Beklenen kafa üstü düşüş başlamış :)
Düşsün alalım :ok:
Printable View
Düşsün alalım kısmına bende katılıyorum ancak hangi seviyeyi alım yeri olarak belirleriz?
Bende olmadığı için çok yakın takip etmiyorum. Bugun -4 yazıyor tte için.
Bu sabah itibariyle fonlara ve trade yaptığım hisselere satış verdim bugün ki dengesiz piyasa beni tedirgin etti. Dün Amerika + kapatırken bizim piyasaların hala sığ hareketi ve düşüş eğilimi bana 117 nin yolunun açıldığı havası veriyor.
Forumda ne kadar çok olumsuz konuşan var burayı okuyanın eli ne değişken fon ne de hisse fonu almaya gider. Ben okumayayim en iyisi😀Ben o kadar olumsuz değilim buradan bir dönerse satılan fonun geri alınmasına fırsat vermeden yükseliş başlayabilir. O yüzden Tcd, ACC, Opb ve GMA ile yola devam
Dengeli bir fon dağılımı endeks dönsede dönmesede riski azaltmışsınız.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 117 ye düşse elinizdeki fonun ne kadar değer kaybedeceğini düşünüyorsunuz.Yada siz tekrar alıma karar verdiğinizde sattığınız fiyatta alabilir misiniz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben büyük ihtimal şubat ortası gibi serbest fon'a gireceğim şu an konuşmaya başladım portföyle. Gözüme OSH minervayı kestirdim :)
bu sene borsanın çok yükseleceğini düşünüyorum ve bunun hakkını en iyi Serbest fon verir diye düşünmekteyim.
şu an full TCD'deyim fon iyi olsa bile günlük değerleme yapması gerektiğinden hisse senedi hariç çok uzun pozisyon alamıyor, fon'a giriş çıkışlarda çok fazla olduğundan ister istemez bazı pozisyonları değiştirmek zorundalar buda performansı etkiliyor haliyle.
Sindire sindire mal dağıtımı var gibi.
Dikkat etmek lazım kardeşlerim.
100K yazmışta nitelikli yatırımcı mevzusu var spk sanırım 1 milyon ve üstü varlıkları olanların serbest fon'a girebileceğini belirtmiş.
yani 1 milyonla girmen / o kadarlık fon alman şart değilde , o kadar varlığın olması gerekli gibi bir şey yanlış anlamadıysam.
260K civarı falan bu tutarla girebileceğimi söyledi , ama tam kararımı vermedim daha fon'un performansından ziyade şeffaflık, anlık varlıkları takip edebilme ve takasbank vb.. durumları netleştirecem.
tabiki serbest fonlar diğer fonlardan çok daha riskli , ama konuştuğum kişi TCD 'den daha riskli değiliz falan dedi. :)
bir hesap açayım önce sonra girermiyim bakıcam. birde o fon'un ay sonu değerleme fiyatına bakıcam son 15 gün borsa sendeledi bakalım o fon ne yapmış bu sürede.
HSBC Turkiyeden çıkmayı düşünüyor.
Exclusive: HSBC considering exit from Turkey - sources | Article [AMP] | Reuters
https://www.reuters.com/article/uk-h...-idUKKBN1ZS1OT
HSBC fonları ne yapar acaba:)
Bu tamamen şahsi kararım kayıp kazanç bu işte ayrılmaz ikili vermiş olduğum kararın terside olabilir. Çok belirsizlik var ortamda ama ben yine işin teknik kısmına göre hareket etmeye karar verdim. Yeni maceraya altta 117 seviyeleri üstte 122 seviyelerinde devam etmeyi düşünüyorum. (Gündemde olağanüstü bir durum oluşmazsa)
*dünya sağlık örgütü, koronavirüs salgını konusunda türkiye saati ile 19.00'da basın toplantısı düzenleyecek
Ppf önerisi olan?
Osmanli yatirim a mi gitmek gerekiyor, almak icin ne yapmali ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine tatsız bir gün geçti.hergün yarın daha iyi olacak düzeltme bitti diyoruz olmuyor.
FON KODU Güncel Durum
ACC -0,44%
EID -1,09%
MAC -1,65%
TKF -0,74%
GMR -1,15%
GL1 -1,06%
FPH -0,95%
TCD -1,70%
Kimsenin kimseyi mağdur ettiği filan yok , gelmek isteyen kullanıcı adı ve şifresini girer gelir gelmek istemeyeni zorla getiremezsiniz . Herkes bir birine saygılı olmalı saygılı olunmazsa sonuc böyle oluyor .. Sn Webster gelmek isterse gelir , bu konuyu dramatize etmeyelim .. İyi akşamlar .
eib kaldı sadece döviz altın fonlarına bakıyorum
Param yok kafam rahat [emoji847]
ZPC dikiş tutmuyor bir türlü.
Bu günde altın fonu ve hisse fonunun birinden darbe yemiş.
Eksi 0,04
Corona biterse , acaba endex yukari tepkiyi ne kadar verir.?yoksa ,120.000 seviyesi ust seviyemi
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Corona bitmeden birde bu Lassa virüsü çıktı.
Lastik markası gibi.
Hayırdır inşallah.
https://www.trthaber.com/haber/dunya...ti-456933.html