Sıkıntı yok benim açımdan kısacılar düşünsün. Sadece aklımda bir soru işareti var. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sıkıntı yok benim açımdan kısacılar düşünsün. Sadece aklımda bir soru işareti var. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bundan iyisi şamda kayısı. Nasibimi bekleyeceğim artık ne çıkarsa.
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim teorim şu mal dağıldı A1 capital ve ziraat le malı zor dağıtan patronlar Doğaçlama ve spontane gelişen 18.27 tarihi zirveyle ellerin deki potansiyeli farkettilerse. Kap haberiyle destek bile vermediler.sığ tahta 4 milyon lot var edip gibi açıklık oranı da yüksek değil, şu yüksek hacimleri ve teveccühü boşa çıkarmayıp...... Noktaları hayal edelim ne yapabilir şirket
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayhan dan anca cacık olur
Kanka sen malı alınca gazlıyorsun satınca zaten düşüyor ortalıktan kayboluyorsun. YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence sahipleride, tahtacı da varsa spegi de gördü potansiyeli değerlendirirler yani bu tarihi hacmi.. heba etmezler
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerleme raporu güncellenirse fiyat 40 i geçer diyorsunuz,,şimdiye kadar ki güncellemeler bir etki yapmadı biliyorsunuz dimi?
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En sevdiğimiz şey pozisyona göre yorum yapmak.
Neyse 20.** Kadar yazmayacam.
Bakalım Burda Kimler Kalacak Hancılar mı Yancılar mı....
3 vadeye kadar görürüz inşallah
faaliyet raporu okumayanlar belli oluyor... siz ona değilde.. 18.27 den 15.48 ' don lastiği gibi nasıl düştük,madara olduk ona bakın..demekki ky nin bir gücü yok.. pirratitt kedi fare gibi oynadı ve başkalarına pozisyon hazırladı sanırım...
ytd değildir
Güzel bir gün olacak olmalı...
İlk hedef 18,80
Arsaymmış bedelsiz miş kumaşmış boşverin..
Spekler tahta yapar fenomenler reklam...
Arkanıza yaslanın sessizlik güzeldir...
yine düşerim hikayesinde ipte oynuyor,,,nerde oynarsan oyna..düşmeyen düşmez..ip cambazı sepeekee...
sürekli burayı okuma speekkee kafan karışırr..
ytd değildir
vazgeçtimm burayı çokk oku..okumayı geliştirr... 1.sınıfa yeni başladın galiba...
ytd dedğildir
işş satıyorrr herhalde kar satışı hee!!!!
ytd değildir
TURGG 86 TL seviyesinde..Yukarıdaki yorumu önceden yaptım.. ATEKS doğum sancısı çekiyor bana göre, doğum gününü kutlamak nasip olsun... ha şunu yaparsa asıl o zaman hikaye değil,ROMAN yazarız.. Mutlu akü gibi arsayı ayırırsa, zaten faprika lüleburgazda herkes işine baksın dimi ..
ytd değildir
Benim tahminim arsa Doğan grubu gibi olacak ve her iki tarafta ihya olacak,
doğan grubu derken doğan yayın medya
https://www.youtube.com/watch?v=7OCeXcgXoI8
Bizimkisi bir aşk hikayesi...
ytd değildir
arsayı iktidara yakın bir grup alır hakkınıda verir nakit tahminim
böyle bir ihtimalde 3 lü rakamlardan bölünebilir
Asuzuyu, tukaşı, hatta pegueni, onlarcasını sahip oldukları arsalar nemalandırdı, bizimkisi , bi taşla 2 kuş,, antiviral kumaş,, 51 dönüm arsa hangisi fiyatlandı? HİÇBİRİ.. en çokta özsermayedeki yedeklerin eklenmesi meselesinde yatırımcılara verilen söz gerçekleşmedi.. aslında 1 .sırada bunu düşünüyordum o da gerçekleşmedi.. ama diğer OBEZ hisslerde daha fazla hikaye kalmadı.. her yol özsermayesine göre defter değerine bile yükselemeyen ve güçlü potansiyeli olan hisselere çıkacak..umuyorum...
ytd değildir
Yine hesaplar yine gazlar aynı film dönüyor duruyor yıllardır
Orda sönmez kardeşlerin ateksten fazla bir hikayesi mi var??? bakın nereye uçmuşlar, neyle mukayese edeceğimizi şaşırdık...
ytd değildir
Bu arabanın motorda sorun var gaza basıyorlar araba gitmiyor turbosu bozuk büyük ihtimalle. İyi bir usta lazım bize arabanın model vb iyi iyi ustanın elinde parlar
bir hisse nasıl bu kadar fiyatlanmaz akıl almaz bişi.. abi tekstil şuana kadar çoktan fiyatlanmalıydı kaldı arsa bedelsiz şöyle dursun..
Bu spek saf burada bu hisseyi tutamazlar bu şartlarda ya gözden çıkarması lazım başka yol yok... Gözden çıkardı ise orasını bilemem
Şu beceriksiz patronlarla anlaşmalı desek ? bir ara ana avrat sövüyordu patronlara burada sanmıyorum.
arsayı bedelsizi kenara bırakın adam akıllı piyasadaki emsallerine göre fiyatlansa fiyatının az çok nerelere geleceğini herkes görebiliyordur
Ateks in satışlarının %70 ihracat kurun durumu ortada malum emsalleri defter değerinin en az 3 katı en çok .... bilmem kac katından işlem görüyor
tl maliyet
euro / $ satış ohhh halen 2x li fiyat a değsem mi değmesem mi die düşünüyor
bende buna gülüp geciyorum
ha Akın tekstilin sevgili yatırımcı işler sorumlusu Şeffaf Özlem Hanım kapta millet haber gönderme üzerine birbiri ile yarış yapıyor nerdese fabrikaya meydancı alsalar kapda haber yapma sevdalısı şirketler var sizdeki bu gizemin sebebi nedir acaba ?
An itibarıyle Ateks dolar değeri 2.12 dolar, tarihi dolar değeri 01.03.2013 'de 4.90 USD değerinde nerden bakarsanız bakın hisse fiyatı /performans tarihi zirvenin çok ama çok gerisinde...
ytd değildir
gaz mı dizel mi belli oluyor yürü be aslanım
Bu kadar yatırımcısına düşman ve inat başka hiç bir şirket bulamazsınız. 8 yıldır sıra buna gelecek diye aval aval bakıyoruz ekrana.