aşağımı vınnnn vınnnn
yukarı mı vınnn vınnn
endeks 985 den 1120 geldi mndrs te tık yok
Printable View
güzel bilanço derken ne kadar kar gelebilir
kim ne kadar nasıl mal topladı kim aldı malı kim hangi kurum topladı
bunlarıda yazarsan seviniriz bilelim
birde güzel grafik atsana teknik nasıl görelim onuda yanında
takasınıda at kim nasıl ne kadar toplamış durumda
Kardeşim adamı sıkıştırıp duruyorsunuz az takip edin hisse hakkında biraz!!! 22 milyon dolar iş aldı bu bilançoya zaten yansıyacak heralde diğer 6 aylıkla farklı olacak onu demek istemiş , hisseyi ezbere alıp...
- nerden biliyorsun kaynak deyip Soruyorsun birde!
Menderes tekstil'in vergi dairesine sunduğu tabloda 2020 yılı 6 aylık dönem net zararı 86.137.788 tl
sadece sabır diliyorum....9 atlık 12 aylık blançolarıda görelim.....zararı karıda geçtim elinizdeki hissenin farkında değilsiniz ...sadece duran varlığı 3 milyarı geçti........neyse .....yatırım tavsiyesi değildir....
Eli yatırımcısının cebinde gezen, elinden gelse para isteyecek garip bir şirket. Yine bulaştık zamanında, belki diye ama nerdeeee. 20 senedir aynı hikaye. Doldur bakalım yalanları ne kadarını sığdıracaksın. Yahu tuvalete gittiği için şirkete ceza kesiyor diye düşünüyorum artık. Sağlam bir denetleme lazım buna. Ytd.
bakalım zarar ne kadar gelecek
okkalı mı zarar
okkasız mı zarar
Toplam Kaynaklar 1.74 milyar ₺.
Bakalım bu bilanço ile aşağı mı kıracak yoksa yukarı mı? Yoksa 09.10.2020 Brüt Takas’tan çıkışı mı bekleyecekler? Bilanço İle grafik arasında nasıl bir bağ oluşacak hayırlısıyla izleyip görelim.
Aha da buldum hep yatırım yapar ortaya artı bir şey çıkmaz
Grup tarafından 2020 yılı ikinci çeyrek sonu itibarı ile toplam 101,654,123.TL tutarında Maddi Duran
Varlık yatırımı gerçekleştirilmiştir.
Arsa ve Araziler -
Binalar 55.900
Makine, Tesis ve Cihazlar 1.765.427
Diğer Yatırımlar 348.597
Yapılmakta Olan Yatırımlar 99.484.199
Ekonomi Bakanlığı’ndan alınan Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında aktifleştirilen ve devam eden yatırım
harcamalarında 2. Bölge yatırımlarına yönelik desteklerden faydalanılmaktadır.
Şirketimizin 2020 ikinci çeyrek Araştırma ve Geliştirme Giderleri 952.111 TL’dir. Bu harcamalar
kapsamında SGK ve Vergi teşviklerinden yararlanılmıştır.
Yanlış anlaşma olmasın kötülemek amacıyla yazmıyorum, 2008 den sonra almam dediğim hisseydi, hep takip ederdim, arada bir alıp yine mi deyip verdiğim zamanlarda oldu, güzel şeyler yapıyorlar, artık zamanı geldi diye düşünerek aldım, ben beklerim belki almaya da devam ederim, ancak yıllardır hep aynı hikayeleri devam ediyor, kızgınlığım buna. belki bir kaç yıl sonra çok farklı olur ama bu kafa? genelde uzun ve orta vade yatırımcısıyımdır, kızgın olma sebebimi de izah ettiğime göre artık yazma sebebim de kalmadı. Herkese bol kazançlar, buralarda olurum kenarda dursun bakalım, başımıza ne gelecek diye izleyip göreyim. Elimdeki en az olan hisse bu, o yüzden istediği gibi takla atabilir. Bende ederi içln daha çok fırın ekmek yemesi lazım.
Ytd.
Faaliyet kar'ının ciddi boyutta arttığını gözardı etmeyelim.
Nedense,yatırım amaçlı ödenmiş giderler,bilançoyu negatif hale getirinde kötü birleşmiş gibi algılanıyor.
Yatırım =uzun vadeli beklenti
Evet bilanço ve faaliyet raporu da olmadı. Şimdi brüt takastan çıkış mı bu grafikle uyuşacak acaba?
1 butun enerji sirketleri tavana gidiyor.2 sirket zarar aciklamis ama varliklari daha da artmis.zaten gelenek olmus her bilanco donemi zarar aciklaniyor .benim dusuncem tarihi zirveyi yakinlarda yine test eder, yeter ki dolar artik sabit kalsin bi zahmet.dolar 7.5 ustune cikarsa da amerikan secimlerine 1 hafta kala mali bosaltmak sart ama kar ama zarar .ytd
1.75 Dolar'lardan 6 Cent!lere düşmüş hisse 20 senede ve an itibariyle 39 Cent.
0.83-4.05 çıkışının düzeltmesini 2.07!ye kadar yapsalar kimsenin gıkı da çıkmaz lakin burada bir bayrak içinde ısrarla tutuyor olmaları da dikkat çekmiyor değil.
YTD
Menderes Tekstil - 2Ç20 sonuçlarını 38.8 milyon TL zarar ile açıkladı. Şirket geçen yılın
aynı döneminde de, 22.5 milyon TL zarar açıklamıştı. Net satışlar 291 milyon TL olarak
açıklandı ve geçen senenin aynı dönemine göre yüzde %7 azaldı. Şirketin yurtdışı
satışları, yıllık ve ABD doları bazında, %32 azalış kaydetti ve net satışlardaki payı %57
oldu. (2Ç19: %66) Şirket, 2Ç20'de 53 milyon TL FAVÖK açıkladı ve bu rakam geçen
senenin aynı dönemine göre yüzde %105 artış gösterdi. FAVÖK marjı ise, geçtiğimiz yılın
aynı dönemine göre 1000 baz puan artarak %18.3 oldu. Detaylarına baktığımızda,
şirketin brüt marjı, yıllık bazda, 1061 baz puan arttı ve %20.7 olarak gerçekleşti. Faaliyet
giderleri/satışlar rasyosu ise, yıllık bazda, 148 baz puan arttı ve %5.8 olarak gerçekleşti.
Net işletme sermayesi ise 529 milyon TL (2Ç19: 484 milyon TL ve 1Ç20: 469 milyon TL)
olarak gerçekleşirken, net işletme sermayesinin satışlara oranı %34.8 (2Ç19: %36.1 ve
1Ç20: 30.3%) olarak kaydedildi. Şirketin net borcu çeyreksel bazda yüzde %12 artarak
1,298 milyon TL olarak gerçekleşti. Net borç/FAVÖK rasyosu 9.9 olarak gerçekleşmiş
olup, net borç/özsermaye rasyosu 15.1 olarak kaydedilmiştir.
9 Eylül,İzmir'in kurtuluşu.mndrs de bizi kurtarır inşallah.
İzmir'in kurtuluşuyla birlikte kutlama yaparız inşallah.
3.05 ilk direnç gibi hazırladılar. 3'15 de Ichimoku bulutundan çıkış.
Bakalım bu lastik ısıtmalar arabayı nereye götürecek?
YTD
ne oluyor?
Haydi hayırlı olsun. Teknik çalıştı yine
Patronlar,büyükler uykudan uyandı galiba :))
9 Eylül brüt bitene kadar hergüne yükselmese de,arada yüzümüzü güldürür inşallah.
Bi yeni iş bağlantısı haberi çok iyi destekler ,yükselişi.
Aferin tahtacı,alım -satım fırsatı vermen işimize gelir.:bravo:
👍.....::..............
Dükkanın müşterisi ne kadar azalmış.
Iyiye işarettir inşallah.
Bakalım 9 Eylül'de nerede olacağız ?
Tahtacı sağlam hareket çekti maşallah.
Gidecek yolu var ,haftaya 4 geçerse 5 ₺ denemesi yapacaktır
Bu kadar dinlenme yeter :)
yeni bir sipariş haberi, bize ödül olur kısmetse.
Inşallah satış/pazarlama departmanı yeni işler almıştır.
Nerde bu millet yahu ?
Olur da ,Hisse 10'tlye çıkarsa burası da şenlenir herhalde :))
Hakikaten, bu foruma girip de mndrs hissesi olan yok mu benden başka acaba ?
+2 etti... haziran 2020 den beri mndrs teyim. Sakince izliyorum... iyi gidiyor bakalım brüt sonrası nasıl olacak... aksiyonu yüksek bir kağıt idi, brüte girerken sonrası sakin yatay seyir ve... perşembeyi merakla bekliyorum....
SM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın İzmir'in kurtuluşu.bakalım bugün 3 aylık maraton sonunda ,tavan ipini asılabilecek miyiz ortaklar ?
Onun arabası var güzel mi güzel
Şöförü de var özel mi özel
Bastı mı gaza gider mi gider
Maalesef ruhu yok
Onun için hiç mi hiç şansı yok
Bas gaza Yavrum Bas gazaaaa....
Endeks de satış yediğine göre Beta'sı 0.66 olan MNDRS için uygun hava koşulları da sağlandı inşallah.
Uç uççç Böceğimmmm
Annem sana terlik pabuç aaaalaaacakkk:wave:
Daha önce de yaptılar. 0.83-4.05 çıkışında da FIBO %50 ve %61.8'i kullanmadılar gerialım için. Şimdi de 2.98-3.62 alımı için sadece %38.2 ve %23.6'yı kullanıyorlar. Yukarı gittikçe soluksuz bir yükseliş sinyali olur mu olur:) YTD