Evetb dun ve bugün büyük ihtimal yok....rafineri toparlıyor Muş...
Dün y.kredi sattı....
Hisse göstergeye yaklaşıyor yaklaştı sayılır....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Evetb dun ve bugün büyük ihtimal yok....rafineri toparlıyor Muş...
Dün y.kredi sattı....
Hisse göstergeye yaklaşıyor yaklaştı sayılır....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altın ve gümüş 15 gün diri kalacak....sonrasını bilmem....
ABD 1.9 trilyon $ teşvik paketi Cuma günü TSİ 17:00'da Temsilciler Meclisi'nde oylanıp, onaylanıp Senato'ya gönderilmesi bekleniyor.
14 Mart öncesinde ise Senato'dan geçecek.
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
27.80 direnci dün ezdi geçti...28.30 Lara sobea dün kripto paralara gelen satışla 27.30 şimdi 27.60....bitciin %5 yukarda....teşvik beklentisi olumlu olması lazim
Bugün ABD 10 yıllıkları bir ara %7 yukarı gidince piyasaları sarstı....dolar 7.25 i gordu....bu on yilliklar onsun düşmanı doların dostu....dolar çıktı ons dusdu Gr yerinde saydı....
Gümüş iyi duruyor onsa göre....
Artık uzun vadeli tutabiliriz gmstrf yi
Gösterge 41.5....
Finans mal bulsa 42.6 dan robot çalışır....
Fiyat 43.87....
Marj azaldı....
İki defa daha mal bulsa robot çalışırdı....
Bugün metro 40 bin geldi ,piyasa mala boğulmuş eskisi gibi değil hemen yıkıyorlar....
marj 4-5 liradan 2.5 liraya dustu. normalde bugun 45 leri gorur du derdin aslinda.
Dün akşam gümüş ons 27.30 a düştü...şimdi 28.10 u görmüş....altın onsu bir toparlansa kaçar gümüş....
Gamestopun günlük kazancı %90.... redditciler iş başında.... Gümüş ondan diri...
https://twitter.com/prideveteran1/st...298415107?s=19
Bugun USDTRY diger EM lerden ayristi....Bunun nedenleri:
1: usd 10 yilliklar
2: eski hatalarin kabul edilmemesi
3: ZK ile artik faiz arttiramayiz mesaji verilmesi..
4.Berat Albayrak geri dönüş ihtimali...
Arkadaşlar gümüş bu kadar yükseldi fakat gmstr aynı kaldı. Nedenini açıklarsanız çok sevinirim. Normal fiyatı yüksek olduğu için asıl fiyatına mı gidiyor ?
https://twitter.com/guskuay/status/1...205066240?s=19
Dostum göstergesi 41.5....fiyat 43.5....fon gümüş bulamadigindan serbest marjda islem görüyor...normalde 41.5 -42.5 arası işlem gormeli.gmstrf yi yukarı çeken y.kredi iş ve finans alimlariydi....bu üçlü aynı adam gibi...dün y kredi 70 bin bugün iş ve finans 70 bin sattı...fon bide mal bulsa bunları karşılayacak piyasa yok....fon bugün bir mal bulsa fiyat normallesir....eskisi gibi alan yok ufak bir satışta herkes sıraya giriyor...dün zor yirttim paçayı...son bir haftadır alan herkes zararına kol kesince tövbe ediyor ....
İs finans ve y krediyi izleyin....
Dün finans vakti fazla lotu alan yok 500 er yediriyordu....elinde 500 bin var....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün gümüş satıp usdtrf almıştım....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birde gördüğüm bişey var burada kimse dolara bakmıyor ons gümüş e bakıyor satıyor....dün 28.2 bugün 27.2
7.2 deyken 6.88 den aldım...7.43.... iyi para....sabah satarım usdtrf yi akşama düşer.. gece senotodan yardım teşvik geçecek....usd düşer ons yükselir...15.30 dan sonra onslari düşünce toplarım....M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro bir haftada 130 bin aldı... Tacirler 50 bin....bunları tanıyorum uzun vadeli değil...bunlar satarsa alicida olmazsa....yani artık halka arz çok...mal çok...finans bir mal bulsa denge oluşacak ama isde bulamiyor....bugün olabilir....
ABD'de Senato resmi danışman Elizabeth MacDonough, Biden'ın saat başına minimum ücretin 15 dolar olması yönündeki önerisinin Demokratların Senato gündemine getirdikleri 1,9 trilyon dolarlık koronavirüs yardım paketine dahil edilemeyeceğine karar verdi
Yılsonu kapanış 7,43-44. Enflasyon %14 diyorlar, kabaca aylık 1 puan diyelim, şubat sonu ederi aslında 7,43 + 14 puan gibi desek, 7,57-7,60 olması gereken yer. Para girişi vs... gibi durumlar olayı değiştirir elbette.
Arkadaşlar ekranınıza gram altın- gram gümüş ekleyin. Salt ons , salt silver fonu değil bunlar. Ayrı ayrı göstergeleri var. Açın telefondan , arkada dursun.
Bu faiz muhabbetine ons au ve ag satış yiyor. Satışlar sertlesirse fena olucak yine
Bugün fon 100 bin buldu ve 42.6 da büyük ihtimal dengeye ulaşacak ve rahatliyacagiz
GMSTR Suan olmasi gereken fiyattanmi islem goruyor ?
Gormuyorsa % kaclik bir fark var bilen varmi ?
41.11 index değeri.
Bu arada benim takip ettiğim trend bugün aşağı kırıldı. Ben de ağırlığı azalttım.
gumustr.com'da aradığın cevap.
Sabah doları sattık iyi kar yazdık....sonra onslara dadandik....ırzına geçtiler....
Artık gmstrf de robot çalıştı ve finans gelip basacak kaygısı şimdilik yok...
Uzun vadeli gmstrf li olabilirim...
Ons altın dönerse gümüş daha sert döner....dolardaki artışı cebe koyduk sıra onslarda...
P.tesi teşvik kurtarır insl...
Cuma usd 10 yıllıkları düştü neden saldılar anlamadım ....
.
ABD Temsilciler Meclisi 1.9 trilyon dolarlık yardım paketini onayladı.
Sırada, senato oylaması var.M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma 100 bin bulan finans 41.3 gösterge iken 42.92 den satarım dedi....maliyet artı kar dahil galiba...yinede yada cumab piyasa anormal diye usdtrf gldtrf de olduğu gibi makas açtı....sonuçta mali koydu...
Kosa koşa alan olmadı....deniz 300bin aldı...metro 10 bin...ve diğeri piyasa....2.86kapanis artık çok mal var ve fiyata göre normal hareket eder....
Fon bugün ithal mal bulmuş....tam 600 bin lot ve fonun ucu 5 bin lotla çalışıyor ve artık bunu kaldıracak piyasa yok....elinde satılacak 600 bin var....
Bu fon ömür törpüsü. Bir daha alıp satmamak için listemden ve hayatımdan çıkardım. Kalanlara bol kazanç..
Fon dün 100 bin sattı.500 bin daha var....alanlar pismandir onslar tepetaklak....şimdi herkes sıraya girer satisa.....iyi halka arz oldu....onslar durulama kadar usdtrf en iyisi....25.97 yi görmüş....bence borsaları salacaklar önce ons ları saliyorlarM2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gümüş Ons, Altın Onsdan Ayrıştı Eğer Öyle Olmasaydı Ons Gümüş Şimdi 22 lerde Gramda 5.50 lerdeydi[emoji2369]En çok zarar Gram Altıncılar Oldu Gümüşte 6.90 dan terso kalanlarla Gram Altında 540 dan terso kalan bir değil gümüşçüler Gram altıncıları görüp biz yandık anam demesinler[emoji2369]
İki ay önce gmstrf ile gldtrf aynıydı....41 41 di şimdi biri 42 diğeri 36
Çin BDDK Bşk. “Avrupa ve Amerika’da finansal piyasa ve reel ekonominin ters yönde ilerlediğini, pandemide aşırı gevşek para politikalarının ürettiği finansal balonun, bir gün patlayabileceği endişesi var.” demiş.
Post-Covid süreçte Çin küresel aktör olacağı için önemli...
Altının onsundaki düşüş...yeni bir borsalarda satış dalgası izlenimi veriyor....geçen haftaki düşüşlere dün ara verildi ve hızlı tepki teşvik onayı ile ilgili geçici bir durum....
Bu süreçte düşüşlerde margin call ihtimaline karşı şuan dolar en güvenli liman gibi....
https://twitter.com/prideveteran1/st...731987969?s=19
E tortumlu o milyon dolarlık soru.Çöküşte ne olacak geçen sefer ki gibi margin call vs ayağına aşağı mı basacaklar,yoksa gümüşte fiziki inanılmaz talepten korkup herkes alıma mı geçecek.Artık kağıt kontratlarla gümüşe basma olayı patates olacak gibi,herkes comex den fiziki teslimat istiyor,elbet comex de de lbma de de bu kadar gümüş yok,bir kaç aya işin rengi belli olur.
Büyükler ne isterse o olur...
40,76 fon indeksi
41,44 GMSTRF
makas kapandı iyice.
fon daha gecende ekledigi 600 bin li
otun 300 bin litunu satmamisken sabah sabah 200 bin lot daha ekledi. ettimi satilmayi bekleyen yaklasik 500 bin lot. bugun marj gun ici 60 kurus civarina kadar dustu.cok buyuk firsat vermedikce hisselerle ilgilenecegim artik. 2 haftadir burnumdan getirdi gumus
bu fonu yuzde 50 gumus gram artisi yuzde 50 de psikoloji gotruuyor. piyasa 600 bin lotun yakalsik 300 bin litu satilmamisken sabah sabah 200 bin.lot daha takasa girdigini gordu. hemen marji 60 kurusa cekti.
Arkadaslar istedigimiz zaman fiziki teslimat varmi yoksa buda kagit gumusmu?