60 üstünde dinlenmeye çekilseydin fena olmazdı jantingen.
KAr satışı geldi herhalde.:)
Printable View
60 üstünde dinlenmeye çekilseydin fena olmazdı jantingen.
KAr satışı geldi herhalde.:)
rezıl dıgerlerı neler neler yapıyor:)
kendileri aydın efelerinden
bilir ne yapacağını :)
devre kestı asagı:)
bende tahta yapici olsum sizin gibi yatirimcilarim olsa keserdim haha
Seni de yakında göreceğiz pek değerli dostum, daha Efe'nin cicim aylarındasın.:)
Şİmdi bu yaptıklarına ne demek lazım bilmiyorum, uzun bir aradan sonra bir hareket yaptı ikinci gün burnundan getirmeye başladı, bizim de kumarbazlar gibi oynamamızı istiyor herhalde.
Alkim kaç gündür tavan gidiyor , bizim kağıt bir gün tavan yapti bugün eksi , vallahi ben bişey anlamadım , neyse bende şans yoktur zaten , hayirli günler.
Değerli dostlar,şimdi bana bu hareketi yapacağını bilmiyoruz demeyin...Bu klasik atlayan ky dökme hareketi ancak bu hemen gideceği anlamına gelmez...Alkada bunu yaşadım giriş yaptım 5.85 ten müşteri geldi deyip bir bastılar... günlerce yaprak kımıldatmadılar ...ancak bilmedikleri tek şey şuydu muhteşem bir firmayı ucuza vermeyeceğimi...Onun için tavan olsada bu muhteşem firmayı benden kimse 63 e alamaz...Zaman çok ...Keyfinize bakın...
sn metamorfoz, konuyu çözmüş katılıyorum kendisine
bu bilançoyu degerlendiremeyen spek olmaz ya dandik biri ya da işi bilmiyor millet bu havada hisse arıyor diger hisselerin çogu uçuk bu diplerde sürünüyor burada şöyle böyle diye kızanlar olabilir ama gerçekten egerki spegi varsa bu ortamı degerlendirir yok gücü yetmiyorsa işi bilene bırakmalı
Şirket alımı da olmayınca, bilançoyla girenlerin burnundan getirinceye kadar mokoko.
Tabana yapıştırmasan adam değilsiniz zaten.
haftalik macd kestirmek istemiyor ama kesecek :)
61'den 55'e bastı %10 oynadı hisse.
Dökeyim derken umarım fazladan mal kaptırmamıştır, al-satçılara kıyaktan başka bir şey değil bu.
Hissenin kıymetini bilip de fırsat bekleyenler de vardır mutlaka, beceriksiz tahtacı yapsın onlara da bir kıyak.:)
Bır alkim gibi bedelsiz yakışır jant a da. .Bu sermaye bu karla
Zamanı geliyor dur belki de. .
Maşallah, imzanızdan beli oluyor, dokuzuncu voltada dalacağım diyorsunuz yani,:) siz yine de Jants'a özel onu 19 volta yapın.:)
Bu arada geçmişte Alkim'in cefasını çok çektim ama sefasını süremedim, tamamen sabır işi, her hissenin bir zamanı var, şimdi onun zamanı.
Bugün hayli dalgalı tahta. .yönünü cizecektir herhalde
https://i.hizliresim.com/riPr0Q.png
jantsa haftalık grafik . y t d
Mühim olan 60 üstü kalabilmek mi acaba
https://i.hizliresim.com/ZdxBQ4.png
2012 yılında halka arz oldu 2012 yılından 2017 yılına kadar kar düşük geldi ama F / K oranı 12 nin altına düşürmediler 2017 karı 2018 yılı başında iyi gelince 2018 / 2019 karlarda çok iyi geldi F / K oranını 4 / 5 / 6 larda gezdirdiler bilanço yıllık ciro ve kar güzelleştikce fiyatının yukarıya gitmesini istemiyorlar alacakları mal var demektir spek hisseyi eline geçirsin F / K oranını 15 / 20 ye kadar çekerler günlük düşünmeyin eğer sabır edemiyorsanız elinizdeki malın yüzde onu kadar aşağıdan alın yukarıdan satış yapın gelirse aşağıdan tekrar alın ama elindeki hisseye dokunmayacaksın 1 borsada kendi paran olacak 2 bilgin olacak temel ve teknik 3 sabrın olacak 4 şansın olacak . o zaman kimse zarar etmez sonunda mutlaka kazanır zarar etmemeyi öğrenen kazanmasını bilir .
yatırım tavsiyesi değildir
2. Çeyrek de bu kârı devam ettirirse gayet güzel olur. .Bu zor süreci atlatmis oluruz. .yolumuz açık olsun. Bilgiler için teşekkürler sn kartopu
https://i.hizliresim.com/Tj9Ftd.png
7 nisan 12 mayıs arası takas değişimi . y t d
Yatırım ve emeklilik fonları dadanmış hisseye çekeceğiniz var
Yatırım fonu ve emeklilik fonu olması kötü mü ? Bilmediğimden soruyorum, bunlar hissede pek satış yapmazlar diye biliyorum
Hiç olmadı, yıllık bin lota 4 bin lira temettü veriyor, iki bin lot daha alıp 1+1 ev aldım kiraya verdim diyeceğim ,yanlış miyim
Haklısın bu konuda bu fonlar çok ürkek...Jantsa ya kısa vadeli bakmayın...Henüz daha zamanı gelmedi...Bugün tavan olmaması çok iyi oldu...Dikkat çekmeden biraz yol almalı....ondan sonra dikkat çekmesi kazancınızın fazla olmasını sağlar...Biraz erken..Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haklısınız ama bu kadar kıymetli bir şirketin hisselerini son gelen bilanço sonrası buralarda çok da beklememeli bence.
Yakın dönemde ne olduğu beli olmayan, zarar açıklayan, bunun kadar kar açıklamayan şirketler bu kadar gidiyorken ilk %10 luk çıkışta toslaması da normal değil bence. Temel birgün mutlaka fiyatlanır elbette.
En azından 60 üzerine atabilmeliydi , hayırlısı bakalım.
Kendini bilmez şirketler 3 hatta 4 e katladı. Jantsa gibi şirket yerinde saydı. İnanılır gibi değil. Birileri istediği gibi oynuyor. Zarar açıklayan Pegasus ve diğer şirketler kendilerini koruyorlar. Sabrın da bir sonu olmalı.
Bilançosu iyi gelen hisseler günlerdir tavan tavan devam ederken jants aldığını da geri verdi.
Şirket destek atmadığı sürece süründürmeye devam, zaten bir tek bilanço ile bir hareket eder onu da yüzüne gözüne bulaştırdı onun için ircan efe alımlara başlamalı.
Birkaç gün devam eden işlem hacmi bugün itibariyle son bulmuş görünüyor.
Bu hengamede malı paketleyip kenara çekildiler, oynayacak lot da bırakmadılar.
Şİmdi tahta kaderine terk edildi yine, şirket yönetiminde az bir utanma olsa en kötü 60 üzerine kadar alımlarla çekmeliydi, 50 li rakamlar yakışmıyor.