Bekle sana onuda ispatlicam.
E5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
haydi bekliyom ben
BOYP - BOYNER PERAKENDE VE TEKSTİL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ Şirket Bilgileri
BİST Kodu BOYP
Şirket Ünvanı BOYNER PERAKENDE VE TEKSTİL YATIRIMLARI ANONİM ŞİRKETİ
Faaliyet Alanı Her nevi, kombine mensucat ve konfeksiyon mamul ve yarı mamulleri imal etmek, ettirmek, satın almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, her nevi deri ürünlerini, her türlü malzemeden yapılmış aksesuarları, her türlü fast-food yiyecek / gıda ürünlerini imal etmek, ettirmek, satın almak, satmak, ithal ve ihraç etmektir.
Personel Sayısı 1586
Sermaye 657.700.000
Kuruluş Tarihi 14.01.1952
İlk İşlem Tarihi
Halka Açılma Tarihi
Genel Müdür Nur Mehmet İNAL
Yönetim Kurulu Başkanı TAYFUN BAYAZIT
Yönetim Kurulu Üyeleri
SABRİ METİN AR
NAZLI ÜMİT BOYNER
HASAN ARAT
SAİT ERGUN ÖZEN
BERNARD BARBOUR
KAMİL ÖMER BOZER
HASAN CEM BOYNER
REDA ADLY TAWFIK
Merkez Adresi Eski Büyükdere Caddesi No.14 Park Plaza K:15-16 Maslak, Sarıyer, İstanbul
Merkez Tel / Faks 0212 3668900 / 0212 3450920
Web Adresi http://www.boynerperakende.com
ORTAKLAR
BOYNER HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ 281.491.355
Diğer 20.452.765,61
MAYHOOLA FOR INVESTMENTS LLC 355.755.879,68
İŞTİRAKLER
ALTINYILDIZ CORPORATION 228.182,90
ALTINYILDIZ TEKSTİL ve KONFEKSİYON A.Ş. 101.000.000,00
AY MARKA MAĞAZACILIK A.Ş. 53.834.133,00
BEYMEN MAĞAZACILIK A.Ş. 156.225.000,00
BOYNER BÜYÜK MAĞAZACILIK A.Ş. 150.000.000,00
farklılık nerde suat..şimdi boyp nın grafiğini aç bakem suat..2014 de mi başlamış grafik başlangıcı..
ben veriyim..pozitif güler yine şimdi..:oleyo:
geçmişi de var bu grafiğin bak orda ne yazıyor 2007 diyor 0.29 fiyat diyor..
isim değiştirmiş şirket..yapılanmaya gitmiş..şirket almış vs..
https://i.hizliresim.com/4ppd07.jpg
haydi bakem pozitif sende..yormayın beni daha fazla..
Suat bey lütfen
Karaduman burada yokken kimse yazmıyordu
Simdii forum doldu
Biraz senlensin ortalık stres atiyoz
Karaduman olmayınca forum dan ses çıkmıyor
Bak adamın dediği çıktı bu gün teb hisse aldı
Ne malum bu fiyatların artarak hisse alımının devam etmeyeceği
Karaduman Şubat ayında bistten çıkacağını bile tahmin etmiş
Geçmişe baktım adam izocam formunun demirbaşı olmuş
Boynerler farklı şirketlerimis evet 1 i çıkmış biri duruyor
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Negatif Sen daha burdamısın..
Iyice bakhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9f793c200f.jpg
Bak bakalim ne zaman islem gormeye baslamis boyp
Boynr de o zamanlar birlikte islem goriyordu.boynr 2016 da kotdan cikti.simdi artik yazmicagina soz vericekmisin.
Bakalım bu gun ne olacak teb alıma devam eder umarız
Anlamadığım madem hisse aliyor teb neden olü fiyata alıyor .21/22 TL ye kadar alsa 30 /50 bin lot neden almıyor
Ben 10 kademe gorebiliyom 20.32 ye kadar 6000 lot var belki tavan yapsa yavaş yavaş 100 bin lot topluyacak sonra 3/5 bin lotla tekrar 20 TL ye dusureckken neden böle islem yapıp büyük lotlar toplanıyor ilginç
Anlamicak ne var.patron mezarci dostum.bide teb den bunlar danismanlik hizmeti almistir.biz kucuk yatirimcinin hisslerini en ucuza nasil toplariz diye.onlarda bu yol haritasini gostermistir.bir de not teb yatirim bas ekonomisti isik oktedir.adam milletin cigerini sokecek derecede prof.kesin buna danismislardir
Boyner mağazacılık 2016 da 5 TL lerde imiş Boyner prake 2016 da 9 TL lerde
İsaretledim fark ederseniz resimlerde
Uzatmaya değmez bunlar normal biri hatırlar biri yanlış hatırlar bizzde aynı durumlara düşüyoruz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...13623c0e65.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...f55e2d000a.jpg
Sayın Suat demesen iyi di ben patron la ortak olacaktım. Banka ismi vermeyim bizim komşuya 220 den sat altınlar gitmez dedi ben de biraz da ha altın alsaydın hemen dedim.. Oda sen bankacı dan daha mı iyi bileceğin dedi.. İyi yapmışsın o zaman dedim. Şimdi yüzüme bakamıyor... Ah patron ah... Ekmek bulamazsan pasta ye bırak sağı solu...
DUA-L22 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boyner ile boyp farklı şirket olunca kombassan ile bera da farklı şirkettir tartışmaya gerek yok o zaman
Anlamadım ama neyse bende pasta yiyim bari
Burda karaduman iddayi kaybetdi dilerim bir daha yazmaz.arkadas birde oyle iddalasiyorki.nerde yalan yanlis bilgi varsa bunda.adam hayel dunyasindan kopamiyor.gercekleri biraz kabullense bu kadar zarar etmicemti.bir hisseye asik olmucaksin.zararin karin hedefin olacak.oyle ucuk kacik hedeflerin olursa batmaya mahkumsundur demek.cunku nokta atisini tutdurmak piyangoyu tutdurmakla es degerdir.
Belki duzelirler be ustad bakalım daha süreç bitmedi
Atışmayı bırakında hisseye odaklanın
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine diyorum 50 den aşağı vermeyi düşünmüyorum bu hisseyi fazla da yazmıyorum
Bu gibi menfaat için hiç dua etmedim etmemde. . Bu gibi Patronlara ekmek bulamıyorsanız Pasta ye istekte bulunurum.. Sayın Suat merak etme rahat ol çalışılmış yolu yavaş yavaş yapacaklar sıra %98 e de gelecek..panikle me
Suaaaaatttttt Suat Bırak artık şu işleri kötü günde yanımızda ol
Merhaba bana bugün bir mail geldi, izocam borsadan çıkıyor şeklinde.
Ben de bir miktar hisse var, bayağıdır da borsayı takip etmediğim için olaylardan habersizim.
Elimizdeki hisseleri 17 eylüle kadar 20,12 den satabiliyormuşuz. sonra da 3 sene boyunca izocama başvurursak hisseleri satın alacaklarmış.
Muhtemelen forumda konuşulmuştur ama ben göremedim.
Peki ben 3 sene geçti ve hala satmamış isem, ondan sonra elimdeki hisseler ne olacak?
%3 yancılarda ise dışarda transfer edecek
değilse yine dışarda küçük yatırımcıların payı ile %98 e ulaşacak..
yalan dolan yoksa böyle..
hayırlı olsun o zaman dışardaki ortaklığımız..
haa birde bunlar süre dolmadan nasıl mesaj gönderiyor kottan ayrılıyoruz diye..daha süre var, yani %98 e ulaşabilme ihitimali var..SPK ve borsa istanbul adına karar veriyor adamlar..
Bi sakin olun daha çok yolumuz var...suyu ne kadar çok bulandırırlarsa kar kar dır adamlar için..panik havası olsun istiyorlar
15.06.2019
Bu konuyu adam 1 ay gece gündüz yazdı şahitsiniz
Bu önkoşul konusunu da sayfalarca yazdı örnekler verdi şahitsiniz
19.06.2019
Ben bunları yazarken kendisi benle dalga geçiyordu aşamalar sayıyordu şahitsiniz
Bizi speğin patronun adamı yaptı hırsız yaptı şahitsiniz
Şimdi ne diyor beyfendi? Günlerce burada zamanımızı çalan bir şeyler anlatmaya çalıştıkça inatla başka şeyler söyleyen zatı muhterem ne diyor? şahit olun
Ben bunun böyle diyeceğini taaa 20 gün önceden yazdım 09.08.2019...
Ben bu adamın bugün yazdığı şeyleri ta 2 ay önce 19.06 da yazmışım...komik:)
SPK ve diğer yetkililere kaç kez dilekçe yazdın Zor kardeş..Tebliği sırf çıkarları için kullanmış ve SPK buna onay vermiş..durum bu..ben bildim havasına girme..hisse taşımak ayrı, ahkam kesmek ayrı..şirket art niyetli ise sonuna kadar beklerim..tebliği kendi çıkarları için kullandı diye mal veremem kusura bakma.. senin derdin bu..
adamın maliyeti 30-40 tl.. sen diyorsun ki 23 den yazmıştım..yazsan ne olacak..kurtarıyor mu bizi..
23 den yazmıştım diyor. eee maliyet 30-40 olan var.. onların için ne yazdın zor kardeş..cevap yok.. o halde ahkam kesme, zararı çok olan satmaz..sizin gibilerin amacı, zararı büyük de olsa satsın çünkü ben demiştim diyorsun.. böyle yazarsan yancı olmadığını nerden bilecez..
bunlar sanıyorki SPK nın 20.12 ye onay vereceğini bilsek 2 ay önce hissemizi verirdik..buraya basmıyor kafa..maliyet 30-40 larda olanlar nereye veriyor..şimdi 23-24 e gelse yine vermem..
ben gireli 2 yılı geçti..senin gibi 2 ay önce atlamadım buraya.. amacının ne olduğu da belirsiz..
cin Ali üstadım en son mkk attı bana .yani merkezi kayıt kuruluşu
Aynen böyle
Aracı kurumlarda atti daha önce
Mailimize en son mkk attı yani
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1db74cca1.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...37125d9e26.jpg