yas tutmak çözüm değil. düşe kalka büyüteceğiz çocuğu.
Printable View
bizim görebildiklerimizle olduramıyoruz
arsanı satıp krtek aldığımda hissede yazmaktan imtina etmiştim
arsanı pay fiyatında geçti.
Tahtalarada kademelere baktığımda sanki tek bir beyin hareket ediyor gibi, hepsimi aynı akılda aynı mantıkla hareket eder koca piyasada anlamak zor
Yurtdışı yerleşikler kur değişiminden arındırıldığında yılbaşından bu yana 7 milyar doları tahvil piyasasından, 4 milyar doları hisse senetlerinden olmak üzere 11 milyar dolar çıkış gerçekleştirdiler.
Korona virüs dönemi Hazine'nin iç borçlanmasını elinde bulunduranların dağılımındaki değişimi
hızlandırırken, Merkez Bankası başta olmak üzere Hazine'nin borç stoğundaki yerli payı artış eğiliminde. Reuters'tan Nevzat Devranoğlu haberine göre, sadece birkaç yıl önce Hazine borcunun neredeyse dörtte birini finanse eden yabancı yatırımcı ise DİBS portföyünü durmaksızın azaltıyor.
Hazine'nin iç borçlanmasının 2012-2017 yılında %20'sinden fazlasını finanse eden yurtdışı yerleşikler Mayıs sonu itibarıyla bakıldığında paylarını %4.3'e düşürmüş durumda.
2017 sonundaki %19.4'ük payı 2018'de %14'e, 2019 sonunda %10.1'e düşüren yurtdışı yerleşikler en sert düşüşü ise 2020'nin ilk 5 ayında gerçekleştirdiler. Henüz yılın ortasına bile gelinmeden Hazine'nin iç borç stokundaki yurtdışı yerleşik payı 2019 sonundaki %10.1'den %4.3'e gerilemiş durumda.
Yurtdışı yerleşikler kur değişiminden arındırıldığında yılbaşından bu yana 7 milyar doları tahvil piyasasından, 4 milyar doları hisse senetlerinden olmak üzere 11 milyar dolar çıkış gerçekleştirdiler. Yabancıların hisse senedi piyasasındaki payı da uzun yıllar sonra %50'nin altına indi.
Merkez Bankası (TCMB) tarihinin en büyük ve en hızlı tahvil alımını gerçekleştirirken; 2019 yıl sonunda 19 milyar TL olan bankanın elindeki Hazine tahvili geçen hafta itibarıyla 89 milyar TL'yi, tahvil stokunun analitik bilançodaki aktiflere oranı da %12'yi aştı.
Güncel verilere göre TCMB analitik bilanço aktif büyüklüğü 734 milyar TL seviyesinde. Merkez Bankası Mayıs ayı sonu itibarıyla Hazine'nin iç borçlanmasının %6.3'ünü finanse ediyor. Bu rakam 2009'dan 2019'a kadar %2 civarında oldukça yatay seyrediyordu.
Hazine iç borç stoğundaki diğer paylara bakıldığında, TCMB'den sonra en çok katılım bankalarının payı artış göstererek %1 seviyelerinden %7'li seviyelere yükselirken; bankacılık keslimi %66 ile en büyük yatırımcı konumunda.
TCMB'nin Mart sonundan beri tahvil alımları piyasa değeri bakımından 60 milyar TL'yi aşarken, İşsizlik Sigortası Fonu kaynaklı alımlar ise yaklaşık 23 milyar TL oldu. TCMB bu hafta itibarıyla belirlediği üst limite ulaşsa da, İşsizlik Sigortası Fonu kaynaklı 23 milyar TL'lik alım ilgili limite dahil edilmiyor. Bankacılar güncel veriye göre %12.18 olan ancak işsizlik fonu hariç %10'da sınırlanan banka DİBS portföyünün aktiflere oranının önümüzdeki dönemde yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor.
Dünya Bankası’nın 2019 yılına ait Satın Alma Gücü Paritesi (SAGP) verilerine göre Türkiye; 2 trilyon 325 milyar dolar Gayri Safi Milli Hasıla (SAGP GSMH) ile dünyada 13. sırada yer aldı.
https://www.borsagundem.com/haber/tu...i-oldu/1504711
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/SELEC/
fala inanma falsız da kalma
selec ema'yı aşağı kırdı
ben bunu hiç sevmedim.
https://www.youtube.com/watch?v=lk8M-dW0JIs
kendim ettim kendim buldum
bu günlerde bu iyi gider:)
kutman batık ben batık
çıkarsak beraber çıkacağız.
kutmanda temel diye bi şey yoktur
benim seçip alacağım hiç bir temel veriye sahip değildir
ama büyüktür
bir yolunu bulup yırtacağına inanıyorum.
İki gündür Borsayı sarsan kayıpların perde arkasında Ali Karakaya isimli borsa oyuncusunun olduğu iddia ediliyor. Kulislerde konuşulanlara göre Karakaya vadeli kontratlarda yüksek miktarda açık yapmış. Buna bir de yalan haberler eklenince…
BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER
Haftalardır yakaladığı yükseliş ivmesiyle ekonomiye moral veren, yatırımcıya nefes aldıran Borsa İstanbul, ilginçtir iki-üç gündür düşüş içinde. Peki niye?
Korona virüsün tek başına borsayı vuran silah olması artık gerilerde kaldı. Sadece bazı noktalardaki vaka sayısındaki artış tedirginlik yaratsa da Borsa İstanbul bu sıralar bu tür haberlere geçit vermeyecek kadar güçlü. Üstelik her gün aşıya yönelik çıkan umut verici haberler varken…
Türkiye-Libya-ABD-Rusya-Yunanistan-Fransa ve diğer birkaç ülke zinciri içindeki arada sırada yükselen tansiyonlara, Ayasofya gerginliğine gelince, bu noktada zaten Ankara’nın güçlü duruşu ortada…
Azalan işsizlik rakamlarından Türkiye’nin dünlanın 13. büyük ekonomisi açıklamalarına kadar ekonomik veriler de rahatlatırken geriye ne kaldı?
Bu manzara çerçevesinde Borsa İstanbul niçin düşer?
En başta birilerinin dengeleri bozan oyunlarından, sonra da yalan rüzgarından...
İDDİALARIN ODAĞINDAKİ İSİM: ALİ KARAKAYA
İşte iki gündür borsa kulislerinde konuşulan iddialar bu. Ve bugün perde arkası aralandı. Kulislerden ulaşan bilgilere göre oklar Ali Karakaya adlı ünlü borsa oyuncusuna döndü.
İddialar önemli, öyle ki ‘yüksek’ moralle başladığı haftada, Pazartesi ve Salı’yı artıda kapatan endeks, Çarşambayı ufak bir kayıpla geçerken, dün birden zarar yüzde 2.46’ya döndü, bugün de an itibarıyla kayıp yüzde 2.27. İşte bu tablonun perde arkasındaki isim olduğu öne sürülen Ali Karakaya’nın borsayı sarsmak için vadeli kontratlarda yüksek miktarda açık yaptığı iddia ediliyor.
"DEVLET BAHÇELİ HASTA" YALANI
Daha önceleri PETKİM’deki işlemleri nedeniyle yasak yediği bilinen oyuncunun vadeli kontratlardaki yüksek açık işlemlerine, aslı astarı olmayan bazı söylenti haberlerinin de eşlik etmesi dikkat çekiyor. Kasıtlı olarak piyasalara yayılan, Cumhur İttifakı ortağı MHP Lideri Devlet Bahçeli hakkındaki ‘hasta olduğu’ yalanı konuşuluyor. Hiçbir doğruluğu olmayan bu iddianın dile getirilmesine yönelik olarak, “Piyasaları aşağı çekmek için bir de yalan uydurmuşlar†yorumu yapılıyor.
Borsa çevrelerinde en yüksek miktarda işlem yapan isimlerden biri olarak gösterilen Ali Karakaya’nın oğlu da halka açtığı şirketi Karkim’le tanınmış, Yaşar Karakaya ardından Karkim’i, iş adamı Murat Çelik’e satmıştı. Karkim CLK Holding olarak ‘kimlik’ değiştirildikten sonra hisseler SPK’nın hakkında suç duyurusu yağdırdığı ‘dolandırıcı’ Ayhan Öztürk’ün ismiyle de anılmıştı.
karakaya karkimi sattığında
sattığı kişye şart koşmuştu
hisseyi ben bu firyattan satıyorum ama çağrıyı %20 yukardan yapacaksın
yatırımcısı kazanmalı
bistte eşi görülmemiştir
hafızmda böyle bi şey var.
yakın geçmişte mipazı topladı fena şekilde 1.70, 2 arası
inansa idim hissenin ederine
medyanın tanıdığı arkasına takınılacak spektir.
https://twitter.com/RTErdogan/status...760000/photo/1
Hayırlı olsun.
Aslında
fatih feth ettiğinde ayasofya kilise olarak kalabilirdi
onun muktedir olma gibi bir zaafiyeti yoktu
tebasının ibadethanesine orası sizin ibadethanenizdir diyebilirdi
tebliğ etmek ayrı şey tebliğini gene yaparsın, inanan inanır camiye gelir
nasıl olsa muktedir olan sensin
çağ açıp çağ kapamışsın
nasıl olsa süleymaniye yi, sultanahmet camiini
fatiih camiini ve daha nicelerini yapabilecek güçtesin
gerek yoktu o zaman cami yapılmasına
daha bir kabullenilirdi
yerleşik halkı tarafından
şimdi biraz durum farklı
bize siz orada muktedir olamazsınız diye inatlaşıyorlar
o zaman reiste ahan da cami yaptım
el mi yaman bey mi yaman dedi
tam muktedir olunduğunda
keşke şunu diyebilse idi
burası sizin kutsalınız
her ne kadar atam fatih vasiyet etmişse de bizim namaz kılacak çokça camimiz var
burası da sizin kutsalınız siz de bizim vatandaşlarımızsınız
buyrun ibadetinizi yapın
daha güzel olacağından kuşkum yok
ama bizim millete onu anlatmak çok zor olurdu.
reis bunu yapmak zorunda idi
tam muktedir olan benim ve bu topraklarda hükümran olan bu millettir demek zorundadır
çünkü bu millet öyle düşünüyor.
doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar! her doğru her yerde söylenmez.
Hayırlı olsun
yaşasın tam bağımsız TÜRKİYE
...........................................dobraca
Doğuş Grubu’nun 3 marinası için Rekabet Kuruluna başvuruldu
Doğuş Grubu'nun Göcek, Didim ve Turgutreis'teki marinaların kontrolünün, CVC Capital Partners SICAV-FIS S.A. tarafından devralınması için Rekabet Kuruluna başvuru yapıldı.
Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Anadolu Göcek Marina Turizm Yatırımları AŞ, Doğuş Didim Marina İşletmeciliği Turizm ve Ticaret AŞ ve Doğuş Turgutreis Marina İşletmeciliği Turizm ve Ticaret AŞâ€™nin kontrolünün CVC Capital Partners SICAV-FIS S.A. tarafından belirli CVC fonları aracılığıyla tek başına devralınması işlemi için başvuruldu.
Öte yandan, Trend Ödeme Kuruluşu AŞâ€™nin hisselerinin tamamının TPAY Mobile FZ-LLC tarafından devralınması işlemi için de Kurula başvuruda bulunuldu.
bistte doğuş firmaları
garan, pek bi bağı kalmadı gibi
doaş
doğuş gyo
https://www.ensonhaber.com/yasam/van...l-uyuyan-kopek
köpekdeki ıq'ya bakın
https://www.resmin.net/images/2020/0...32db477fd3.png
TKFEN
15,50 ÜSTÜNDE POZİTİFİM.
DAHA SI BUGÜN DÜŞENİN DİRENCİN YÜKSELİŞ ONAYINA GELMİŞ
bahsettiğim arkadaş tekfen için bunu demiş
hani şu teknikte ONAY
tkfen'in kasada 3.28 milyon tl keş parası görünüyor
yöneticiler
vioptaki kumarbazlar gbi de mi iş bilmiyorlar
parayla para kazansınlar
madem işsiz kalmışlar
şimdi dünyada da memlekette de moda bu nasıl olsa.
şaka bir yana firma ciddi bir iş alırsa varya tutabilene aşk olsun o derece
odtü mezunu yüksek mühendisin geçmişi ciddi referanslarla dolu ama bu ara işsiz kalmış olanı gibi bi şey.
işsiz adam=işsiz firma aynı şey.
24 Temmuz'un anlamı
Ayasofyada ilk namazın kılınacağı 24 Temmuz tarihinin, Türkiye için farklı bir önemi var. 24 Temmuz 1923te Lozana imza atılmıştı.
Haber Merkezi
10.07.2020 - 23:03
24 Temmuz'un anlamı
Danıştay'ın kararı ile Ayasofya'nın müze statüsünden çıkmasının ardından, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu.
Erdoğan yaptığı açıklamada, Ayasofya'nın 24 Temmuz Cuma günü ilk namazla açılacağını duyurdu.
24 Temmuz'un anlamı #1
LOZAN ANLAŞMASININ YILDÖNÜMÜ
24 Temmuz tarihinin seçilmesi de dikkat çekti. 24 Temmuz 1923 Lozan Barış Anlaşması'nın yıldönümü.
Lozan Antlaşması, 24 Temmuz 1923 tarihinde İsviçre'nin Lozan şehrinde, Türkiye Büyük Millet Meclisi temsilcileriyle Britanya İmparatorluğu, Fransız Cumhuriyeti, İtalya Krallığı, Japon İmparatorluğu, Yunanistan Krallığı, Romanya Krallığı ve Sırp, Hırvat ve Sloven Krallığı (Yugoslavya) temsilcileri tarafından, Leman Gölü kıyısındaki Beau-Rivage Palace'ta imzalanmış barış antlaşması.
24 Temmuz'un anlamı #2
LOZAN'DA ALINAN KARARLAR
Irak Sınırı: Musul üzerinde antlaşma sağlanamadığı için, bu konuda Birleşik Krallık ve Türkiye Hükûmeti kendi aralarında görüşüp anlaşacaklardı. Bu anlaşmazlık Musul Sorunu'na dönüşmüştür.
Türk-Yunan Sınırı: Mudanya Ateşkes Antlaşması'nda belirlenen şekliyle kabul edildi. Meriç Nehri'nin batısındaki Karaağaç istasyonu ve Bosnaköy, Yunanistan'ın Batı Anadolu'da yaptığı tahribata karşılık savaş tazminatı olarak Türkiye'ye verildi.
Adalar: Midilli, Limni, Sakız, Semadirek, Sisam ve Ahikerya adaları üzerinde Yunan hakimiyeti hususunda Osmanlı Devleti'nin imzalamış olduğu 1913 tarihli Londra Antlaşması ve 1913 tarihli Atina Antlaşması'nın adalar hakkındaki hükümleri ve 13 Şubat 1914 tarihinde Yunanistan'a bildirilen karar, adaların askeri gayelerle kullanılmaması şartıyla aynen kabul edilmiştir. Anadolu kıyısına 3 milden az mesafede bulunan adaların ve Bozcaada, Gökçeada ile Tavşan Adaları üzerindeki Türk hakimiyeti kabul edilmiştir.
Osmanlı Devleti tarafından Uşi Antlaşması ile 1912 yılında İtalya'ya geçici olarak bırakılan On İki Ada üzerindeki bütün haklardan on beşinci maddeyle İtalya lehine feragat edilmiştir.
Türkiye-İran Sınırı: Osmanlı İmparatorluğu ile Safevî Devleti arasında 17 Mayıs 1639'da imzalanan Kasr-ı Şirin Antlaşması'na göre belirlenmiştir.
Kapitülasyonlar'ın tamamı kaldırıldı.
Azınlıklar: Lozan Barış Antlaşması'nda azınlık, Müslüman olmayanlar olarak belirlenmiştir. Tüm azınlıklar Türk uyruklu kabul edildi ve hiçbir şekilde ayrıcalık tanınmayacağı belirtildi. Antlaşmanın 40. maddesinde şu hüküm yer almıştır: "Müslüman olmayan azınlıklara mensup Türk uyrukları, hem hukuk bakımından hem de uygulamada, öteki Türk uyruklarıyla aynı işlemlerden ve aynı güvencelerden yararlanacaklardır. Özellikle, giderlerini kendileri ödemek üzere, her türlü hayır kurumlarıyla, dinsel ve sosyal kurumlar, her türlü okullar ve buna benzer öğretim ve eğitim kurumları kurmak, yönetmek ve denetlemek ve buralarda kendi dillerini serbestçe kullanmak ve dinsel ayinlerini serbestçe yapma konularında eşit hakka sahip olacaklardır." Batı Trakya'daki Türklerle, İstanbul'daki Rumlar dışında, Anadolu ve Doğu Trakya'daki Rumlar ile Yunanistan'daki Türkler'in mübadele edilmeleri kararlaştırıldı.
Savaş tazminatları: İtilaf Devletleri, I. Dünya Savaşı nedeniyle istedikleri savaş tazminatlarından vazgeçtiler. Türkiye, tamirat bedeli olarak Yunanistan'dan 4 milyon altın talep etti ancak bu istek kabul edilmedi.
Bunun üzerine 59. maddeyle Yunanistan savaş suçu işlediğini kabul etti ve Türkiye tazminat hakkından feragat etti ve sadece savaş tazminatı olarak Yunanistan, Karaağaç bölgesini verdi.
Osmanlı'nın borçları: Osmanlı borçları, Osmanlı İmparatorluğu'ndan ayrılan devletler arasında paylaştırıldı. Türkiye'ye düşen bölümün taksitlendirme ile Fransız frangı olarak ödenmesine karar verildi. Düyun-u Umumiye idare heyetinde bulunan yenik Alman İmparatorluğu ve Avusturya-Macaristan İmparatorluğu devletlerinin temsilcileri idare kurulundan çıkartılmış ve kurumun faaliyeti devam ettirilerek antlaşmayla birlikte yeni görevler verilmiştir. (Lozan Barış Antlaşması madde 45,46,47...55, 56).
Boğazlar: Boğazlar, görüşmeler boyunca üzerinde en çok tartışılan konudur. Sonunda geçici bir çözüm getirilmiştir. Buna göre askeri olmayan gemi ve uçaklar barış zamanında boğazlardan geçebilecekti.Boğazların her iki yakası askersizleştirilip, geçişi sağlamak amacıyla başkanı Türk olan uluslararası bir kurul oluşturuldu ve bu düzenlemelerin Milletler Cemiyeti'nin güvencesi altında sürdürülmesine karar verildi. Böylece Boğazlar bölgesine Türk askerlerinin girişi yasaklandı. Bu hüküm, 1936 yılında imzalanan Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile değiştirilmiştir.
Yabancı okullar: Eğitimlerine Türkiye'nin koyacağı kanunlar doğrultusunda devam etmesi kararlaştırıldı.
Patrikhaneler: Dünya Ortodokslarının dini lideri durumundaki patrikhanenin Osmanlı Devleti zamanındaki bütün ayrıcalıklarının kaldırılarak sadece dinî işleri yerine getirmek şartıyla ve bu hususta verilen sözlere güvenilerek İstanbul'da kalmasına izin verildi. Ancak antlaşma metnine patrikhanenin statüsü hususunda tek bir hüküm konulmadı.
Kıbrıs: Osmanlı Devleti Ruslara karşı İngilizleri yanına çekebilmek için 1878 yılında Kıbrıs'taki hakları saklı olmak şartıyla geçici olarak Kıbrıs'ı Birleşik Krallık idaresine vermişti. Birleşik Krallık I. Dünya Savaşı'nın başlaması üzerine 5 Kasım 1914'te Kıbrıs'ı topraklarına kattığını resmen açıkladı. Osmanlı Devleti bu kararı tanımadı. Türkiye Lozan Antlaşması'nın 20. maddesiyle Kıbrıs'taki Birleşik Krallık egemenliğini kabul etti.
24 Temmuz'un anlamı #3
Dolar topiğindeki allameler bir büyük tarihçinin:) ülke sınırlarını menderese dayandırmasına yaw sen ne diyorsun saçmalama dememişlerdi.
ayasofya'nın cami ilan edilmesi vesilesi ile lozanı hatırlayalım
glyho
bir yatırımlık hisse değildir! şu an hissedeyim, bilinsin.
hangi fiyatda olursa olsun bi itrazım olmaz, 2 liraya verseler kimse niye veriyorsun diyemez, 10 liraya da gitse neden bu fiyatta dır diyemez
kumar makinası hisselerden de değil, bir garip hisse.
sadece bu ay 5m.lot satıcılı, hadi 2m.lotu gizliyolar diyelim,3m.lot mal çıkılmış görünüyo. haziran-temmuzda görünende 8,5m.lot mal çıkışı. ben hissedeyken önce teb sonra meri sürekli mal verdiler. benden öncede global-ak-yat fin ve citi sürekli mal çıkmışlar. benden uzak Allaha yakın olsun.
ona bakarsak tekfende de veriyorlar, hisse taş gibi
sadece işsiz kalmış.
amiralde yabancılar uyandı hsbc topa girdi, son iki gün.
1.9 milyon+1.3 milyon
dobra bu olacakları çok çok önceden gördü. hisseyi şimdilik elinden kaçırdı
bir önceki gibi olurda nasip olursa amirali yerine koyacaktır.
Bistte beğendiğim hisselerden 2 tanesine dikkat çekmek istiyorum
aksa
kordsa(çok aşağılarda kaptırdığım için alırsam kazıklanmış hissetiklerimden)
yatırımlık hisselerdir.
Diyeceksiniz ki sen çok kazanmışsın... Yok aksine zarar ettim...
Rızkı veren Allah'tır. İlmi çalışana, malı mülkü de istediğine verir...
İlmin illa ki paraya dönüşeceği diye bir şey yok...
Kimse sanmasın ki ben çok biliyorum ve bu nedenle kazanıyorum...
Alan da "O" veren de "O". Bize düşen tevekkül edip, nasibimiz buymuş diyebilmek...
İnşallah bana da tekrar bir gün verir...
Geçmişte 0'dan başlayıp, borsada bu günün parasıyla en az 20 milyon TL para kazandım ve eğitime ve yardım işlerine harcadım...
Bu gün ise kirada oturuyorum ve bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlardan dolayı Rabb'imin beni cezalandırdığını düşünüyorum... Cezamı burada kessin, ahirete bırakmasın yeter...
Başınızı ağrıttım kusura bakmayın lutfen.
Asla böbürlenmeyin... Nihayetinde, bastığınız 2-3 tuşla işlem yapıyorsunuz ve parmaklarınıza da hükmeden birisi var...
Rızkınız değilse, muhallebi yerken bile kırarsınız dişinizi...
ALINTIDIR
forumda gezinirken böyle bir gönderi gördüm!
Amenna ve saddakna.
Üstadım bunu bana inadına yada şaka yapıyor:)
Banka hissesi almadığımı bilmesine rağmen bunu bana neden yazar???
şimdi
gedza 4.50 altında iken, bu hissenin yeri çift haneler demiştim
güzel dostumda gedza 130k endeksi fiyatladı demişti
endeks 113 k civarı
gedza da
çift hanede
gedza nın orada oluşu sadece gedzanın kendisidir, isterlere her kim verirse versin, endeks 90 k ya gelsin gedza gene buralarda tutunacaktır
tabi endeksin oralara gelmeyeceği gibi
bistte kazanmanın yolu temel verileri sağlam gün geçtikçe büyüyen hisseye yatırım yapıp bekemektir.bunun lamı cimi yok.
90 k dan hisse fiyatlarından bir kaç örnek
alcatel 5 lira.
eczyt, 7
pnsüt 7
bagfaş 5.5
yünsa 4
bossa 3
hadi sizin kağıtlarından da yazayım
pkart 2 lira burçe 3 lira, dobur 3 lira(bu hisseler oldukça pahalı benim gözümde kızmak yok:))
bir de endeks hissesi yazayım
vestel 5 lira
endeks kağıdıyla normalde işim olmaz, bu ara arçelik tekfen cazip görülüyor.
Haklısın toprağım
aslında tkfenle glyho'u aynı cümle içinde anmak bile yanlış
nasıl desem bilmem
siyasetten örnek iki ism verip mukayese yaparım
önce kalav dostumdan sonrada senden fırça yerim
o yukarıda yazdığım hisselerin alayına bu hisselerin buralarda sürünmesi saçmalıktır demiştim
ve daha nicelerine
endeks nereye gitmiş, onlar nerelerde? endeksi senin geçtiğin gibi bende es geçiyorum
aslında endeks hissesiyle işim olmaz
Önemli not. bugünlerde herhangi bir hisseye bu fiyatlarda sürünmesi saçmalıktır dediğim hisse yok. olduğu yeri hak etmediğini düşündüğüm hisse oldukça fazla. Bankalarla işim olmaz.
Ben SUSTUM.