Gerçekse bile CB istifayı kabul etmeyecektir. Çünkü aile içi dengeleri etkileyecek bir gelişme olur. Diğer damadın yüksek popülaritesini dengelemek adına bu istifa gerçekse bile red olacaktır.
Printable View
Gerçekse bile CB istifayı kabul etmeyecektir. Çünkü aile içi dengeleri etkileyecek bir gelişme olur. Diğer damadın yüksek popülaritesini dengelemek adına bu istifa gerçekse bile red olacaktır.
Maşallah herkes ümidi istifaya bir adamın ağzından çıkacak iki kelimeye bağlamış bu saatten sonra ne değişir güvenen kaybeder.
Biden geldi paçaları iyice tutuştu , Trumpla can ciğer kuzu sarmasıydılar...
Açtı adam ahaberi
Ekonomide çağ atlıyoruz patlıyoruz haberini dileyince
Ben neymişim dedi.
Duygusala bağladı.
Gaza geldi.
Gözleri yaşardı
En iyisi mesleğimin zirvesinde bırakıyım dedi.
Twit ten ciki çiki yaptı.
Taki biri kulağını çwkinceye kadar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bali geldi deniyor
Yakarlar shortlari cayır cayır
Hep bu acunun taktikleri adamlar haklı reklam geleceğini bile bile izleyen milyonlar yokmu :))
hala ana haber sitelerinde v.s. haber yok...ya hacklendi ama öyle olsa hacklendiğine dair haber yapılırdı ya da istifa etti ama rte kabul etmedi v.s. o nedenle henüz haberleştirilmedi...
yoksa anında haberi yapılır ya...
Şifreyi geri almaya çalışıyorlar.
1 milyon bitcoin istemiş karşı taraf.
İyi para.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Seans içi gelseydi daha mı iyi olurdu. Zamanlama güzel. 😊
https://ulak.news/haber_levent-gulte...eb_219176.html
>>>>>>>>>>>
Levent Gültekin’den Berat Albayrak tweeti: Sordum, soruşturdum istifa haberi…
Gazeteci Levent Gültekin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
Levent Gültekin’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:
“Sordum, soruşturdum istifa haberi gerçekmiş ve Erdoğan’ın isteği ile olmuş.â€
aile içi entrika dramalarla kur regulasyonu yapıyoruz :he: :he:
bloombergin 800Mm3 üfürmesini unutmadık... ne gazlamışlardı.. :p
Güzel 1 saat oldu ama ha. iyi sevindik bir an. :)
Allahım sevincimizi kursağımızda bırakma :he:
Twitter hesabını niye kapadı onu anlamadım
maliye bakanlığının twitter hesabında kapasite kullanımı, dış ticaret rakamları, ekonomik güven endeksi v.s. ile ilgili twitler olurdu...hesap tertemiz...tek twit kalmış o da Cumhuriyet Bayramı tebriği...
bu twitler neden silindi acaba?
TVler haberleri bekletiyor gibi, dünya gündem yapmış.
>>>>>>>>>
zerohedge
@zerohedge
·
1 sa
*TURKEY FINANCE MINISTER BERAT ALBAYRAK RESIGNS
Does USDTRY open above 10
demiyor hala.. demeyip durdukça insanın asabı bozuluyo.. instagram hesabından istifasını vermiş, twitter hesabını ise imha etmiş eş zamanlı.. zaten istifa kişisel bi karardır, cumhurbaşkanlığı iletim ofisinden yada bakanlıktan açıklanmaz, bu da berat-tipi post-modern istifa
yoksa hack olsa çoktan (şiddetli bir dille) yalanlama açıklaması gelirdi.. reis istifayı kabul eder yada etmez, orası ayrı konu, şu an konumuz değil.. ne demişti son twitinde rahmetli- istesek düşürürüz !!
bu arada netenyahu da jared kushner'in whatsapp hattını bloklamış.. böyle duyumlar geliyor, konfirme eden var mı ?? doğruysa dow +300 açar ma'azallah
Bi istifa haberi şaaaak Sonra bi yalanlama şaaaaakkkk herkes şok Ama hemen yükselmez Ne oluyor der sonra bir teyit şaakkkk hepsi dağılır :oleyo::oleyo::oleyo:
Vay arkadaş cb duyurmadan kimse haber yapamıyor ya. Medya al size medya
Binali Yıldırım gelir demedi demeyin.bugun Kocaeli'de çok sıkı fikiydilar tayyiple istifa boşa gider getir Mehmet simsegi bı hlta yarasın.
Haydi reyiz yap bi guzellik cifte bayram olsun ekonomik kriz bitsin :)
O değil de sonumuzu hayreylesin iyiymiş [emoji1787]
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haber doğru...
https://twitter.com/mehmedmus/status...787750915?s=20
Bakalım sonucu ne olacak ben hala istifa olayının sonuçlanacağını sanmıyorum
-6.000 gap hesabı yapan var..
bence o kadar olmaz...
Ak parti grup başkanvekili muş: Bakanımız sayın berat albayrak çok zor bir süreçte görev üstlendi, kendi ayakları üzerinde duran milli bir ekonomi için önemli adımlar attı, özverili çalışmalarına bizzat şahidiz
ak parti grup başkanvekili muş: Cumhurbaşkanımızın da tensipleriyle görevinin başında devam etmesini temenni ediyoruz
Soylu v2 olacak sonu cb kabul etmez
o kredi notunu dibine kadar hak ediyoruz...
dedikodu spekülasyon...
spekulatif piyasa... :he: :he:
yedirmeyiz damadı.....
Berata merkezi de verselerdi.
Adam gitmeseydi.
Çoluk çocuğu var.
şimdilik en yüksek noktadan gelen doğrulama bu oldu...demek ki doğru ama sanırım bir kızgınlık durumu var...yani rte ile anlaşmalı değil gibi anlaşılıyor...
bu durumda MB başkanlığı kararı ortamı germiş olabilir...Berat bu işi içerlemiş olabilir gibi...
hala haber yok...
bana en ilginç gelen maliye bakanlığının twitleri silinmiş...
hiç birşey olmasa bile kesin bir şeyler oldu durumu cuk oturdu bu duruma :he:
Haber dogru ise
Bist + 3000 acip + 5000 kapar
ne şimşeği ne adnan balisi,utanmasanız babcan gelecek diyeceksiniz:kahkah:ülen az aklıbaşında bi adam şu dönemde ekonomi bakanı olurmu?bana teklif etseler ben bilem gelmem:drunk: