Originally Posted by
HAKEM
Ersoy delta baya bilgili bir adamdı.Ben yazdıklarından çok yararlanmıştım.Altın artacak diye yazdıkları aklıma yattı baya gram altın aldım.Eh kar da fena değil.Gerçi kar onsdan değil doların artışından oldu ya neyse,onsda artacak diye düşünüyorum:))))))))))).Ersoy deltaya gelince cidden yasaklanmasına üzüldüm.Şu kaos zamanlarında yazdıkları çok makbule geçerdi,acaba ne düşünüyor bu dolar artışı borsa ve altın konusunda,kendi adıma ben çok merak ediyorum.Hisse pazarlama olayına gelince gülünüp geçilecek konu,ya pazarlanmayan hisse mi var bizim borsamızda,onlarca mecrada yüzlerce hisse her gün pazarlanıyor,kimi amatörler tarafından kimi de profesyoneller tarafından.Profesyoneller de iyi niyetli mi değil mi ,nerden bileceğiz ki.Herkesin aklı var fikri var ,aklını kullansın yanlış yatırım yapmasın,aklı olmayan zaten borsaya hiç girmesin,borsa kumardır bilmeyen oynamasın,bu nedenle ersoy deltanın forumdan uzaklaştırılması bence pek uygun olmadı.Velev ki hisse pazarlıyor ,ya pazarlamak için kullandığı doneleri okumak bile insana bir şeyler katar,bilgi bilgidir.Yanlış yazdığı zamanda gelir bilen birileri yanlışı yüzüne vurur olur biter.Çok bilgili adamdı ben son zamanlarda olan bitenlere karşı ne düşünüyor cidden bilmek isterdim.
Not :)))))))))) Ersoy delta falan değilim ,çok uzun süredir bu forumlara yazdığım yazılar ortada.Benimki bir nevi adama karşı bir forumdaş olarak hakkın teslimi tarzında bir yazı ,lütfen öyle kabul edin.