Bunlar hep TCD yan etkileri sanki Sn.Shangil :)
Printable View
Ictigim chiwas uyu yarin erkenden foruma seslenis yapacaksin diyor...
Satış gerçekleşirse parası T+2'de diyelim o zaman üstadım :) Alıcı çıkmazsa kime satacaksınız :) Hisse alabilmeniz içinde birisinin size satması gerekir :) Örneğin Hisse taban olduysa hissede alıcı hiç yoktur ve alıcı çıkmazsa hisseniz elinizde kalır alıcı çıkana kadar, tavan olduysa da tam tersi durum yani satıcı hiç yoktur istesenizde alamazsızsınız :)
Webcim sonun forekstir:yes:
Spot piyasa da aslında hayal alınıp hayal satılan bir yer.
Şirket aynı şirket, üretimi, yatırımı aynı, menkulu aynı gayrımenkulu aynı
Ne oluyorda 1 günde %10 değer kazanıyor
Ertesi gün % 5 kaybediyor.
Tamamen hayali artış ve düşüşler.
Reelde karşılığı yok borsanın
TCD'nin tanesi 2.01 TL olmuş. Ekim ayında 1.30 TL idi.
Nereye kadar gidecek,yavaş yavaş korkutmaya başladı. Portföyde hala tutan var mı? :wu:
Osd tutan varmi burada?
Esra laf olsun diye yazip gitme. Kurdugun siteye uyemi cekiyorsun? Faydasi oluyormu bu yontemin?
Sitende potfoyunu yazmissin yuzde 0.5 degisken fonun varmis. Hani korkutmaya basladi demissin ya neyden korkuyorsun hepi topu 0.5 gibi bir payin var....
1 m para olsa 5000 lik fonun var demektir. Aman ne korkutucu...laf olsun diye yazdigin okadar belliki anlatamam...
Tcd 0.18
Fid 0.41 yapmis
Aslanim isfin
Ben mi yanlış görüyorum acaba ACC 0.35% yapmış hemde artı :)
Webster dolar sabahtan burnu dik uyanmış bize yine ekmek çıkmayacak bugün galiba, bugün artı verecek olursa öğleye kadar, hisse yoğunlardan çıkmayı düşünüyorum, ne dersin, yılbaşı sarsintisi olur mu? Haftaya mi biraksak cikisi
Kur 6 ya gitmedigi surece cok etkilemezSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ACC ve TCD türev oranlarını düşürmüş ...
eib 3. günüde 0,0 bilmem kaçla kapattı :wu:
Değerli arkadaşlar. Dün 9.30 ve 10 gibi aldığım bir gün valörlü bankanın tefaş modülü üzerinde 2 ayrı fon alışı şu saat itibari ile hiçbiri gerçekleşmedi. İlk işlemim olduğu için net bilgim yok. Ne zaman hesapta olması lazım. Teşekkür ederim.
Fid iyi gidiyor
Tcd pek ic acici degil
Bankalar iyi durumda
B30 iyi
Viop iyi
Kotu olan hacim cok dusuk
Yaninizda saglam ne varsa siki tutunun
Sanki bugun temiz kar realizasyonu yapacaklar...kamikaze moda aldim...ytd