Önce Trabzon sonra GS takip eder sırayla taban yapacaklar yavaş yavaş.
Printable View
Vay beee
Bazen ndeeler ya askkerlikte mantık aramayın diye
Şu anda da bu tahta öyle olmuş...
Mantık aramayın. 10-11 aydır takipteyim bugün ki gibi hiç hareket etmemişti
Lise arazi tapusu, Fenerol ve önceki 22 den düşüşün çıkışı 18-20 tl arasıydı zaten..
Şampiyonluk beklenti hareketini TS 1.5 dan 9 a kadar çekti..
Normalde Fener tahtası kendi dinamiklerine göre inip çıkıyordu..
Bugün 22 lere çıkması şimdi bi anda 16 lara düşmesi %35 marj çizdi. Bi anda saniyeler içinde 22 lerden 18 lere düştü.
Bakıyırum Ts tahtasına göre hareket ediyor. Lakin , bugün hariç bu tahta hep kendi hareketini kendine göre yapmıştı. Tepeden alanları ezdiler...
Dün ki çıkış hadi Gs yi yenecek yeniden şampiyonluk potasına girecek beklentisi olsa diyelim misal bugün niye çıktı niye düştü? İlk defa başka bi hisseye göre hareket ediyor. Çok tuhaf..
Tahtayı da mındar ettiler, yazık...
Borsa işte. Tuhaf iş. Alana niye aldın, Satana niye sattın diyemezsin. Herkes kafasına göre...
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tamam güzel kardeşim varsayalım öyle de
Ben farklı bişey anlatmak istedim.
Normalde ben geçen hafta çoğunu verdim. Yazdım da...
Benim şahsi değerlendirmem
1. Bu tahta hiçbir zaman Diğer 3 sportife bağlı onlara bakarak hareket etmedi,
Lakin bugün Ts yi kopyalıyor
Ve fakat TS zaten 1 leeden 9 a kadar 9 kata yakın aylardır şampiyınluk fiyatlaması yapıyordu, onun düşüşü düzeltmesi adı her ne deniyorsa işte o tahtada normal
Bu tahtanın, Ts tahtasını kopyalaması normal değil
2. Bu tahtanın yıllara sari fiyat ortalaması 25-50 tl desen 30 tl civarı... Lise arazisinin tapusunun alınması, Feneroldan para gelmesi vs vs bence daha şampiyonluk fiyatlamasuna başlamamıştı, ben de bu yüzden çıkmıştım.
Sanki TS gibi şampiyonluk fiyatlaması yapmış gibi düşmesi tuhaf.
Bugün ki hareketi çok tuhaf onu anlatmak istedim...
Normalde bu tahta hep kendi dinamiklerine göre giderdi. Diğer tahtalar Fenerden feyz alırdı. Bugün çıkışta düşüşte absürt...
idlib olayı desem..
mal çıkmak için toplu hareket etmişlerdir , ben sabahtan +13 iken uyardım , sebep sonuç gerek yok..
sportif hisse bunlar..
başka arkadaşlar da dün yazdı , tspor alanlar kaç yıl taşır diye..birde bedelli ittirirler (gsray tahtasinda kesin olacak) , taşı dur tasiyabilirsen..
ben ilk bu kağıda girdiğimde 3 kişi vardı buraya yazan , 7.50 iken yüzüne bakmayan ky , 22 TL den fener alıyorsa veya 9 TL den Trabzon , ne diyeyim ; Allah kolaylık versin..
ne olursa olsun.23 nerde 17 nerde 1 gun içinde..rulette bile bukadar olmaz....Bu işlerin kulüplere ne faydası var...
1 araba parası kazanacakken 1 teker parasına fit olmak budur işte.
herşey nasip kısmet arkadaşlar.
sağlık olsun
endeks de 115.000'lere düştü.
fener 16.39 -%15
İblibe muhalifler girmiş...
Muhtemelen peşine de biz gireeriz. Bundan önce ki tüm operasyonlarımız böyle olmuştu.
Hafta sonu da araya girer. Tahminim yarın öğleden sonra belki pazartesi toparlaması lazım kağıtların.. bi aşağı atım canı daha da olabilir kağıtların...
Bu 4. Ya da 5. Operasyonumuz. Artık piyasalar da buna hazır ve alıştı..
Fakat ilk zamanlar bu tip aşağı basıyorlar borsayı , doları da çıkarıyorlar bu panik zamanları...
Şu an borsa; operasyonu fiyatlıyor.
Aslında Fener tam alım yeeirime gelmiş. 22.40 dan 16.20 ler muazzam marj. Lakin takımma ve hakeeme güvenemiyorum. Yine bizimkiler boş kaleye atamaz sa hakem ve Var lehümize olanları esgeçip, aleyhte olanları verirse diye elim almaya varmadı. Ama fiyat çok iyi yeede bence.
Lakün gs yi yenersek, Ts de bjk ye yenilirse şampiyonluk hayalleri tekrar başlar. İnşallah yeneriz.
Allah ordumuza güç ve kudret versin.
bu arada gs maçına fanatik galatasaraylı halil umut meler atanmıştı,
https://m.takvim.com.tr/galeri/spor/...ari-takimlar/8
halil umut meler ile gs 12 resmi maçta hiç kaybetmemiş. 10 galibiyet 2 beraberlik almış.
var hakemi abdülkadir bitigen de galatasaraylı,
https://www.mynet.com/super-lig-de-h...yspor#16062749
kadıköyde taraftarımızın da desteğiyle tüm fener düşmanlarını üzecek bir sonuç almamızı temenni ediyorum.
Merak ediyorum,
Hala Ali Koç 'u savunan var mı bu forumda ?
YTD.
6 Ay önce hisse 8 iken 22 hedef demiştim kimse inanmamıştı.Bugün hedefi görmüş.Umarım bekleyenler epey kazanmışlardır.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ATLAS.E, BJKAS.E, EUYO.E, FENER.E, GLRYH.E, GRNYO.E, HUBVC.E, IDGYO.E, KRTEK.E ve YESIL.E payları 21/02/2020 tarihinden (seans başından) itibaren 06/03/2020 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
Ben Fenerbahçe kulübünün ta kendisiyim devasa borçlarımı acaba nasıl ödeyeyim?
Fener ve Bjkas hisseleri için 06/03/2020 tarihine kadar açığa satış ve işlem yasağı, Gsray ve Tspor içinse 06/03/2020 tarihine kadar brut takas uygulaması getirildi.
Sabır Taşı
Fener bjk için olumlu, gsray tspor için olumsuz haber..
Bu kadar fiyat marjı adamı vezirde eder rezil de....(tüm sporlar için)
:evil:...Sanırım elimden alan hayrını görmüştür...devamlı belirtirim,az ve öz kazanç herşeye bedeldir...topik bu ara full doluydu,dipten almayanlar sanırım tepeden oltaya takıldılar,bugün beygirler bayağı tepişti,altta ezilenleride siz belirtin...ilk önce TS giderken bu tepkisizdi,bu ise son dakikada uyandı,ama uyandığı gibi tekrar uyuklama moduna girdi,esasında TS yolu doğrultmadan önce yani 1 cıvarındayken bu zaten 15 üstüne atmıştı,15-17 arası rötarladı,baktık birileri TS kazanıyor diye verdiler altına gazı,1 tl olan hisse 9 oldu birden,yani %900 6 ayda,cezayı yedi tabiki,önceleride bütün sportifler bu hareketi yapıp dibi boylamıştı,buda boylamıştı,17 cıvarından 104 yapmıştı,peşi malum,sportiflerden alacağımı aldım bu sene,ama değişim yaptığım hisselerden ufak darbe yedik bugün,olsun onlarıda diplerden topladık,ufak bir uykuya yatmada fayda var,tabiki bazı hisselerim bugün dirençliydi,bazı beklentisi olan hisseler can simididir borsada...bunda tepeden satıp düştüğü yerden toplayan karlıdır,karlı olmayanlar ise üzülmesin,su akar yolunu bulur:wave:
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne hafif satışlarla başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -153, ortalama tahmin ise -245 oldu.
Foreks'in 32 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +356 puan olurken, en düşük beklenti -2.355 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 32 analistin 10'u pozitif, 20'si negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 3.554,05 puan düşüşle 115.642,04
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -153
Ortalama : -245
Maksimum : +356
Minimum : -2.355
Katılımcı: 32[(+10)(-)20]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/02/2020 - 09:23:29)
15.40 dan bulaşık oldum kagida tekrar..ytd
Hayırlı Cumalar
Biraz depoyu fulledik bakalım
Çıkarken TS ile birlikte çıkmazken, düşerken ona bakıp düşmesi tuhaf geldi. Fiyat olarak çöp ettiler resmen. Maç değil de fiyat olarak çok ucuz geldi, belki de yanılıyorum. Herkesin kendi fikri...
Misal Gs maçını alırsak , Ts de yenilrse, yine mi düşecek?
Yani çıkarken bakmadığı bi kağıda, düşerken bakıp ayak uydurması tuhaf ve mantıksız geldi.
Bu arada mekaan cennet şehitlerimiz varmış dün. Hepimizin başısaolsun. İsimsiz kahramanlarımız...
Tekrar hayırlı Cumalar.
panik yapmaya gerek, bugun yesil kapatacagiz :)
TS hadi 0.80 kuruştan hesap etmiyim. 1 tl desen 10 tl ye kadar çıktı. 10 katı primlenmişti zaten. Bu haliyle bile 5 katı primli. Şampiyonluğu fiyatlıyordu..
Bu tahtanın 100 lerden 50 lerden düşüşü desen, zaten primlenen bişey yok ki arada 2 olumlu haber gelmişti...
Yani kendi dinamiklerine dönmesi lazım.
Kendi fiyatlamasını yapması lazım. Çıkarken bakmadığı bi tahtaya düşereken ayak uydurmaması lazım.
Şahsi fikrim en ucuzu yine fener ve bana göre şampiyonluk şansı en fazla olan.. ytd
Atlasi 1.85 ten alip 1.50 den satip fener aldim. Atlas formunda Galibe karşi mucadelemi bilen bilir. Bundan sonra butun yollar Fenere çıkar. Cincona 3 atacağiz insallah. Şampiyon olacağız inşallah.
Tekbirrrr Allahuekberrrr
Ya şampiyon olacağız yada rakiplerimize kan kusturacağız.
Ne Rusya, ne Anerika, nede Çin her şey Fener ićin
Bu kardesinizin duaları ile, Cinconu ezeceğiz inşallah.
Tekbirrrr Allahuekberrrr
Iyice
SM-A705FN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bütün Fenerliler bir araya, Cinconlar moskovaya.
En çok satanlar deucthce ve merrly
Dün beni acile kaldırdılar. Serum taktılar. Tansiyonum 10/18 e çıktı. Zararim çok arkadaşlar. Köydeki ahır ve içindeki inekleri iyi bir parayla sattım. Paranın yarısı gitti. Onun için Fenere güveniyorum. Sizde güvenin arkadaşlar, bütün dereceler Al diyo ikili formasyon dibi yaptı. Artik hić kimse Feneri tutamaz. Grafik altan yukarı uzanmıs, ćanak oldu. Korkmayın. Yuce rabimin izni ile yükselecek inşallah.
en pahalı hisse gs sonrada fb gecmis tarihlerle bu gunu incele hatta en son 2018 de 22 den % 250 bedelli yaptılar 7 tl idi şimdi 15/22 arasında eskiye gore 55 tl yuvarlak hesaplayarak yaptım zaten cıkısı 10 bin tl idi 108 lerden geldigine bakma ha sampiyonluk olurmu olur hangi takımın hangi takımı yendigi belli olmuyor fakat basak sehir ts gs kadar sansı yok