Zirveye geçebllirse ne olabilir acaba, teknikçiler bilirler, şimdilik zorluyor ama geçemiyor.
Printable View
Zirveye geçebllirse ne olabilir acaba, teknikçiler bilirler, şimdilik zorluyor ama geçemiyor.
ekim ayında yerli oto parça tedarikçileri açıklanacakmış diyorlar kuşluda.. bize de bir piyango vurur mu acaba? yatırım tavsiyesi değildir.
Bazı sitelerde ekim ayında yerli otomobilin tedarikçileri açıklanacak diye yazılıp çiziliyor.çemtaş Mercedes ve Man tedarikçisi iken yerli otomobilin önde tedarikçisi olabilir mi???
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
cemtaşta 31 ler eksik olmuyor.
Sadece eski zirve değil takozun üst bandı da yukarı kırıldı. Hayırlı uğurlu olsun.
Kar realizasyonu gelirse takozun üst bandı olan 13,20 seviyesi ve bir önceki tarihi zirve olan 12,40 seviyeleri denenebilir. Realizasyon gelmezse zaten önünde teknik bir çizgi kalmadı. Yorulana kadar gider.
https://www.linkpicture.com/q/LPic5f...1390647957.png
13.43 denedi 15 civarı kar realisyonu beklenir
hararet yaptı bi süre soğuturlar diye düşünüyorum y.t.değildir
Seviyorum seni cemts
yolun açık olsun
forever
gelmişiz buraya.. üstünde kalıcılık olacak mı..
https://i.hizliresim.com/I8ByTF.jpg
570 milyon tl civarı hacim.neye işaret acaba... Bugün kap taki habere göre ortalama 4 kuruş vereceği temettüyü 31.12.20 sonrası bir tarihte verme kararı alınmış sanırım.
Bugün tavanı bir kaç kez bozması ilginç oldu. Yorum yapabilecek arkadaşlar var mıdır ? Kap taki haber nasıl etkiler mesela ?
dayı hiç acele etmiyor, sakin, sabırla götürüyor.16.20 üzerinde kalışlarda yürürü devam eder..18.44..18.75...19.93
an itibariyle tahtaya satış geldi
altına imza atacaktık baktık ağa yohtir :kahkah:ışınlandı mübarek:wu:ne ara yazdın ne ara sildin pes :bravo:y.t.değildir
Yaw birşey ekleyecektim yanlışlıkla sildim :) neyse imza atacak dan altına tekrar yazayım , tırtıl niki kullanan kardeşe cevab olarak , kardeş bucim ve cemtas teknik çizelgeler ile hiç işi olmaz , bu şirketin sahipleri ne isterse o olacak ki takip edersen göreceksin , aşağı destek yukarı direnç gerçekten hikaye en azından bu hisseler için , ama bizim gibi bu şirkete inanmış kişiler sabırla bekliyor cunki neyin ne olduğunu biliyor , haricinde seni strese sokar takma kafana , merak edenlere soyliyim , 2017 başlarında aldım 2,87 hiç satmadım cunki borsa benim için bu şekilde yatırım yaparsam gereğini yapmış sayıyorum aksi halde herturlu kumar oynarım borsada da al sat yaparım buna dahil yani kumara :) dünyanın hiç bir yerinde kimse üç beş saatliğine yada günlüğüne yada aylığına yatırım yapmaz gerçek yatırımcı , aksi dediğim gibi tüm kumar gereçleri aynı işi görür , kal sağlıcakla :)
sizde bayağı eskisiniz ismail abi bizi nevşehire götürsün balona binelim peri bacalarını görelim kapadokyayı gezelim 5 yıldır dışarı çıkmıyoz küflendik evde iyi olmazmı ortağım bol kazançlar y.t.değil gezmek tozmaktan bahsediyoruz
BUCIM ile ayni hareketleri gosteriyor snaki bu hisse. Ayni takim mi yonetiyor acaba?
hacim yavaş yavaş duruluyor gibi
Cemtasin yuzde 57 si bucime ait .SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne oldu buna motor üfliyi :( boynu devrilesice
Küçük molalar bunlar
Hacim düştükçe, çalı arkası daha da sessizleşiyor sanki :)
Başı boş bırakılmış gibi oldu ,bu artık suların durulduguna işarettir inşallah.destek noktası fikri olan var mı acaba?
Daha evvel verdiğim seviyelerin teknik destek olarak çalışacağına inanıyorum. 13,20 olarak verdiğim takoz üst bandı biraz yükselerek 13,40 civarlarına geldi. Bu dinlenme sırasında tüm göstergeler yeterince dinlendi, soğudu. 13,40 bile denemeden yukarı gitse fena olmaz :cool:
bütün organizasyonu Yapı Kredi deki ...pu evladı yapıyor :rtfm: