Hissenin gazcısı arkadaş nerelerdesin? Birkaç olumlu kelam söyle de moralimiz düzelsin.:vk:
Printable View
Hissenin gazcısı arkadaş nerelerdesin? Birkaç olumlu kelam söyle de moralimiz düzelsin.:vk:
Son çeyrek ortalaması için Ocak ayı fiyatlarının ne önemi var anlamadım, Kasım fiyatı deseniz anlarimki anlaşmaların bazıları önceden yapılır, kaldıki bunların çoğu bahane gidecek hisse gider,gidenede dusenede bahane çoktur, şuan hissede değilim hatıra olarak elimde komik rakam bıraktım gidip başka hisse aldım ondada gözüm döndü stop olmayinca büyük zarardayim, yatırım tavsiyesi değildir al SAT tut tavsiye hiç değildir,bu işin ilmi olsa televizyon da bir tane analizci bulamazsın hepsi ekranda trad eder
Son çeyrek ortalaması için Ocak ayı fiyatlarının ne önemi var anlamadım, Kasım fiyatı deseniz anlarimki anlaşmaların bazıları önceden yapılır, kaldıki bunların çoğu bahane gidecek hisse gider,gidenede dusenede bahane çoktur, şuan hissede değilim hatıra olarak elimde komik rakam bıraktım gidip başka hisse aldım ondada gözüm döndü stop olmayinca büyük zarardayim, yatırım tavsiyesi değildir al SAT tut tavsiye hiç değildir,bu işin ilmi olsa televizyon da bir tane analizci bulamazsın hepsi ekranda trad eder
767 milyon kar geldi, beklenen olmadı ama iyi bilanço
Doğal gaz fiyatlarındaki dramatik düşüşü zaten haddinden fazla fiyatlamıştı.Bu fiyatlamaya göre 4. çeyrekte zarar açıklaması beklenirdi.
Ancak ehveni-şer olarak kar açıkladı.Ancak hala düşüyor.Daha neyi fiyatlıyor anlayamadım doğrusu:notr:
Güzel bir kar payı açıkladı şirket yatırımcıyla paylaşmayı seviyor hayırlı olsun şimdiden bütün yatırımcılara
350 milyon kâr payımı dağitılacak yanlış mı anladım.açıklamada bu tutarın dağitılacagı yazıyor.
Onu biliyorum.yedek akçeler ayrıldiktan sonra kap açıklasinı okuyunuz
Sermaye Piyasası mevzuatı uyarınca düşük olan tutarın kar payı olarak dağıtılması öngörüldüğünden VUK kayıtları uyarınca 01.01.2022-31.12.2022 hesap dönemine ait birinci tertip yasal akçeler ayrıldıktan sonra oluşan 484.952.430,12TL üzerinden 34.425.000 TL'nin ikinci yasal yedek akçe olarak ayrılması ile dağıtılabilir dönem karı 450.527.430,12 TL olmaktadır. Bu tutar üzerinden 350.000.000 TL pay sahiplerine kar payı olarak dağıtılması, kalan 100.527.430,12 TL'nin olağanüstü yedek olarak ayrılması,
Temettüyü alan hisseyi satıyor galiba..
Böyle yapanın mantığı nedir acaba? Temettü aldığında %10 stopaj ödeyerek bir kayıp yaşıyorsun zaten. Hisseyi satma amacın varsa temettü ödemesi öncesi günde satabilirsin. Temettüyü alıp satmanın hiçbir faydası yok. Temettü sonrası prim yaparsa ayrı tabiki. Ama bu yapmadı.
Şimdilik…yapmadı….
Ben satmam temettü ile hisse alırım.
Temmetüyü yatırdım ntgaz a.
Devam.
çaykur işini niye açıklamadı ki daha...
***NTGAZ*** NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu
28.04.2022 Perşembe 15:20
***NTGAZ*** NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
14.04.2022
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
ÇAYKUR bünyesindeki 17 adet Fabrika için Doğalgaz [LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) veya CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz)] alımı (355.700.000 kWh)
İhaleyi Açan Taraf
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü(ÇAYKUR) Satınalma Dairesi Başkanlığı
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
-
İhaleye Teklif Verme Tarihi
14/04/2022
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
14/04/2022
İhale Sonucu
Sözleşme imzalandı.
İhale Bedeli
443.154.500 TL
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
-
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
14.04.2022 tarihinde gerçekleşen, "Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün 17 adet fabrika için açmış olduğu ihale kayıt numarası 2022/353687 olan Doğalgaz (LNG (Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) veya CNG (Sıkıştırılmış Doğal Gaz)) İhalesi için en iyi teklifin Şirketimizce verildiği 14 Nisan 2022 tarihinde duyurulmuş olup, ihaleye konu 355.700.000 kWh enerji (33.430.451,13 Sm3) doğal gaz tedariki için Çaykur ile Şirketimiz arasında Sözleşme 28.04.2022 (bugün) tarihinde imzalanmıştır.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1024787
Bu geçen senenin haberi üstat, 2023 lazım bana …
Başka yok olsa dükkan senin...
Nasıl kağıt takib ediyorsun üstat:
NTGAZ*** NATURELGAZ SANAYİ VE TİCARET A.Ş.( İhale Süreci / Sonucu )
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
İhale Süreci / Sonucu
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
İhale Konusu
ÇAYKUR bünyesindeki 18 adet Fabrika için Doğalgaz (LNG(Sıvılaştırılmış Doğal Gaz)) veya (CNG(Sıkıştırılmış Doğal Gaz)) alımı (330.000.000 kWh)
İhaleyi Açan Taraf
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü(ÇAYKUR) Satınalma Dairesi Başkanlığı
İhaleye Teklif Verilmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Diğer Taraflar
-
Grup Olarak İhaleye Girilmesi Halinde Ortaklığın Payı
-
İhaleye Teklif Verme Tarihi
21/03/2023
İhalenin Sonuçlandığı Tarih
21/03/2023
İhale Sonucu
13 adet fabrika için en iyi teklif Şirketimiz tarafından verilmiştir.
İhale Bedeli
403,1 milyon TL
İhale Bedelinden Ortaklık Payına Düşen Kısım
-
Ortaklık Payına Düşen Kısmın Kamuya Açıklanan Son Gelir Tablosundaki Brüt Satış Hasılatına Oranı (%)
-
Açıklamalar
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nün açmış olduğu ihale kayıt numarası 2023/153590 olan Doğalgaz LNG(Sıvılaştırılmış Doğal Gaz) veya CNG(Sıkıştırılmış Doğal Gaz) İhalesi için 21 Mart 2023 tarihinde teklif verilmiş olup, 13 fabrika için teklifimizin en iyi teklif olduğu, ihalenin yürütüldüğü elektronik ortam olan Kamu İhale Kurumu'na ait EKAP Elektronik Kamu Alımları Platformu'nda Durum İzleme Ekranında katılımcılara yapılan açıklama ile öğrenilmiştir. İhale Sözleşmesi'nin imzalanması için, Çaykur'un İhale Sonucu Kararı beklenecek olup, sonrasında da 10 günlük resmi itiraz süresinin geçmesini takiben Sözleşme'ye Davet yazısının gelmesi beklenecektir. Süreç ile ilgili gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
İhalede kazanılan 239.000.000 kWh enerji, karşılığı 22,5 milyon Sm3 olup, söz konusu miktar Şirketimizin geçen yılki (2022 yılı) toplam satış hacminin %9,85'ine tekabül etmektedir. Geçen yıl kazanılan Çaykur İhalesi kapsamında 2022 yılında Çaykur'a yapılan satışların toplam hacmi 22,6 milyon Sm3'dür. İhale konusu doğal gazın, geçmiş yıllarda olduğu gibi Nisan 2023 tarihinden itibaren 2023 yılı sonuna kadar tüketilmesi beklenmektedir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1126761
Şu an param olsa gözüm kapalı bu seviyelerden alır 3 sene unuturdum. Çok Net...
Karadeniz gazı hisseye etki eder mi ki ?
Ben halka arzdan beri bekliyorum. Param oldukça eklerim. Günlükçü olmadığım için pek haberlere takılmam. Sonuçta ihaleye en iyi teklifi veren alacaktır.
Seneye 60 lira belki 100 olur.
Yine temettü verir, gelen temettü parası ile bütünlenir. Böyle devam eder. Benim bu ve temettü veren hisselerde stratejim budur. Keşke bunu 1999 ilk borsaya girdiğimde yapabilseydim.
Az ile kanaat etmeyen çoğu bulamaz...
Tüpraş halka arzında 19 liraydı sanırım, aldım ama birktirmedim, sattım.
1000 lotum şimdi kaç lot olurdu.
Kıpraşmadan beklemeyi öğrendim ama geç oldu.
Alım satım yaptığım günlük hisselerim var.
Onlarda çorba parası gelir.
Bol kazançlar.
Doğru strateji, ama tabii bu KUTMAN KAĞIDI, adam genelde halka verme değil halkı soyma adamıdır, Koç ile bim ile Ereğli ile vs karıştırmak lazım… bol kazançlar…
25,5 te uzun vade fibo 0.618 e temas eder; ikili dip ve W formasyonu aktif hale gelir. Gel oraya da alıp 2 sene üstüne yatayım.
Dün itibariyle geri geldim. Erken sattım diye kendime çok kızmıştım, nasip te geri almakta varmış. Şimdi de erken aldım diye kızmam inşallah :) YTD
Soygun var bu hissede de
Düştükçe alıyorum...
Kutmanla dans edilmez ama biz de gömüldük gaza…
Hayırdır ntgaz battın da haberimiz mi yok
bende düştükçe alıyorum bakalım nerden dönecek...bilanço da güzel geldi ama sıkıntısı ne anlamadım...