Ülkede bi sürü 390 üstü alan gariban var çökecek mökecek yazıp panik yaptırrmayın lambent ciddi diyorum
Printable View
Tatillere pozla girmemenin önemini bir kez daha yaşıyoruz...
Dünya Göçer long girmissindir tatil zehir olur short girmissindir duble tatil yapar hayaller kurarsın piyasa bu beklenti tersi açılır ya da cılız artı yapar iki tarafın da hayalleri tuz buz...
En iyisi her zaman flat olmuştur...en önemlisi sağlık çünkü...
+3.000 veya +5.000 gap pazarlıkları başladı mı?
Bence dow roketlicek de dax ı bekliyor.
Onu kapatıp, roketsan yapabilir
dünkü %3 ün hesabını vermeli zira. :he:
Yalnız lonçulara üzülüyorum
Yarın yine bamya
Trump gilller borsaları yukarı çekip çine sarıyorlar
serco zaten gocer dememısık teknık noktalar var
Selam ugolnili
Trolun biri yuzunden ceza almışım
Son bıraktığım buydutam dedigim gibi zirvenin az üzerinden yine goctu ki o aralar 200 300 binler havada uçuşuyorduAlıntı:
Originally Posted by vicente
Yine cokecek yine cokecek dogru yerde vuracacagiz tepesine
Bistin buyuk rallisi icin tek sart var belli...akp den kurtulmak ..gerisi suda cirpinmaya benziyor...dow yardimiyla surune surune gidiyor en fazla
Normal şartlarda yarın en az +3000 olması lazım ( şort 65 kontratım var ) fakat pala bu tip havalarda beklenileni hiç yapmıyor... Bakalım yarın olsun görelim...
[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu an Amerika usul usul geriliyor. Kapanış önemli hale geldi. İzleyelim bakalım. Sabaha çok var
Endeks kapanışında bütün göstergeler güçlü aldaydı... Bu nedenle dow buralarda kapatsa bile en az +2000 açar ve çıkışa devam eder... Cuma günü dow yamuk yapmazsa, çarşamba günü 106.000 leri görürüz demiştim.
Şayet endeksin göstergeler satışa yakın olsaydı yada satta olsaydı 106.000 den açıp aşağı basarlardı.
Çoğu arkadaş hala göçüş psikoloji içinde. Ama göçüşü unutun arkadaşlar. Bizim borsanın çıkmasıda çok normaldir. Enflasyon sürekli yükseliyor. Akp ne kadar düşük göstermeye çalışsada fiyatlar sürekli artıyor. Fiyat artışı şirketlerin karının artması demek. Zaten belli başlı hisselerle endeksi sürüklüyorlardı. Artık gitmeyen kağıtlarda kopar. İsteyen satmaya devam etsin tabii ki. Benden söylemesi.
DOLAR a baktım seanslık 7,09 stop bu aralar yavaştan yükselme umudunda olanlar sattıklarını yerine koyarlar heralde ....
300 lerde destek atarım
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hadi bakalım.
dow 25 üstümü
yoksa altımı olacak.?
Vakti zamanın da hisse net in müdavinlerindendi
bir kaç satır karalamış ama çok haklı ..
ABD Borsaları Corona'yı bitirdi.
SP500 3000 üzerinde. 5 marttan beri ilk defa. bist100 Bayram tatili longer'lere güldü. 104.000 direnci üzerinde açabilirler.
ABD de banka, havayolları, Cruize alıyorlar.
Bu bağlamda ABD yi takip ederlerse başta thyao ve bankalar hareketli olabilir
kafamızadatakılmıyor değil hani Dünyada milyarlarca kişi işini kaybetmiş, küçük esnafın %80 ni kepenk kapatmış.
Tüm dünyada şehirler bomboş, terkedilmiş savaştan çıkmış görüntü verirken dünyayı idare eden %1 lerin hükmettiği borsalar neredeyse corona evveline döndüler.
Kimse bu durumu normal bir durum görmüyor.
TUPPR...vad.78+79.00 ile LONG devam....
............................................
yarın açılışta shortu basacam
sorun birilerine kızmak değil.
burada algılar sanki ters oluşuyor gibi görünüyor bana.
apaçık boğa tuzağı bu şimdi.
yani inşallah yalandır ..
Yuvarlak raptiye Hafter destekçisi "kaynaklar":
Siyah küçük kare Kimliği belirsiz Mig-29 uçakları Türkiye ile doğrudan çatışmaya girdi ve Libya kıyılarında bir savaş gemisini batırdı.
diye haberi başka okuyan oldu mu?
Enflasyon rahat eksi 3 gelir bence.[emoji1787]
Çilek 5 ti geçen ay 20 oldu şimdi
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Borsa normal seyrinde olmadığı için mi ki bu çarpıklık
Alptekin hocam paylaşmış
Müslüman Türkiye 'de BİST'teki yatırımcı sayısı 1 milyon 268 bin 543..
Nüfusun %1.5 gibi..
Para faizde..
Hristiyan ABD 'de nüfusun %85 'ı borsada..
Nüfus:328 milyon..
Bir şey yapmalı..
Özendirilir mi..?
Derinlik mi sağlanır..?
Fonlar daha çok mu girer..?
Dünya rekoltesinin yüzde 65 i bizde Fındık’ta
2 yaşında yavruma fındık alıyorum
Kilosu 90 tl
Tekel olduğumuz bir tarım ürününde
Kilo 90 tl