitmemesi için 1.250 000 lot konmuş.. patron toplamamis demekki . Ytd
Kademe lütfen
Bugün patron cikartasi yok.. 5-6 kademe çıkmalı ama ne zaman acaba.ytd
Haftaya 1 üstüne atacak mıyız. Yoksa 0.85 mi olacak
dostum sabır yoksa yanlış yerdesin bu hissede stres yapmaz yavaş yavaş çıkar yada düşer adamın elinde 45 milyon lot var ne derse o olur olmasa da oldurur
Kademe var mı, fakir miş burası.
0.90 üzerinde kalırsak bugün kapanışa doğru haftaya çıkış başlar gibi.ytd.
:) farkir mİ? parayla imanın kimde olduğu belli olmaz tiryaki paketini yanında bu işi yapan da programını alır vakit olursa atarız be gülüm
seneye hissesine güvenenler
linke tıklayın
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri alınmaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
1 yıl sonra kim birinci kim doğru hisseleri seçmiş görelim.
keşke bu hisseye güveniyorum diye bilsek maalesef bu şirket patron bizde hiç bir güven bırakmadı bu ayıp bizim değil şirketin ayıbı okusunlar bilsinler değerlerini
Bu hisse beklemeye değmez alacak olan almasın spek isterse çıkarır .ytd.başka kağıtlara yelken açalım.5 bin lot bu hisse için yeter. Sonra unutun.ytd
Spek 0.86 ya ver de sevinelim. Çıkmayan hisse düşer.0.90 geçmeden almayın..ytd
0.85 e de verebilir. 10 bin alacağım ver spek.
dediklerinin bazıları doğru ama bu sana 0,90dan yedirmez sen başkalarının yaptığı grafiklerin hedeflerine odaklanmışsın bu hisseyi ky taşıyamaz bırakman hayırlı olmuş unutma sen sadece kademeleri göreyim diyorsun adamlar o kademeleri yazıyor boşaltıyor
0.89 daki 1 milyon lotu sildi .. gel gel yapıyor.ytd
0.89 dan sat 0.88 den al iyi para bırakıyor. Böyle devam et spek.. 0.88 ve 0.87 ye de ver biraz..ytd.
Bu gidişle 1 gelinceye kadar günde 2 kez cevirsem 1 hafta da çıkarmus olurum.Spek böyle devam et sakin 0.90 yapma.iyi gidiyor..al sat süper.ytd
sabah sabah güldürdün speğin umrunda mı zannediyorsun %2-3 düşmüş çıkmış al işte adam koydu 1800 bin lot para var lot var bu tahta benim der gibi yapabiliyorsan sen çevir devam et çok güzel ama dikkat et çevirmezsen yanar :)
Çıkmayan hisse düşer ne dersin.. cikmiyorsa aşağıdan alır mıyız başkan...daha vakti var sanki. Ne dersin .ytd
Bugün akşama doğru 0 .88 e vererek yarin da 0.89-0.90 dan okut..iyi sistem.. Bugün 0.87 yapar miu acaba.ytd
açık yazayım hisse bir anda 1 tl üzerine yürüyecek bunu bekliyorum ama zamanı kestiremiyorum o sebepten dikkat et diyorum bu kadar yüklü satanın malını alan varsa %3-5 ile vermez
Her düşünceye saygım var yalnız şunu görmeden yorum yapmayın bence...
DERİNLİK
https://twitter.com/tagokturk/status/945273307246546950
1 milyon lotu ve daha fazlasını aldı dostum
Kademe lütfen
Yoksa bu hafta çıkış mi var
adam gibi biri geldi tahtaya varsa yavşan satsın der gibi alıyor maşallah
tarkan benden tavsiye elinde yoksa bu hisseye hiç bulaşma bir çok hisse var bunda şereften yoksun çok aracı kurum var dost tavsiyesi dinlersen tabi
Başkan 0.92 gördü ne olacak.ytd.