borsanın en *** kağıdı ve sahıplerı olmak zorundamısınız
Printable View
borsanın en *** kağıdı ve sahıplerı olmak zorundamısınız
Fırsattan istifade mal vermeden aşağıya çektiler.
Dikkat edilirse en fazla düşen hisselerin çoğu spekli kağıtlar. Speklerin uzun vadeli planları için endeskteki genel düşüş bulunmaz bir nimet. Çünkü o zaman küçük yatırımcı düşüşü normal bulmakta.
Tiyatro izlemek isteyenler KRGYO'yu seyredebilir. :p
Ne alıcı var ne de satıcı, spekler birbirlerine alıp vererek işlem yapıyorlar. Çok fazla aracı kurum kullanıp algı yaratmaya çalışıyorlar.
Ocak ayında b grubuna girecek midir? 3. Çeyrek bilançosu basıl gelecek?
Hissenin müdavimleri de kayboldu sanırım
1.81 ort ile şuna ki halka açıklık ile b grubu olur şuan 6 aylık ort 1.81 civarı birileri özellikle kağıt b grubu
Olmasın diye çırpınıyor ben 2,5 dan portföyün çoğunu satmıştım o günden beri
Her düşüşte ufak ufak alıyorum lakin takaslardan anlayan kağıdın toplu olduğunu
Görür onların zaman maliyeti daha yüksek benim elimde ki miktar bana lazım olmayan bir rakam ilk hedefim
12 aylık bilanço ben bayramın güre tesislerine pozitif katkı yaptığını düşünüyorum
Horizon da satış olduysa bu da bilançoya artı değer katacaktır ytd
uğur böceğime 1,79 dan giriş yaptım,bilanço beklentisi ile buralardan bir hareket gelmesi lazım diye düşünüyorum.yatırım tavsiyesi değildir.
1,84 ü geçmesine izin verirlerse birşeyler olabilir yoksa sallanmaya devam :)
3. Dalgayı bekliyorum 3.10 civarı normal şartlarda 1. Dalga 2.22-24 2.Dalga 2.64 3. Dalga 3.10 1 ocak tarihine
Kadar muhtemel toplamaya devam hayırlısı olsun ytd
arkadaş adam gibi tahta yapın ya..iş yatırım tahtada tüm düzenbazlıgı çeviriyor bizim de buna çanak tutuyor
hepsi dümenci bunların yukarıya satış yazıyor aşagıda alıcı....aktiften veriyor pasifte alıcı ...tam düzenbaz tahtası yaptılar adiler..
Vakti yaklaştı gibi.
GT-I9301Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sesini duydu heral.
İlgi alaka istiyormuş,biraz kımıldadı:)
:bravo: evet
1.86 1 lot aldım.o 1 benim.
Buralarda fazla durmadan yukarı topuklasında bizde rahat edelim kendide rahat etsin spek efendi..
Beklentiler devam ediyor takasta mal toplu b grubu olacak aksilik olmazsa
9-12 aylık bilançolarda nakitler belli olur ben 3.10 hareketi bekliyorum sert hızlı
Bir şekilde tabi kişisel görüşüm normal şartlar altında asıl ocaktan sonra galip babayı(metro)
Bekliyorum nerdeyse bütün gyolara girdi krgyo hariç o da c grubu olduğu için
Ocaktan sonra b olacağımız için asıl hareket o zaman bence 8 tl max hedefim ytd
gelde bu ********lere küfretme
8 lirayı bu kagıtta hayal bile edemiyorum da 2.50 olsun benim için yeter...ıcbct yi kaçırdım bunun yüzünden
kumpasa devam bizim iş halk vakıf biri alıyor digeri satıyor aynı terane devam yani arada merril abla ufak alıyor satıyor
cep to cep canları ne zaman isterse o zaman
sorun şu ki başka yatırımcı gelmeyince tahtaya bunlarda ky ile oyun oynayıp gülüyorlar herhalde
kim bilebilir merril niye yapıyor belki yabancı görünümlü bir ky çerezlik oynuyor ...İNŞAALLAH dedigin gibidir..
660bin lot dolaşımdaki hisse adeti gözüküyor doğrumu?
Seans bitimine yakın son 1 saatde bayağı alım oluyor 2 gündür sebebi nedir anlamadım?
Şuan halka açıklık 5.517.600 lot bu halka açıklıkla son altı aylık
Ortalama 1.81 ve üzeri olursa kağıt ocakta b grubu olacak takaslar
Kağıdın toplu olduğunu gösteriyor bizim ve gedik(iştirakler) dışında takaslar
Önemli işbank garanti Akbank vakıf ziraat halk ykb deniz tarafından kağıt toplanmış
Ben hergün küçük lotlar halinde topluyorum yukardan verdiklerimi almaya devam ytd
Hergün birbirlerine alıp satmaktan sıkılmadılar.
Artık kıvama geldi bence.
ammada inatmış.bütün senetler toparladı bu halen direniyor.
bütün gayrimenkuller rekor kırıyo sen olduğun yerde sayıyon.
krgyo da bende başka kimse kalmamış heral.
Zirve fiyatı 2.64 şuan 1.84 geri çekilme yüzde 30 değişen ne var bu esnada endeks
Yüzde 10 civarı geri çekildi ve şuan toparlıyor bizim krgyo beklentiler bitti mi tabi ki
Hayır 110-120 milyonluk stok ve buradan yapılacak satışlar bilançoya girecek bayram
Güre etkisi mutlaka olacaktır aksilik olmazsa 1 ocakta b grubu olacak py yapıcıdan kurtulacak .
Kendi adıma 2.50 den portföyü azaltmıştım geri çekilme her fiyattan ufak ufak alıyorum.
İsbank garanti vakıf ak halk deniz ykb bu aracıların maliyetleri yüksek ve beklediklerine göre
Bende beklemeye devam ediyorum ytd
Yükselmeyen hisse düşer algısı yaratmaya çalışıyorlar. Diğer girdikleri hisselerde aynı durum var.
Bizim hissede speklerde açılan şemsiye formasyonu var. :) Üstten mal yediler.
Acısını milletten çıkarıyorlar. Maliyetleri yüksek, eninde sonunda çıkış olmak zorunda.
Bu arada 1,82'ye 72.000 alış koymuş, ya iptal edecek ya da oraya mal verecek.
Gün içinde yapılan işlemlerin en az %90'ını onlar yapıyor, artık işlem tarzları o kadar ezber ki.
Şirketten aldığım bilgiye göre geçen bilançoda avans olarak görünen 50 milyon TL'nin üstündeki rakamlar 9'uncu aydaki bilançoya kar olarak yansıyacak.
Bir de Temmuz - Eylül arası satışlardan 20-30 milyon kar geleceğini düşünürsek toplamda 9 aylık bilançoda 70-80 milyon arası kar bekliyorum. Yıl sonu yavtan arkadaşımızın da dediği gibi 100 milyon TL'nin üzerinde kar gelir.
Bence 2,60 ile 1,70 arasındaki dalgalanmayı daha büyük bir eylemin habercisi olarak değerlendiriyorum.
YTD değildir.
Topiğin dışında olacak ama Endeks'in tekrar toparlanması da ABD'ye kapak olsun.
Hergün aynı oyun birbirlerine alıp vererek buraya getirdiler zaten buradan hareket edip 2.64 zirvesine gitmişti.işbankta 1349.000 lot garantide 568000 lot vakıf 481000 lot diğerleri bunların maliyetleri yüksek ve hala
Kağıttalar beklentiler güçlü bir şekilde devam ediyor ben krgyonun yeni zirvelere gideceğini umuyorum artık ocak
İtibarıyla bizim menkul py olmayacak kağıdın önü açılacak 9-12 aylık karları görmek istiyorum..sanırım şuanda
Başka kağıttalar sanırım ama heran krgyo sert bir hareketle alım fırsatı vermeyebilir kendi adıma toplamaya devam ytd