Çarpıldım valla haklısın
Printable View
16:30 da alıp ekranı kapatıyorum demiştim :) abi biri %11 biri %9 yaptı napim şimdi nasıl kapatim bu ekranı ben :) yünaytıd & Delta eirlayns
Nadaqçılar ne oldu?
VIX niye yükseldi gene.
Ne oldu, ABD verileri kötü geldi herhalde.
Dxy 100 u gecti
Simdi teknoloji durumu bittimi nasdaq ve tte. , vinlayalimmi
Gold held by ETFs declined yesterday by 319koz or about 10t according to Bloomberg's robots.
This ends a streak of 25 successive days of buying as measured by the financial news organisation.
Altın Nisan kontratlarının son günü dündü.
Altın ETF lerinde yeni kontratlara geçiş yapıldı.
Bundan sonraki kontrat bitiş tarihi 26 Haziran.
Yarın Brent kontratlarının son günü.
Ham petrol 15 Mayıs.
En geç 15 mayısa kadar petrol kontratlarında eksi fiyatları tekrar görebiliriz.. Artık son güne bırakmadan kontrat geçişlerini yapmaya çalışıyorlarmış.
Uzun zamandır forumu takip edip bir türlü üye olamayan biri olarak nihayet aranıza katılabildim siz değerli forumdaşları ilgiyle izleyip umarım tavsiyelerinizden faydalanma imkanı bulabilirim herkese kolay gelsin..
TAU işbankın banka endeks fonu -1,80 gelmiş, fakat Akbank'ın ADP -0,97 gelmiş. iki katı neredeyse. portföy dağılımlarında çok bir fark da yok aslında.
şu an bist genel görünüm dün sabahkine benziyor, öğleden sonra salmaz umarım gene. haftalardır tavan giden hisseler yine tavanda :)
Günaydınlar;
Bugün hesabıma girdiğimde vadesiz mevduattan 0,86 TL MKK Masrafı adıyla faiz/komisyon masrafı alınmış.
Bankayı arayıp sorduğumda "Tamamlanmayan sözleşmenizden ötürü fon ve/veya hisse senedi alımlarınız için MKK tarafından kesilen tutar" dedi.
İlk fon alımım 20/02/20 tarihinde TTE'deydi(sonrasında başka alımlarım da var) ve dediğine göre bu ücret o sıra tamamlanmayan sözleşmenin(lerin) masrafıymış.
"Oransal mı sabit ücret mi? Sabit ücret ise onu öğrenebilir miyim?" dediğimde her ikisinden de bilgisi olmadığını söyledi.
Zaten o kadar TL vardı hesabımda, daha da kesilecek mi şimdilik bilgim yok.
Böyle bir komisyon alınıyor mu, normal mi dostlar?
Teşekkürlerimle.
Bir webster atasozu geliyor
Yaz ibrahim yaz
Yatirim yapacaginiz urunu alirken kar ediyorsan bu uzmanliktir
Tte yi eksiden aldik suan ucuyore...
Duble kar oluyor anladiniz mi?