Bunlarda günlüke başlamışlar demek ki...
Aşağıdaki linkte yazdığı üzere Alternatifbank vov hesap 90 gün boyunca sabit 17,75 veriyor. +1 ile 18,75 almak isteyenler 2 fatura ödemeye 0,25 , kmh hesap açtırmaya 0,25, kredi alarak 0,25 gibi ilave işler yapacak.
https://www.alternatifbank.com.tr/bi...ov-arti-hesap#
Fibabanka da 60 gün için sabit 18 veriyor. Boşta kalan miktar vov ile aynı. Üstelik +1 şartları yok. Ama burada süresi dolan diğerine geçebilir. Günlük için iyidirler.
Eskiden faizler artarken milleti bir heyecan basardı. Uzun vadeli mevduatlar bağlanırdı. Son 2 senedir kimsenin merkeze güveni kalmamış olacak ki , bu faizler kimsenin umurunda değil. Netekim, her türlü enflasyona yenik düşen bir TL . var.
En son eylül raporu var.Yenisi Mayısa yayınlanacak.
https://www.tbb.org.tr/tr/banka-ve-s...o_Banka))/3898
Mali bünyeyi tıklayın.
Ppz %1 düşüşte bugun
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
niye öyle olmuş olabilir? mesela aynı kategoride ıcbc fonu çok daha yüksek getirmiş. tamam aylıkta hala ppz önde fakat bunun nedeni ne olabilir? portföy dağılımları cins olarak hemen hemen aynı. öğrenmek için soruyorum ppzden marta kadar çıkmayı düşünmüyorum ama bazı fonlar yani ppf ler an geliyor ondan günlük olarak %1 fazla getiriyor.
Akbank 1 milyon + 32-40 gün %18
Yapı kredi 1 milyon + 32-40 gün %17
Akbank 25bin dolar 32 gün üzeri %1.6-1.75
Yapıkredi 25bin dolar 90 gün (daha az güne bağlamıyorlar) %1
Arada bı yüksek getirenler istisna
Ppz 5 gün önce 18.50 getirmişti
Besgundur düşe düşe bugün 17.50 ye geriledi
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı insanlar vardır ; marka meraklısıdır , banka seçerler. Oysa bu forumda sürekli yazılıyor oranlar. Örnek, fiba kiraz hesapta 60 gün boyunca dolarınıza %2,5 alabilirsiniz. Alternatifbank vov hesapta 90 gün boyunca 2,25 alınır. 90 + 60 = 150 gün garanti getiri, hemde günlük faiz olduğu için yükselince bozdurur, düşünce alırsınız gibi bir de trade edersiniz. %1 den dolar mı bağlanır.
Kiraz hesap 60 günü 90 güne çikarmis.
Tl %18
Dolar %2.5
Evet doğru. Aslında fiba bu yıl süresi dolanı zora sokmuyor. Süresi dolana Yeniden hoş geldini aynı gün başlatıyor. Alternatif ve şeker en az 3 ay gez- dolaş diyor. Oksijen de müşteri temsilcisinin keyfine bağlı.
Parayı trade edenler için gecelik işletmek önemlidir. Bu nedenle de fiba fx de artısıdır.
kiraz hesaba nasıl 18 alıyorsunuz..sitesinde oran 17 yazıyor
Hüsnü Özyeğin finans işinde bence en iyilerden birisi diyebilirim. Finansbank'ı adı sanı duyulmuyorken alıp büyüttü ve çok yüksek rakamlara yabancılara sattı. Sonra da İsmi bilinmeyen millenium bankı aldı Fiba bank olarak adını değiştirdi ve bu hallere kadar getirip büyüttü... Fiba fx olsun, fonları olsun, kiraz hesabı defalarca bile olsa hoşgeldin süresini esnetmeleri olsun bence en iyi bankalar arasında hatta en iyisi diyebilirim. 12 farklı bankada hesabım var ama en çok FİBA ile çalışıyorum. Hızlı esnek ve profesyonel..
Bu işlerin çok fazla çözüm yolu var. Durup dururken kimse ( banka memuru ) size '' sizi çok sevdim 1 puan fazla verelim '' demez. bazı şeyler zamanla karşılıklı yoklamalarla rayına oturuyor. Tabela faizi alan olmamak için , şartları zorlamak gerek.
hesabı başlattığınız tarihi not alarak, süreyi siz takip ediniz. Yoksa süre dolar ve düşük devam faizi alırsınız. M.t. si sizi aramaz.
Süre dolmadan 1-2 gün önce m.t. sini arayarak sürenizin dolacağını yeni oranın ne olduğunu, beğenmediğiniz taktirde ücretsiz eft yaptıracağınızı felan söyleyin. Muhtemelen size '' hesabınızı kapatarak, mobilden yeni hesap açarak 18 verebileceğini '' söyleyecektir. Ama kıllık yapmak isterse '' paranızın %20 si ile fcv fon alırsanız gerisine 18 işletiriz '' diyecektir.
alternatif vow 17.75 , 2 fatura + 0.25 : 18
boşsa miktar. var. günlük icin iyi bence
https://www.patronlardunyasi.com/hab...onmeyin/245525
Bağrış çağrış başladı yine..
O kadar alışmışlar ki bedava paraya..
Parayı para ile çevirmeye..
Birde üzerine BÜYÜME gibi bir laf üretmişler..
200 borcu olan firma borcunu 250 ye çıkar...
Bilanço dengelemek için varlıkları şişir..
Sonra da Nasılda büyüdük oluyor..
Oysa üretim aynı..Çalışan sayısı aynı..
Hatta bu ikisi azalmış bile..
Ama büyüyoruz..
Yakında pata küta girişirler yine faizlere..:oleyo:
Dün Şov tv. de Didem Arslan' ın proğramında evlilik vaadiyle dolandırılan aileler ve dolandıran kız ekrandaydı. Kız diyor ki ; 2 günde tatar dili öğrettiler. Kendi aramızda bu dilde anlaşıyorduk diyor. Olmayan dili varmış gibi göstererek , aslında 10-15 şifreyi dil diye yutturuyorlar.
Bu ağalarda , kendi adamlarıyla haberleşmeyi medya üzerinden yapıyorlar. Sadece onların bildiği şifreleri ekrandan veya gazetelerden haber diye geçtiklerinde belli gruplar harekete geçiyor. Doları 8,50- 8,40 lardan kimler satmayı başardıysa, 7,20 - 7,40 aralığından da aynı kişi ve kurumlar toplamıştır. Şimdi , tekrar dövizi ateşlemek için cilveleşiyorlardır. Bizde böyle goy goy yapar arkalarından bakar kalırız.
E-Turuncu ücretsiz EFT olayını iptal ediyormuş.
"Baska bir program dahilinde muafiyetiniz bulunmuyorsa, dijital kanallarda yararlandiginiz hesabiniza tanimli ucretsiz eft/havale hizmetimiz, 16 Subat 2021 tarihinde sona eriyor. Ucretsiz eft/havale hizmetimizle ilgili detayli bilgiye internet sitemizden ulasabilirsiniz."
https://www.sozcu.com.tr/2021/yazarl...tlari-6210315/
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haberi az önce okuyunca benim de sinirlerim zipladi...
Dediğinizde o kadar haklisiniz ki; ALIŞMIŞLAR BEDAVA PARAYA....
Zorla adamı dolarcı yapacaklar...
Bildiğim tek şey eğer yine birikimlerimiz iç edilmeye çalışılırsa, bu heriflere bedavaya yılların birikimini kullandirmamak icin elimden geleni yapacağım...
Herkese de aynısını oneriyorum. Herşeyin bir limiti var... Kaç senedir KGF dir, yeniden yapılandırma kredileridir, o pakettir, bu pakettir, birilerinin ticari kararlarının bedelini ödüyoruz. Bu kadar saçma bir şekilde genişleme olmasaydı ne enflasyon, ne döviz ne de faiz burada olmazdı zaten...
niçin tl ile yatırım yapmak istiyorlar. git dışarıdan dolarla borçlan, üretimini de da yurt dışına sat, döviz riskinde olmaz. içeri mal satmak için yatırım yapıyorsan, zaten yapma.
1 Mio+ 34 gun icin bugun
YKB 17.50
Garanti 17.50 (Ozel bankacilik)
QNB 17.70
HSBC 18.50 ama 2 Mio'na kadar yeni premierlere ozel, uzeri daha dusuk
Isbank 18.50
Syg,
benim fibada hiç fatura ödeme vs durumum yok,bir miktar dövizim var sadece günlük %2 veriyorlar bir süredir,tl faizi de 18 yapmışlar bana,boşta para kaldığı için ppz fonunun altında kalıyor ppz 1 hafta belirgin düşerse fibaya geçebilirim,bir miktar tl'yi aralık sonunda 18.25 oksijene bağlamıştım 32 gün.
Aktif bono oranları Aralık sonuna göre yaklaşık 0,5 puan gerilemiş, 18,9'dan bağlamıştım, şimdi olsa 18,5 diyorlar
O oranı mevduatta da bulabilirim sanıyorum, bu yıl mevduatçı olarak galiba yine dayak yiyeceğiz, faizlerin zirvesini Aralık sonu itibariyle gördük diye düşünüyorum
Şeker 1milyona kadar 17.50 veriyordu.
1 gun sonra yine mesaj atti 17.00
Dudu parayi kalamara yatir.cok pirim yapacak.