Kağıt %5 yukarıda, bir tek yazı yok bugün...mucize gibi bir şey...bazı çok yazan arkadaşların vedası iyi olmuş...artık kağıdın tekniği, temeli konuşulur inş...şu girdi, bu çıktı dan gına gelmişti.
Printable View
Kağıt %5 yukarıda, bir tek yazı yok bugün...mucize gibi bir şey...bazı çok yazan arkadaşların vedası iyi olmuş...artık kağıdın tekniği, temeli konuşulur inş...şu girdi, bu çıktı dan gına gelmişti.
Ciddi alıcı satıcı yok, mal toplu ağa istediği fiyata çeker.
brezilyalı patron ortak enver ile kapışırsa var ya bu hisse nerelere gider banviti de brezilya menşei birileri almıştı 3 lerden 30 lara gitti biz yolun neresindeyiz ?
Şirketin geleceğine bakmalı
Yurtdışı satışları neredeyse 2 katına yükselen bir şirket var fakat operasyonel maliyetleri nedeniyle son çeyrek faaliyet karı yazamamış. Bilançoya göre maliyetine mal satmış! Yersen...
Bunlar büyüme ve yeni pazarlarin sancıları...
Yeni bilançolarla düzelir...
Günlükte 16,6 TL üzerine atarsa heyecan yapmalı
https://i.imgyukle.com/2019/11/11/E0Tk0P.png
Bu adamların girdiği bir hissenin günlük grafiğinden bir kesit.
Teknik baksan ne bakmasan ne.
Haftasonu forumları gezdim biraz yeni girenlerin maliyetler 17-18 arası olmuş genelde. Oralara çıkartırsa yeni zirve yapmadan bırakmaz büyük ihtimalle.
239bin mal vermiş Enver, sabah haberi vardı. 20 üstüne atmadan maldan çıkacaksa, bu gittikten sonra 4.çeyrek bilançoya kadar 2.çeyrek sonrasının tekrarı olur gibi. 30 üstü fiyatlara manipüle edip maldan çıkarlarsa 20'nin üstünde oturur fiyat.
Klimasandan mi vermis 239 bin?
Nerede haberi?
Sabah gelen Info yatırım'ın şirket haberlerinde yazıyor. KAP'ta haber yok ancak KAP'tan ortaklık yapısına bakınca Enver Çevik görünmüyor artık.
https://i.hizliresim.com/Z5BN0V.png
Teşekkürler sayın Cool :)
Info ile çalışmıyorum ben, bir arkadaşım çalışıyor bir kaç aydır, şimdilik gayet memnun.
Ben şu an Meksa ile çalışıyorum, kılı kırk yarıyorlar evrak işleri çok fazla oluyor onun dışında iyi. Açığa satış taşıdığım zamanlar ödünç pay piyasası işlemleri için her gün imzalı evrak istiyorlardı. Para çekerken de imzalı evrak istiyorlar.
Daha önce A1 Capital'deydim gayet iyiydi, evrakla falan pek uğraştırmıyorlardı, internetten EFT talep edince yarım saati bulmuyordu hesaba geçmesi ama sabit hesap işletim ücretleri var aylık 10-15 TL gibi birşey.
Enverin sattığı mal 07.11.2019 ait
Rapor 08.11.2019 gelmişti zaten
Evet kapta var benim telde problem olduğu için o tarihte acamamistim
https://www.kap.org.tr/Bildirim/797410
Pay alım haberinin tekrarı diye bakmamışımdır ben cuma günü, bu sabah yollamış info yeni zannettim. %5 altına düştüğünden bildirmez artık alım satım. Yine ceza yerse Enver'in hisselere satış yasağı getirirler görürüz kaç lotu kalmış.
Piyasa ne derse o olur...Enver menver dinlemez, gerektiğinde böyle kusturur malı.
O nedenle işletme temel ve tekniğine konsantre olmak, hisse takasına konsantre olmanın ününe geçmelidir diye düşünüyorum.
Eskisi kadar olmasa da, hala pozitifim. İhtiyatlı ...
klimasan ege endüstri olmaya aday bir şirket 2019 için sermayesinin 3 katı hatta 2020 de daha da yüksek kar açıklayacak bir hisse yüksek primli gözükmesine rağmen yüksek karlılık pd/dd ve f/k değerlerini aşağı çekiyor bu yüzdende 2020 yıl sonuna kadar tutabilenler Çok çok yüksek kar (belki hayal bile edemeyecekleri )edeceklerdir hergün defalarca fiyatına bakmaya gerek yok kapanışa bakın yeter nasılsa satmayacaksınız geçmiş yıllardaki gibi süpriz geri çekilmelerde olmaz son ortalamalarla bu bitti
Kısaca fazla detayla uğraşmayın KAP da hissenize blokajı koyup seyredin
YTD
Trade tahtası gibi oldu böyle devam ederse alıcı bulması zor olur dün 16,70 bugun pyasa iyi klmsn 15,95 lerde asansör gibi yazık edıyor kağıda
Öğleden sonra yüksek hacimle yukarı vuracak galiba , hacim çok küçük şu an
Saat 15.35'de 15.94'den 16.40'a çıkarıp 50 dakika sonra 16.15'e indirmenn hiçbr teknik izahı olamaz bana göre.Kağıt birilerinin (onları biliyoruz artık)keyfine göre bir aşağı bir yukarı gidip geliyor.Sonu iyi olur inşallah.
Teşvik Uygulama ve Yabancı Sermaye Genel Müdürlüğü'nün 24469702-401.02 sayılı yazısıyla, 11.04.2019 tarihli B135809 sayılı yatırım teşvik belgemizin tutarı 22.407.646- Türk Lirasından 26.345.000 TL'ye çıkarılmıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/798526
bazı yatırımcılar 3 farklı f/k değerlendirmesi yapıyor. en revaçta olanı ise yıllıklandırılmış f/k oranı.
https://i.hizliresim.com/P7Woq8.png
Geçen yıl son çeyrek finansman giderleri azalması kaynaklı yüksek karı var. Esas faaliyet karı çok düşük. Geçen yıla paralel bir esas faaliyet karı olursa 105 milyonu geçmez gibi duruyor sene sonu net kar. Gelir tablosunun faaliyet dışı gelir/gider kalemlerinde oynamalar olursa 120 civarına çıkabilir.
Kabaca sene sonu FK 5-6 arası olur. Sanayi şirketine göre ucuz olmakla beraber borsadaki diğer sanayi şirketleri ile mukayese edildiğinde normal bir FK oranı olur. Avantajlı tarafı orta büyüklükte bir şirket olması, yani hızlı büyümeye açık bir şirket.
Bu yılki kardan 1TL üzeri temettü dağıtırsa bakış açısı değişir 10 FK'lar hedefleyebilir. Temettü vermeyen bir şirket hiç bir zaman ederine gitmeyebilir, ancak şirket el değiştirirse değeri ortaya çıkar (banvit gibi). Düzenli temettü veren şirketlerde ise yatırımın geri dönüşünün sürekliliği olduğu için temettü verimliliğine göre fiyatlanmak zorundadır.
https://i.imgyukle.com/2019/11/12/EAH2my.png
Birkaç yıl önce indikatörünü ve algoritmasını kendim kodladım bu sistemin. Al-Sat konusunda benden başarılı işlemleri oluyor genelde. Bugün Al vermiş. Yeşil barlar mal alıp taşıdığı yerler.
Hah şöyle hünerlerini ortaya dök:bravo:
Önümüzde 16,80 var kaç kere denedik. Ortamın pozitif olması bizi destekliyor. Sanki düşeni kırdı. Artık top ÇeliklerdeEk 23664
Şirketimizin, NS MAKİNE SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'nin ("NS") sermayesini temsil eden paylarının ve oy haklarının %100'üne sahip olması nedeniyle, 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ilgili maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Birleşme ve Bölünme Tebliği (II-23.2) hükümleri çerçevesinde NS ile sermaye artırımı yapılmaksızın ve mevcut tüm aktif ve pasifinin bir kül halinde devralınması suretiyle kolaylaştırılmış usulde birleşmesine,
kapa haber düştü.
Nasıl etkisi olur acaba
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Süper haber bu şirketi 17.9.2019 da zaten satınalmışlardı şimdi kül halinde bilançosuna katıyor
3.çeyrek finansallarında var son çeyrek için nakit çokışı etkisi olmaz en kısa zamanda bedelsiz sermaye artırımı geliyor demektir
Kısaca şov erken başlıyor
Sermaye arttırımına gerek yok diyor. Duyuru metnimde. Devralınan şirket yeni kurulmuş. Kacırsığım birşey yoksa bu habere tepki vermemesi lazım. Sermaye arttirımı hali hazirda bekleniyor. Bence bilancodan sonra düşüşün sınırlı kalmasının sebebi temettı ve sermaye arttırım ihtimali. Ytd.