Bunu goren Rusya'da 45$ civarlarını denge olarak gördüğünü söylüyor.
Zaten kavgada orada kopmuştu. Rusya nisan ayında kaya gazını oyun dışına itmek üzere oyun oynadı bunu da sürdürebilir.
Printable View
HBF altin fonu kimsede varmi
3 gunde 0.68 getirmis diger kanki fonlar %2
Getirmis bu kadar fark niye acaba
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birkaç gün önce Vakıfbankta tuhaf bir durumla karşılaştım. Hareket imkanı olması için portföyümde bir miktar VK6 tutuyorum. SUA alış girdim, nemalandırma için belli adet VK6 aldı. Ertesi gün aynı adette VK6'yı satınca, daha önce mevcut olan VK6'larda biriken stopajdan dolayı satış tutarı talimat tutarının altına düştü ve yatırım hesabımda -0,05 TL bakiye meydana geldi. Sistem otomatik olarak 1 adet daha VK6 satarak artıya geçirmiş. Bu durumda da bakiyem +0,62 TL oldu. Fon alış küsuratları bu zamana kadar kesintisiz olarak vadesiz hesabıma iade edilirken bu defa "Yatırım işlem ve saklama ücreti" adı altında, MKK kesintilerinden farklı olarak bir kesinti yapmış ve 0,62 liraya çökmüş. MKK kesintilerini de banka ve MKK hesap özetinde karşılaştırdığımda alım-satım masrafında tutarsızlık oluyor, MKK'nın aldığından daha fazla kesinti yapıyor. Kuruş mertebesinde olduğu için çok önemsemiyorum ama haksız bir kazanç olduğu ortada, kuruşlar birikip dağ oluyor.
Gümüş yine coşmuş, +%6,84 görünüyor...
https://finance.yahoo.com/quote/SI=F?p=SI=F
@tradestop hocam bugunki MPS getirisini hesapladinız mi ?
Özel mesajım kapalıymış şimdi düzelttim. Maaş bankam diye Vakıf kullanıyorum. Marj uygulamaması, kendi likit fonlarının performansı vs. memnunum ama böyle saçma sapan kesinti yapması, mkk kesintilerindeki tutarsızlıklar can sıkıyor. Ziraat ppf'de nemalandırma yapmadığı için düşünmüyorum. Burgan dijitale online yatırım hesabı açma gelmiş, acaba onlar nemalandırmayı nasıl yapıyor, sitesinde bilgi bulamadım.
Bende de hbf var, hatta getirisi şu an tefas'ta 0,48 e güncellenmiş, alırken tüm vadelerde diğer altın fonları ile aşağı yukarı aynıydı, yarın diğer altın fonlarından pozitif yönde ayrışır diye iyimser bir beklenti içindeyim. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biriktirdiğim eurobond fonları , İPV+DBH ortalamasının uzun vadede günlük 0.10% gibi bir oranda olması hedef ve beklentim vardı. Aldığım günden bu yana 0.21% . Şimdilik tutuyor gibi görünüyor. Kategorisinde en agresif ve en defansif olan bu ikisinin kombinasyonunun uzun vadede nasıl bir sonuç vereceğini merak ediyorum.
En erken açıklanan hangi fonlar bilen var midir ?
bugün altın fonları - getirir
Sabah 0.68 di
Tabloda tca getirisine bakmali yarin icin
7 8 tane altin fonu var hepside aralarinda
0.5 flan oynuyordu ama bu gunku dusuk gelmesi.baska bi seyden hsbc yi arsdim
Sordum ama donmediler fonun icinde
Eksi getiren biseymi vardi
Tca % -0.68
Zpf % +0.26
Mps % +1.94 fiyat 1,815204
Altinlarr bugun eksi
Saat 16.30 da ons yesildi
Niye eksi yaptiki
tcmb 7 ağustos usd alış: 7,2661 satış: 7,2792
tcmb 10 ağustos usd alış: 7,2996 satış: 7,3128
tdg bugün de güzel getirecek gibi. Dolar da ons da akşam salmaya başlamış.
Gpa +% 1.00
Erdoğan: Kur saldırıların etkisiyle %24'e çıkan Merkez Bankası politika faizi %8.25 seviyesine indi.*Hamdolsun daha da düşecek İnşallah
Dogru ben baktigimda 16.30da yesildi
16 da kirmiziydi
Eksi diyor
Nasil +olucak
MAC +0.93% kapattı (BIST +1.41%)
Mac 5-6 gündür zayıf kaldı biraz. Bakalım ne olacak hafta boyu.
Qinvest temmuz dağılımları kap'ta yayınlanmış. EIB ve EIC haziranda olduğu gibi sadece BLCYT hissesi taşıyor. EIC'de bir miktar EIB var, içerdiği GLDTR miktarı EIB'den yüksek olduğu için abisinden daha iyi getirdi. Tek hisseye bel bağlamak ne kadar mantıklı tartışılır.
QNB Finans FNO geçen ay az da olsa gümüş etf eklemiş portföye. Yabancı etf ağırlıklı gidiyor.