Seyahat kısıtlaması kalktıysa bu yasaklar son gün açıklanmamalı .. Plan yapan çok kişi vardi hele dün sağlık bakanının açıklaması sonrası bu planlar daha da artmıştı ne olacak onlar ? Pazartesi , salı , carsamba açıklanamaz mi bu ? Hayret vallahi ..
Printable View
Seyahat kısıtlaması kalktıysa bu yasaklar son gün açıklanmamalı .. Plan yapan çok kişi vardi hele dün sağlık bakanının açıklaması sonrası bu planlar daha da artmıştı ne olacak onlar ? Pazartesi , salı , carsamba açıklanamaz mi bu ? Hayret vallahi ..
Virüs, hayt huyttan anlamıyor demekki, daş kesil üleyn deyince olmuyor.
Virüs belli, hastalık belli, toplum belli.
Millet sağlığı için değil cezalardan korkutuğu için oturmuş evinde . Hadi oynayın deyince kendilerini sokağa atıyorlar.
Kimdi, insan rasyonel bir varlık değildir diyen. Keyness 'ti galiba, olmadı Descartes.
Bazı toplumlar zorbalıktan anlar. Kendi iyiliğine olan şeyleri bile kafasına vura vura yaptırmak zorunda kalırsın.
Toplumların da insanlar gibi yaşı yahut zeka yaşı vardır. Kimi toplumlar 5 yaşındadır, kimisi 20 , kimisi 50 .
5 yaşındaki çocuklara, elini o prize sokma dersin yine sokar . Sokma dersin yine sokar . Şaplağı yedi mi bir daha elini sokmaz .
THY genel müdürü : 15 ili kapsayan hafa sonu sokağa çıkma kısıtlaması nın hafta sonu iç hatlarda seyahat edecek yolcularımızı etkileyip etkilemediği, ilgili kurumlardan teyid edildikten sonra sizlerle paylaşılacaktır.
Şu an için lütfen çağrı merkezimizi bu sebeple aramayınız.
Uçuşlar serbest , otobüsler serbest , trenler serbest yanı seyahat kısıtlaması olmadığı bir ortamda sokağa çıkma yasağı kararı aynı ilk yasak kararının son anda alınıp herkesin üst üste olmasına sebep olunmasi kadar bana göre hatalıdır .. Hafta sonu tatile gidecek otele giriş yapacak insanlar var ne yapacak onlar ? Biletini almış şehir dışına gidecekler var ne olacak onlar ? Şimdi sosyal medyada onlar gidebilecek yazılmış yahu bu daha da karmaşa yaratır , adam uçakla yada otobüsle bir yere gitti oradan gideceği yere nasıl erişim sağlayacak ? Yada cumartesi sabah evinden havaalanına yada otogar’a nasıl ulaşım sağlayacak ? Bir de seyahat izin belgesi olayı da yok HES kodu almak yeterli , HES kodunu herkes alabilir , o zaman herkes arabasına atlasın HES kodum var diye şehir dışına yasak olmayan ile gitsin :) Kafamda deli sorular :he:
Pazar günü hava güzel, ahali sahil kıyılarına, piknik alanlarına v.s. yığılırdı, bunu önlemeye çalışırken çarşafa doladılar, millet THY uçak bileti almış be!
Neyse bu işlere akıl ermez gidip tv izleyeyim biraz ..
Hay aksi, reha kaya 20 kilo unu normalleştik diye konu komşuya dağıtmamıştır inşallah. :he:
Yarın gene un firmaları, gıda firmaları uçar mı uçar.
İki üç gündür düşüyorlardı. :he:
Normalleştik diye bist 100 endeksi de tam gaz gidiyordu.
Yarın onun da içine kurt düşer herhalde,. :he:
Evet, yarın luppo alalım.
Mangalı da balkonda yakarız.
Bir de şişme havuzumuz olsaydı tam olurdu. :he:
Hep aynı parktan resim gönderme.
Şöyle su başında bir yerde mangallı sofralı bir resim olsun da bari, içimiz iyice yansın. :he:
Bir de saatlik grafik verelim ve yatalım.
Ne direnç belirlemişim be. Bir türlü kıramadı. :he:
https://i.hizliresim.com/VqnYe9.png
Kafam çok karışık karar veremiyorum ne zaman plan yapsak patlıyoruz .
Sinirlerim prensiplerimize dende taviz verdirdi ben ona yanıyorum
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Şu anda bir çok devlet kuruluşundakiler saçını başını yoluyordur, nöbet listesi, devriye, seyahatler ne olacak v.b. nedenlerden!
İlk sokağa çıkma yasağı cok salakca bir sekilde alınmış ve ilan edilmişti bu son sokaga çıkma olacaksa budacok salakça olacak
Lupposuz yakalandım sokağa cikmayasagı yok diye 4 gündür agustos böceği gibi yatiyordum yarin ne kasaba ne bakkala girilir pazar alusveriside yapmadık hafta sonu kuru pilava talim
Hafta sonu sokağa çıkma yasağının işe yaradığına dair en küçük bir bilimsel kanıt var mı ?. Şehirler arası ulaşım serbest olduğu yerde hafta sonu sokağa çıkma yasağı garip olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fed in ne ise yaradigini görevinin ne oldugunu gorduk dimi birkez daha
Fed in tek görevi dunyayi yöneten 3 5 ailenin ise yaramaz dunyayi sömüren borsalarina para basmaktır
Moodys bu gün Türkiye hakkında açıklama yapacakmış.
6.7510 küsür.