Agustosa kadar ooo bide kagit zaten yari fiyatina dusmus sert haraketler beklemek mumkun ayon 8 sinde olan hacimide unutmamak lazim
Printable View
Patron satısının sebebı bulundu yeni bir şirket kurulmuş parasınıda sattıkları vertu hısselerınden saglanmış şirket büyümüş yükseliş yakındır kagıdını satan aglar durur patron satısı sona erdı mujde artık eskı faıyatına dogru harekketlenır ytd
Bu haber olumlu mu yansır?
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
insaallah olumlu olur gerci bunun 3 kati sermaye artirimlari geldi eksi ye devam dedi gecmiste
nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 dip yapmış hisse sürünüyor ben şu 2.52 alayımda artık biraz kımıldasın yaslanım arkama...
verus ta bi arkadas yayınlamış
https://hizliresim.com/jW4gNm
hisse basına 0,095 tl . yaklaşık olarak hisse fiyatına % 3 lük bir oran.
pardon
2 ay sonra
16 -08-2017
iyi günler vertu 2.54 üzerinde 2.64 denemeleri yapmayı sürdürecek gibi duruyor.2.54 altında öncelikle 2.48 sonra 2.42 var hikayesine gelirsek pozitif gelir elde edemediğinden dolayı karda düşüş var bundan dolayı elindeki hisseyi satabilmek için temettü vererek buralara kadar olan satışını gerçekleştirdi gelen para ile yatırım yapmaya çalışıyor.Eğer yaptığı yatırımları iyi değerlendirip kar oranını yükseltirse kademeli olarak 3,05 rakamı telaffuz edilebilinir.Bu 3 verip beş satıp düşükten 5 yerine koyarak temettü yü kimseye yedirmemek gibi.Alımların bötle 10 kademe ileri geri süreceğini düşünüyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
TEK tesellimiz hacim var,
Strateji;Hakim olan menfaatimize uygun olanı olur inşaallah.Hisse fiyatı sağlam benzetildi yukarılardan maliyet kötü oldu.Güvenimizi kaybeden bir yatırım.
2.52 den 2.60 kadar temizledim ama adamlar 8 kademede bana çaktı gelde bu adamlara iyilik yap...
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ey namussuz,ey izansız;yakında belanı bulacaksın,neyaparsan yap o grafik ve gelen açıklmalar ve ilerleyişi nasıl bir dolandıorıcılık(Piyasa Dolandırıcılığı,Nitelikli Soygun ) olduğunun kanıtıdır,istesen de silemeyeceksin,hesap vereceksin.......
Tam bir yıldırma polıtıkası mevcut kımsenın kagıt almasını ıstemıyolar ınancı tukensın kı bır daha bulasılmasın tek basına hızlı bır 3 yaptıgı zaman 2.50-2.60 dan mal satan gelırmı bır daha gelmez bunu da cok ıyı bılıyorlar 3 den sonra takıp edenlerde 3.50 mal almaya baslar spek abılerde yenmüşterılerın mılletın elıne verır. ınancım aynen bu
Hırsızlıgında sonu vardır ve sona erecektir.Adalet mülkün temelidir.
https://i.hizliresim.com/7NkM7a.jpg
İsterssen 1 krş olsun, almayacağım. İstersen 5 TL olsun satmayacağım. Almıyorum ve satmıyorum. Kendimce hem bu alçaklığa tepki hem de daha fazla salaklığa...
YTD
Bırakın kendi kendine oynasın....elbet canı sıkılacak....
Kimsenin bulaşmak istemediği tahtada nereye kadar...
VERUS giderken biraz tepkisiz kaldı.
Verus Acsel in sahibi bundan sonra bilançolarında ve finansal tablolarinda gosrermek zorun da imiş. Acsel vertu dan iyi durumda gibi geliyor artık
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben toplamaya devam ediyorum spoş efendi... sen bu fiyatlarda takılmaya devam et... :whistling:
Vertu hissesi artık yükseliş trendine girdi.çünkü döktüler ky yı kımse kalmadı bır spek bırde bız kaldık:halay:
arkadaşlar bu hisse yeni dikkatimi çekti. buralardan almak mantıklımı sizce
alan aldı satan sattı ancak bu hısse bır turlu yukselmedı hayırlısıyla malıyetım olan 4 ustune kendını bı atsa tadından yenmez
pekı arkadaşlar şirketın sattıgı kagıtları alanlar şirketın belırledıgı kısılerle nlasmalı sattılar alanlar tursusunu mu kuracaklar dersınız BU HİSSEYİ DAHA PAHALIDAN SATMAK İÇİN ANLAŞTILAR. SADECE SABR EDİN YETECEKTİR
Yeni yeni toparlanıyor. Versu'da yakında Galip bi operasyon yaparsa yanına takılır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.64 selam babişler
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...90c13e695b.jpg Meksadan vertuya virmanlanmis boyle bir islem hacmi yok Acsel de bir haftadir. Acsel hareketlenecek ki vertu oyle gidecek. Adamlar malına sahip çıkma ya başlamış
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün öğleden sonradan beri biri tahta da oyun oynuyor...
Bir kaç güne yine hareket çekecek biri gibi duruyor, sanki canı sıkılmış ?
Otobüse bindik bakalim
1,53 ten 1,63 e buradan vermesinler milletin eline.. (acaba ne olaki?)
sonunda kımaldamaya başladı
girmedik 2.56 dan şimdi bakarız arkasından. eee 2.56 dan girmeyince burdan girmek olmuyor bana. racona ters. varsın gitsin. millet zararını çıkarıp karla ayrılsın isterm. herkese bol kazançlar. yanlış anlaşılma olmasın tekrar 2.50 li seviyelere gelirse 10 bin lot alacağım. ama gelirse... gelmesse güle güle vertu. yolun açık olsun...