Kader aðlarýmýzý örmüþ...:)
Bist'teki hacime epey katkýn vardýr hehelde.
Ne varsa Alka'da var, Alka'nýn sahipleri Alkim'in sahipleri gibi cimri deðiller, tavan tavan gidiler.:)
Printable View
Bizim katkýmýzda ne olacak sn bawer,
sercenin gagasindaki su damlasi kadardir okyanusta,
yalniz otomobil firmalarinda sansim tuttu o kadar :)
Alka takaslari zaten toplu diyor kac yildir,
sayfasinda bile etkin spekus istemedigi yorumu direk siliyor , ama ben Alkada zarar ettim diye sizlani duymadim son yillarda,
Alkim de ne kaldi yil sonuna, bekleriz biz
Öyle sn Bagbozumu, dolar 8 tl üzerinde kapatti bilancolara olumlu katisi olacak ,
profesyonelce yönetilen sirket,
Benimde amiral gemim Alkim bundan sonra hic bir limana sýðamayýz huyunu suyunu biliyoruz ,
bekledigimiz yatirimin meyvelerini yil sonunda bilancoda görecegiz,
Daha ne olsun :)
Keþke yanýltsaydý beni. Okadar çok istedim yanýlmayý. Patron olsam döverim bu tahtacýyý. Niye mal veriyon.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e5c8cff63.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Boþuna mý diyoruz. Aldým Alkimi Attým Derdimi. Aþaðý yukarý önemli mi. Geleceðin sasasý. Gideceði yeri biliyorum
Arsaya 18.30 Maliyet ile temeli attýk. Bakalým kaç kata müsade edeceksin Alkim. 😄😄
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f8f99f76e8.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu ne çocuk, 19.14' gör sonra 18.40'a anýnda geri dönüþ.
Hiç büyümeyeceksin gibi geliyorsun bana çocuk.
Reha bey'e güvenimiz tamdýr, gerisi hikaye.
Sayýn yak, mal vermesine kýzýyorum.Yoksa beklemede sýkýntý yok. Kök saldým filizde vereceðim yakýnda :)
Cýtý çöktü tahtaya
Yabancý çýkýyor arkadaþlar her hissedenASUS_X00TD cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabanci yatirimcinin cikmasi hos degil, Türkiye zaten tasarrufu az olan bir EM
Alkimde yabanci satýsý ( Býyýklý , Býyýksýz,) bu fiyatlarda karþýlamasý olumlu yeni maliyetle oluþuyor ,
Alkim bazýnda bir sorun teþkil etmesede bu dönemler hisse secip yatirim yapmak icin her zamankinden daha çok dikkat edilmesi gerekir
kaldiracli piyasalardan uzak, short, long , hatta kredili mala hic bulasmamak lazim,
Endekste yabanci cayir cayir mal satiyor,
Yabancýlar, her yükseliþte satýyorlar. Yabancý paylarý %27-28 den bugün itibariyle % 17 ye düþmüþtür büyük ihtimalle. Her zaman seans sonunda bir önceki kapanýþýn altýnda kapatýyor. 19,14 e kim ve niçin çýkardý hisseyi.
SÜREKLÝ BÝLGÝLERE ÝLÝÞKÝN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Konu : ALKIM Hisse Satýþý
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi? : HAYIR
Bildirime Konu Borsa Þirketi : ALKÝM ALKALÝ KÝMYA A.Þ.
Açýklama :
06.04.2021 tarihinde ALKIM paylarý ile ilgili olarak ortalama 18,6527 TL fiyattan 407.846 TL toplam nominal tutarlý satýþ iþlemi
ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte 27.527.322 sermayesindeki paylarým/oy haklarým 06.04.2021 tarihi itibariyle %
18,35 sýnýrýna gelmiþtir.
Ad Soyad / Ticaret Unvaný : KORA HOLDÝNG A.Þ
Tüzel Kiþi Adýna Bildirimi Yapanýn Adý Soyadý : Arkýn Kora
Görevi : Yönetim Kurulu Baþkaný
Belliydi patron satýþý olduðu.
Birileri patron satsýn diye topu havaya atýyor.
Diðerine çakmasý kalýyor.
SNE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Küçük Patronun baþka þirketi var.
Alkim satýp o þirketini finanse ediyor.
Bari diðer ortaklar alsa.
Dürüst bir siyasetçi gelse
Ýmtiyazlý hisseyi kaldýrsa
Hepsi þapa oturur.
Bilemiyorum ortaðým.
Arkýn herif ayný zamanda kora holdingin sahibi. Hem kendi payýný hemde holdingin payýný satmýþ olmuyor mu
Ortaðýn Adý-Soyadý/Ticaret Unvaný Sermayedeki Payý(TL) Sermayedeki Payý(%) Oy Hakký Oraný(%)
KORA HOLDÝNG A.Þ 27.935.168,00 18,62 7,63
MEHMET REHA KORA 14.485.178,39 9,66 13,09
FERÝT KORA 13.281.739,29 8,85 11,99
ÖZAY KORA 12.532.735,98 8,36 10,31
TÜLAY KORA 11.079.752,42 7,39 9,91
ADEM HALUK KORA 2.505.386,88 1,67 9,82
ARKIN KORA 687.057,63 0,46 18,76
DÝÐER 67.383.695,22 44,99 18,49
TOPLAM 150.000.000,00 100 100
Alkim Web sayfasýndaki son ortaklýk durumu. KORA HOLDÝNG A.Þ 27.935.168,00 18,62 %18,35 ye düþmüþtür.
Ben aradan çekiliyorum.
Baþka bir ortak sana anlatsýn olayý.
Matematikte bir sayýyý bir kere kullanýrsýn.
Arkýn la kora holdingi toplasan 100 ü geçersin. Haberin olsun
patronlar hepimizden iyi bilir bence...bu fiyatlardan satýp belki 3-5 ay sonra 1-2 tl aþagý fiyattan yerine koyma hesabýný yapmýþlardýr...burasý türkiye herþey olur...olumsuz bir bilanço ve 3-5 habere bakar...ya da erken seçime vb...
Satan piþman olur. Abisi nasihat vermemiþ heralde. Kulaklarýný çekseydi :) Benim kardeþim mal versin sopayla döverim.
Bir nefes alýyoruz patron biniyor,bir nefes alýyoruz holding biniyor sattýklarýný kim alýyorsa onun da hesabý vardýr,hoþuma gitmeyen ama beni doðrudan vaz geçirmeyecek satýþlar bunlar
Bu herif 6 milyon civarý bildirmiþ.
Sanýrým daha yarýsý duruyor.
Akýn koralý holding.
Bi fon bulup niye devretmiyorlar.
Tahtada bütün malý eritme düþüncesi hiç de etik deðil, yeni yatýrýmcý gelmiyor, girenleri de piþman ettirdiler, nedir bu %3-4 eksi, satýþý gören kaçtý.
Alka ile makas nerdeyse 2 lira, dün kendimce genel bir temel analiz yaptým. Tam puan alan tek kaðýt bu çýktý!? Son 1 Ay iyi kaðýtlar da yapýlan al-sat!!! Örnek Alkým 19 civarý sat 16 civarý al. Pozitif haber þirket, negatif haber TV'ye bak yeter... Ytd.
Zaten mevzu o holdingden çýkan malý arka hesaplardan toplamadiklari ne malûm,yoksa bu iþleyiþe göre gayet alýnabilir mutlaka taliplisi çýkardý, derinlik katma kaygýsý da yok bu satýþý izah edecek,19 görmeyegorsun dövüyorlar satýþla alaný da paranoyak yapar +6-7 gören satar durur