11:48 ile 12:00 arası veri gelmedi sonra bir anda saat sanki 09:50 küsürlerdeymiş gibi başa aldı ve çok hızlı işlemler geçti sanki banttan hızlı ileriye sarıyor gibiydi ve 11:50 saçma bir bar oluştu 131.000 e kadar uzayan 10:05 barı gibi oldu
Printable View
11:48 ile 12:00 arası veri gelmedi sonra bir anda saat sanki 09:50 küsürlerdeymiş gibi başa aldı ve çok hızlı işlemler geçti sanki banttan hızlı ileriye sarıyor gibiydi ve 11:50 saçma bir bar oluştu 131.000 e kadar uzayan 10:05 barı gibi oldu
11.54 de 18bin lot donmus gorunuyo.
Ins yanlis isleme sebep olmamistir
Nedir bu hareket anlayan varmı?
matrikste bir sorun olmadı. ekran başındaydım ama bir ara derinlik ekranı dondu.
grafikte barlarda bir sorun olmadı.
yanlış anlaşılmasın ideal kullansam yine aynı tepkiyi verirdim.
yada aynı şeyi matriks yapsa. çünkü bir sinyal çok şey kaçırabiliyor.
Bende bir sorun olmadı
Poyraz2008
O sacma bar bende de oldu.
Bu problem ideali gibi görünüyor
burada görünüyor
o saatte 130 350 yüksek 225 düşük olmalı
https://i.hizliresim.com/4GDdEp.png
bugün nasıl acaba işlemleriniz merak ettim.
alemin enayisi benmiyim yoksa :)
Bugun az bi zararla kapattim. Bu hafta buyuk ihtimal bircok sistem zirve tazelemistir.
-950
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BIST Duyuru.
>>>>
Sermaye Piyasasi Kurulunun ilgili kararlari uyarinca, Borsamiz Pay Piyasasinda islem gören pay senetlerinde, islemlerin adil ve dürüst bir sekilde gerçeklesmesinin saglanmasi ve yatirimcilarin asiri volatilitenin getirdigi risklerden korunmalari amaciyla bir tedbir sistemi gelistirilmistir.
25/09/2017 tarihinden itibaren uygulanacak tedbir sistemi kapsaminda; gerekli kosullarin olusmasi halinde ilgili pay senedinde 15 gün süreyle birinci tedbir olan "Açiga Satis ve Kredili Islem Yasagi" tedbiri, birinci tedbir uygulanan pay senetlerinde volatilitenin devam etmesi durumunda ise 15 gün süreyle ikinci tedbir olan "Brüt Takas" tedbiri uygulanacaktir.
"Brüt Takas" tedbirinin getirilmesi durumunda, birinci tedbir olan "Açiga Satis ve Kredili Islem Yasagi" tedbiri de "Brüt Takas" tedbirinin geçerli oldugu süre zarfinda uygulanmaya devam edilecektir.
Tedbir alinmasini gerektiren kosullarin olusmasi durumunda; tedbir uygulanacak pay senedi ve tedbirin baslangiç tarihi ile tedbir süresi, ilgili tarihte piyasa kapandiktan sonra Borsamiz tarafindan Kamuyu Aydinlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurulacaktir.
Saygiyla duyurulur
/////////////
böyle bir duyuru yayınlandı ama anlamadım ???
açığa satış yasaklandımı ???
-1400 puan.
Bugün benim üstüme oynadı sanki, yalnız benle oynanmayacağını öğrenemedi hala bu pala :), öğreteceğim!!!!
sizin paraları biz çarpmışızı :D
:party::kahkah::evil::evil::evil::evil::evil::evil ::evil:
Sn keci sizde durumlar nasil ?
1-2 haftadır, 1 dak lık sistemler kötü performans gösterirken, 5 dak lık sistemler iyi performans göstermektedir, en azından bendeki sistemler.
Bist30 hisseleride nasibini alir bu uygulamadan, zaten hacimsiz piyasa umarim dahada kötü olmaz (zaten parayi sert satis gelince kazaniyorduk acikcilardan ) Ve yine bazen anlamsiz haberlerde sert düşüşler olunca gün içinde tepki alimi yapardim kredili allah ne verdiyse alirdim.
Benim hoşuma gitmedi bu karar :(
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkürler, daha önce bahsettiğim sistemin daha iyi bir versiyonunu devreye aldım. daha fazla detay konusuna girmem zor tabi :)
bazı genel bilgiler vereyim.
günlük ortalama 200 emir iletimi yapılıyor.
tabi işlemler bölünmüş halde işliyor ama kabaca full portföyü 20 defa al-sat yapıyor gibi düşünün.
portföy yönetimi için yazılan kodlar tüm kodların %90 ı.
eylül ayında herhangi bir saat dilimindeki işlemlerin toplam sonucu hiç eksi olmadı.
yani ne herhangi bir günü nede herhangi bir saati zararla kapatmadı sistem.
robotu zaten portföyü yönetmek için yazmıştık, bundan sonrada aynı şekilde devam edecek :)
robot-sistem işleri bitti benim için artık.son haliyle oldukça robust.
belki gelişme olarak sadece ileride yabancı borsalarda uygulamaya koyabilirim.portföy büyüdükçe işler karışık hale geliyor çünkü.
yabancı borsalara ve farklı platformlara hazırlık olarak ideal yazılımını sadece veritabanına anlık veri yazmada kullanıyorum artık. lib.cs yada user.dll de kullanmıyorum.
strateji, portföy yönetimi ve emir yönetimi işlemleri tamamen özel bir yazılım üzerinde koşturuyor artık.
hangi ülke-borsa, hangi yabancı kurum, hesap açma- işlem yapma ve veri terminali seçimi konularında öneriler olursa sevinirim.