Olacak
Yalnız bunlar direkt işlem değil. Finansbank'ın bistte işlem gören fonları
Printable View
Altın fonu, gümüş fonu falan bence gereksiz.
1-TEFAS fonu olan altın fonlarında alım satım esnekliği yok.Körlemesine al sat olacak, birçok fırsat kaçar.
TEFAS'ta gümüş ağırlıklı fon yok zaten.
2-Altın ve Gümüş borsa fonlarında da satışta para hesabınıza geç girecek.Ayrıca getiriden %10 stopaj kesilecek.
3-Altın ve gümüş yatırımı yapmak isteyenlerin yapacağı iş basit TFX Target hesabı açacaklar.5 gün 24 saat çok küçük makaslarla alım satımlarını anında yapacaklar.
%10 stopajda ödemeyecekler.
Üstadım formüldeki tefaş kodunu değiştirtiğim ve bu şekilde kaydettiğim halde tıkladıgımda yine eski kayıtlı fon bilgileri çıkıyor.galiba beceremedim
gpg gibi ppf üstü getirisi olan fonları onerir misiniz
RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teşekkür ederim RMX1851 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
500k yfv 500k aıs alış girildi
bunların dışında kendi kurumunuzunkiler
https://www.hisse.net/topluluk/showt...86#post3854486
YHT ykb den alınıyor sadece valör yok yarın çıkarsın.
Ek olarak YSU, HST de kısa süreli portföy de kalabilir al sat için.
Tahvil faizleri bugün enflasyon verisinden dolayı düştü zaten bekleniyordu, benim 12 hedefim halen sürüyor ancak yarın bir düzeltme gelebilir ayrıca aralıkta tahvil tekrar kafayı yukarı kaldırır az da olsa.
Enflasyon ters baz etkisinden dolayı yükselecek.
[Selamlar
Bugun 10 yilliktada dusme.var
HTT bugun alinirmi QUOTE=NewsTR;3860215]YHT ykb den alınıyor sadece valör yok yarın çıkarsın.
Ek olarak YSU, HST de kısa süreli portföy de kalabilir al sat için.
Tahvil faizleri bugün enflasyon verisinden dolayı düştü zaten bekleniyordu, benim 12 hedefim halen sürüyor ancak yarın bir düzeltme gelebilir ayrıca aralıkta tahvil tekrar kafayı yukarı kaldırır az da olsa.
Enflasyon ters baz etkisinden dolayı yükselecek.[/QUOTE]
arkadaşlar, bu gün itibarıyla hisse fonlarda pozisyon almak ne kadar doğru? yüzbin üzerinde kalıcılık ihtimalini nasıl görüyorsunuz?
Arkadaşlar T+1 şeklinde alınan OVBAF için talimat verildiğinde bloke edilen paraya repo uygulanıyor mu? Çünkü iş bankasından aldığım fonda hesaplama yaptığımda repo uygulanmamış görünüyor
T+1 fonda saat 13 e kadar alim girildi
Saat 16 ya kadar degistirme nedir
Yardimci olurmusunuz
Hst ve htt alindi
Tefasta saat 16 ya kadar t+1 valorlu fonda
Degistirme islemi nedir
Alim emrini iptal veya baska t+1 fon alimimi yapabiliyoruz
Yardimci olurmusunuz bugun hst ve htt alim emri.girdim
TEFAS'ta valörlü fonda herhangi bir değişiklik yapamazsınız emir iptal son saatinden sonra. Emir iptal de genellikle valör atlatma saatidir. Söylenen eğer tahvil faizlerinde aşağı yönlü bir hareket varsa bankanızın Ppf'si ile kısa vadeli borçlanma araçları arasındaki geçiştir.
Bugun ilk defa t+1fon aliyorum.
Tefas saat 16. Ya bi yardimci olun
Biraz acemiyim
Degisme olmuyor.
Tesekkurler
Arkadaşlar merhaba,sabahtan beri TOT almak istiyorum fakat izin vermedi ,sebebini bilen varmı acaba?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
T+1 fonda valör atlatma saati vardır genellikle 13:30'dur. Fona göre 13 veya 12:30 olanda vardır. Bu saatlere kadar emir iptali mümkündür fakat bu saatler dışında herhangi bir değişiklik yapamazsınız. Valör atlatma saatinden önce verdiğiniz emirler çalıştığınız kuruma göre PPF veya repoda bir gün nemalanır. Bir gün sonra TEFAS'ta gördüğünüz fiyattan 14:00'den sonra hesabınıza geçer.
Elimde HTT var, satma zamanımı şimdi.sizce
kardeş t1 fonların hepsinde tefaş son işlem saati olarak 16, veya 17.45 gibi saatler görünür ama bu sizi yanıltmasın. bu tür fonların son işlem saati, aslında 13 veya 13.30'dur. bu satlerden sonra verilen talimatlar ertesi gün girilmiş sayılır. yani bu gün 13.31'de talimat vermekle yarın 13.29'da vermek arasında hiç bir fark yoktur. bu yüzden fonların kendi sayfalarındaki açıklamalara bakmadan t1 fon almayın. ilgili fonların sayfalarında bu hususlar net şekilde belirtilir. mesela iş günlerinde saat 13'e kadar verilen talimatlar ertesi günün fiyatından, 13'ten sonra verilen talimatlar ise bir gün sonra verilmiş kabul edildiğinden t2 günün fiyatından gerçekleşir benzeri bilgiler olur. diyelim bu gün t1 fon alacaksınız ama saati kaçtı. bu durumda bu günden kesinlikle talimat vermeyin ve kısa vadeli borçlanma veya ppf fonlarından hangisi o gün için uygunsa onu aldıktan sonra ertesi gün talimat verin.
Arkadaşlar bu ppf fonu nedir ?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi