EREGL dayanıyor ama bu piyasada bu kadar anca...
Printable View
EREGL dayanıyor ama bu piyasada bu kadar anca...
Bu olayı Black Swan yani kara kuğu olarak nitelediler.
Bu tip şeyler olmaz prensibi ile hayat akıyor.
Bir felsefeci ben dışarı çıkıyorum ya geri dönemezsem fikri ile yaşayamaz diye TV de konuşuyordu. Dedim tam beni tarif ediyor. Kapıdan çıkarken Allah'ım beni sağ salim geri getir diye dua ederim hep.
6.25 i artık büyük olasılık patlatıyoruz.
Bir arkadaş sormuştu
italyada ölüm oranı neden yüksek
bir ihtimal olarak yazmıştım...
https://twitter.com/congar_kaan/stat...77023072944129
hiç acımıyorlar bimas dışında büyüklerden hepsine çaktılar...
yapılan toplantı:
-beyler maldamısınız?
- :oleyo:
- alalım mı? satalım mı?
-:oleyo:
- beyler malmısınız?
- abd açılışını bekleyelim mi?
- hay an...
sonuç:
al gülüm ver gülüm
ytd.
Hacimsiz düşmüyor muyuz ? Tahtalardaki şimdiye kadar oluşan işlem lot sayılarına bakıyorumda...
Malta da okullar tatil edildi.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ispanya 9 ölü
isviçre 2
almanya 1
Bu arada sazen miydi sazan mıydı.... Görünmüyor.. Yeşil diye diye yok oldu gitti
Bizim kasada para da yokki genişleme yapalım biz de :oleyo: Öyle bön bön seyrediyor finans kısmı...
Bu aq borsası 90.000 lere dusecek gibi. 88.000 den yalniz ne var yok girecem.
insanların bir numaralı ihtiyacı güven.
Beni arayıp sormayan biri vardı. Yüzlerce kez mesaj attım cevap vermedi, telefonunda da beni engellemiş.
Geçen "Sen bana Allahın emanetisin" diye yazdım, cevap verdi.
açığa satış yasağı gerekliydi
fdj a bakın 22363 altına indirmiyor. İşlemleri kesiyorlar. Böyle koruma sistemleri böyle sıkıntılı günlerde gerekli...
Gold'u da iyi düşürdüler.
şimdi bu kolonya virüsten koruyor ise
yada sıcakta virüs yaşayamıyor ise
ya sıcak içecekler ile bu işi halledelim.
yada kolonyadaki vücuda zararlı şeyi çıkarıp aşısını yapalım.
değil mi ama :oleyo:
Şirketler geri alımı mart bilançosu sonrası yaparlar yaparlarsa. İşletme sermayesi çok değerli şu günlerde.
ENKAI nakit zengini arada alıyor kaç yıldır, ama öyle nakit zengini ve çok ucuz pek hisse yok. ISCTR geçen sene 4,20 den aldı duruyor.
SAHOL ve TKFEN belki olabilir. Onların da projeleri var, projeler iptal olur ise alırlar ama geri alım patrona yarayan bir şey değil çok kelepir olmadıkça.
Kaç kez yazdım şirket değeri ile piyasa fiyatı arasında köprü olacak daha somut enstrümanlar, yöntemler olmaz ise millet borsaya gelmez. Emlakda kira getirisi önemli bir paramete ve ucuz evler zamlanmış.
Vadeli icin oyle. Dow acildiginda yuzde 7 ve yuzde 13 devre kesme noktalari.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün bim'de neredeyse 100 de 200 yaptım... Garan thyao vs ile boşuna uğraşıyorum aq...
https://www.youtube.com/watch?v=9fa9lVwHHqg
Canı sıkılanlara kısa film... Üzgünüm alt yazı yok ama pek de gerekmez bence..:halay:
Hadi seyredelim..
Son flaş haberleri bir hayırsever özet geçebilir mi acaba? takip edemedim bugün. Twitter'a da giremiyorum.
burada bir genişleyen yassı veya hızlı yassı olabilir...son iniş 5 dalga...sanki son zirve B idi (zaten hiç itkiye benzemiyor son yükseliş) şu an aşağı C iniyor...bitince yeniden zirveye...gibi gibi...bizde de buna benzer bir görüntü var bence...bizim son zirve genişleyen yassının B veya X dalgası olabilir şu an aşağı C veya Y iniyor olabilir bizde de...
Cristiano Ronaldo dan daha sağlam ve sportif adam mı var yav dünyada...O da yakalanmış galiba karantinaya almışlar...