Bunu bılmen ımkansız hocam
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunu bılmen ımkansız hocam
Bu günlerde bunun önemi yok bence..Ama ay başından beri takas değişimi aşağıda görebilirsiniz...
Bence cepten cepe yapılmış..Belki tedbir içindir...
Alanlarda satanlarda yoğun işlem yapanlar...
https://i.hizliresim.com/XBtZb3.png
İblis hala millete mal çakıyor..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tek rakibimiz Türk Hava Yolları sözü ihlgm için bir latife değil. Kayıp oranı nerdeyse aynı. Allahtan ulaşım sektöründe değil. Bu orantısız düşüşü yorumlayabilecek var mı
Bu ihlgm bir zamanlar bayirdir madencilik daha sonra İhlas madencilik şimdide İhlas gayrimenkul insanların çanları yakmak dolandirmak için devamli isim degistiriyorlar söylüyorlar. Çok da başarılı oluyorlar İHLAS ismiyle iyi kandiriyorlar onu HİÇ DEGİSTİRMİYORLAR ama devamli ah ve beddua alıyorlar. Ben 7 yıl önce bu kağıdı 8.60 lardan aldım 4 yıl önce 1.50 den sattım. 7 yıldır yattı bu kağıt diye malesef 4 hafta ince 1.35 den almış bulundum. Bulasmayacam dedim malesef yine bulastim. Üzgünüm çok hemde çok [IMG][/IMG]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu borsada gördüğüm en karaktersiz en yatırımcı düşmanı en göt patron.
millet lot alıyor bu lot satıyor.
Belli ki sana babadan kalan en büyük miras karaktersizlik, vurgunculuk olmuş kan emici. Ama ben suçu sen de değil Devletin ilgili denetim kurumlarını yönetenlerde görüyorum. 15 ay içinde iki defa bedelli yapmana izin verenlerde görüyorum. Bu kan emici coni borsaya açtığı şirketlerle kişisel servetini büyütmek için kullanıyor birileri de bunun arkasında duruyor. Borsada bu ve bunun gibi üç beş patron daha var (gerçi fazla var da onların levelları bunlara göre daha düşük) yaptıkları her pisliğe göz yumuluyor ya da göstermelik cezalar ile geçiştiriliyor. Elbet gün gelir aldığınız onca ahın altında ezilir gidersiniz.
Hisseyi 1,32 den beri alaşağı yaparken elindeki lotlarıda azalttı.Havadan gelen lotları paraya çevirdi iblis,artık bu seviyelerde uzun zaman oyalar,ama borsa birazcık negatifleşsin hemen 0,70 altına salıp biraz daha mallandıracak.Eğer kanal istanbul ile alakalı bir habe rdüşerse ne ala aksi halde sürünmeye devam..kesinlike al-sat tavsiyesi değildir.
Holding bu 7,5 milyon lotu 1,30 lardayken de rahatlıkla satabilirdi. Neden 70 lere gelince yaptı bu işi. Mal vermek için en iyi fiyat mıydı. 200 milyon lotu da yine 70 lerden vermişti. Amacın sadece malını elden çıkarmak olduğu pek mantıklı gelmiyor.
Varsayalım ki bu lotların maliyeti 0. sizin sıfır maliyetli 200 milyon lotunuz olsa ve hisseyi yükseltecek enstrümanlara da sahipseniz 75-80 kuruşa satar mısınız.
Spek ben senın sulalenı s.......
Sen iha yı halka arzet bak bakalım bı Allahın kulu alıyormu bistin en karaktersız grubu
Hangi yüzle desek heriflerde utanma duygusu yok. Onu da arz ederler ne de olsa hangi yüzle diyecek bir kurum yok. Belki sosyal medyada örgütlenen insanlar BİST yönetiminin ve diğer ilgili kurumların iHA'nın halka arz başvurusunu reddetmeleri için baskı yapabilirler
Doğrusu yazınızı okuyuncaya kadar bu halka arz mevzuundan haberim yoktu. Mart başında halka arz için yönetim kurulu kararı çıkmış ve gereken çalışmalara başlanacakmış. Bunu de ve bütün kağıtların endeksin iki katından fazla düşsün. yazının sonuna bi de küfür eklemiştim ama edep deyip sildim
Borsada bısuru kagıdı var sankı az gıbi bıde ihayı sürecek piyasaya
İhyay ve ihgzt iştiraki İHA yı halka acacaklarmış? İştirak şirketi olarak yollarca ana ortaklara ne katkısı oldu ki, hep zarar ziyan. Zaten iha bir artı değer oluştursa, ihyay bünyesinde de bu katkı sağlar ve zaten dolaylı olarak halka açık sayılır. ayrıca borsaya kote edilmesine ne gerek var? !!
Hatta ihyay ve ihgzt nin bile birleştirilmesi daha doğru olur. Keza ihlas ihlgm iheva nında aynı şekilde tek şirket haline dönüştürülmesi daha iyi olur. Çok sayıda gereksiz kırıntı niteliksiz şirketin BİST e doldurulması sadece ülke borsasını daha da niteliksizleşmesi demektir.
Bu hissede olanlar sürekli mucahite isyan küfür ediyor . Anlamıyorum.
Hisse son 1 ayda ağırlık 130 dan 75 gelmiş , bütün GYO hisseleri aynı oranda geri geldiğini görmüyorsunuz ?
Bakın krgyo ( karlı ) 3.30 dan 1.30 geldi ozgyo 2 TL den 0.90 geldi
Ihlgm ne yapacakti ? 1.20 de demir atmasını bekliyordunuz bu ortamda . ? Hatta BIST düşmeye başladığında hemen salmadi , hisse çıkış için 1.30-134 arası fırsat bile verdi .
Ben düşmeye başladığında portfoyun yarısını 1.20-1.15 den sattım , birsure nakitte bekledim geçen hafta tekrar aldım.
Sakince beklemekten başka yapacak birşey yok
Bu hisse bu defa 60 kuruş altını görür,ytd
Sen hala konısıyormusun? Az daha salla bakalım sana kalsa hısse ucmustu demi[emoji23]
Sata sata bitiremediler
Aynen katılıyorum.ayrıca garan,thy vb büyük tahtalarda aynı durumdaSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Krizi fırsata çevirdi,korun istediği bir göz Allah verdi iki göz.Elinde kalan lotlari bir şekilde elden çıkarması gerekiyordu,elden çıkardı hemde en ucuzundan cep to cep yaparak.Art niyetli olduğu kesin,düşerken tabanı gösteren ama iki kati endex çıkarken baskı yapmaktan çekinmeyen Allahtan korkmayan,kuldan utanmayan iblis.ytd sadece sesli düşündüm..
Dünkü %8 eksi işlemlerin dökümü,100 m lot üzeri işlem hacmi...Hisseyi tabana götürmek üzere işlem yapanlar ...
Gerek yönetim gerekse yönetimle senkronize hareket eden spek tayfası gerçekten çok kötü niyetliler.
Ne ahlak ne Allah korkusu ne kul hakkı,ne vatan millet sevgisi..
Hiç bir şeyden çekinmiyorlar,korkmuyorlar..
Şu corona salgınından bile ders çıkarmıyorlar...
Gerek bunu organize olarak yapanlar gerekse bunlara göz yumanlar bu günaha ortaktır...
https://i.hizliresim.com/T7oAgE.png
Adamlar pisliğin kahpeliğin kitabını yazmışlar...
ÖTESİ yok...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Düşerken bok böceği gibi yapısıyon 5 dk da tabana ama cıkarken nazlı nazlı....
Nasıl bir dünyada yaşıyoruz arkadas, adam istediğini yapıyor ama kimse gikini cikartamiyor.Bazı yorumcuların dediği gibi hisse kesinlikle endex bazlı buraya dusurulmedi.Evet elbette çok etkisi var ama iblis bunu müthiş kullandı.Endex azıcık negative donuyor taban yapıyor ama ama endex +6 yükseldiğinde bile taban yapmıyor. Ne olacak KY bin hali,km dur diyecek bu kan emici iblise??Adam tüm kazancını borsadan elde ediyor,yani KY bin parasını alarak.Yeter artik biri lütfen ama lütfen buna dur desin.Hayatımız altüst oldu,ölümden öte koy yok!!!
0.76 dan aldım.
Yarın 0.80 den yapıştırma yaparım...
tavanda 4.2 mılyon lot var