Denizin taaaa.......
Printable View
Gedik Deniz Tacirler...
Bu üçünden işlem yapan kişilerin şu an değil belki ama yıllar sonra mahkeme önünde hesap verdiğini göreceğiz diye düşünüyorum.
Üstelik bunlara göz yumanlar da dahil.
Belki iki sene sonra belki yirmi sene sonra.
Zaman aşımına girmeden...
Ne oldu birden bire şelale oldu
Ağılıklı ortalama 1.96
Şuan 1,90 yuh be
Bilmediğiğmiz bir şeylermi Oldu yine
Yeni uçkağıtcılarmı Devreye girdi
Terra oyak Deniz yeni nesil tecavüzcü Coşkun vur bakalım vur kim dibini bulmuş ki
Devre Kestirdi
Basında yazmayan ne oldu da bist te devre kesmeyen kağıt kalmadı böyle.
Twitter kullanmıyorum.
Orada kulağı olan biri desin nedir bu denli etkileyecek olay...
Erken seçim iddası var.
Ama anlamadığım erken seçimin en çok yarayacağı kağıt EKGYO'dur.
Şirket karlı bir şirket.
Kar şirket içinde kalır.
YTD.
Açığa satışın neden kaldırılmak istenmediğinin tipik bir örneğidir bu günkü hareket,
bunu asla unutmayın arkadaşlar..
Sistemi kuranlar, yönetenler ve suya sabuna dokunmadan haybeden bu sistemden
nemalanan asalaklar; kamu-özel iş birliği tıkır, tıkır işliyorr!.
Durum budur maalesef..
Al-sat tut değildir.
Özet Bilgi
Yurtiçi Kira Sertifikası İhracı Nitelikli Yatırımcıya Satışın Tamamlanması hk.
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
İlgili Şirketler
EKGYO
Yönetim Kurulu Karar Tarihi
23.03.2021
İlgili İhraç Tavanı Bilgileri
Tutar
2.000.000.000
Para Birimi
TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü
Kira Sertifikası
Satış Türü
Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı
Yurt İçi
İhraç Edilecek Kira Sertifikası Bilgileri
Fon Kullanıcısı
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Kaynak Kuruluş
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.
Planlanan Nominal Tutar
100.000.000
Türü
Yönetim Sözleşmesine Dayalı Kira Sertifikası
Vadesi
05.10.2021
Vade (Gün Sayısı)
132
Kar Payı/Getiri Oranı - Dönemsel (%)
6,7989
Kar Payı/Getiri Oranı - Yıllık Basit (%)
18,80
Satış Şekli
Nitelikli Yatırımcıya Satış
ISIN Kodu
TRDHVKAE2116
Aracılık Hizmeti Alınan Yatırım Kuruluşu
HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş.
Tertip İhraç Belgesi Onay Tarihi
20.05.2021
Satışa Başlanma Tarihi
25.05.2021
Satışın Tamamlanma Tarihi
25.05.2021
Vade Başlangıç Tarihi
26.05.2021
Satışı Gerçekleştirilen Nominal Tutar
100.000.000
Kupon Sayısı
1
Kira Sertifikası İtfa Planı
Kupon Sıra No
Ödeme Tarihi
Kayıt Tarihi *
Yatırımcı Hesaplarına Ödenme Tarihi
Kar Payı/Getiri Oranı (%)
Ödeme Tutarı
Döviz Kuru
Ödemesi Gerçekleştirildi mi?
1
05.10.2021
04.10.2021
05.10.2021
Anapara / Vadesonu Ödeme Tutarı
05.10.2021
04.10.2021
05.10.2021
* Hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
İhraca İlişkin Diğer Gelişmeler
Sermaye Piyasası Kurulu'ndan aldığımız onaylar doğrultusunda yurtiçinde nitelikli yatırımcıya yönelik 132 gün vadeli 100.000.000 TL tutarındaki kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlanmış olup, ihraca ilişkin detaylar yukarıdaki tabloda mevcuttur. Kamuoyunun bilgilerine arz ederiz.
Erken seçim ihtimali olsa borsa düşer mi yapmayın.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Söylediğiniz varsayıma göre, tam tersi olması
gerekmez mi ? İç edilen ne varsa kuruşuna kadar faiziyle geri alınır işte.
Fakat, 2023 öncesi ve henüz kanal projesi başlayamadan bir erken seçim olur, hükümet de el değiştirirse işte o zaman proje ölü doğar(!) Buna göre pozisyon almış olan, varsa büyük oyuncular tahtadan çıkabilir.
Böyle bir olasılıkta da, tahtada kısa vadeli geri çekilmeler olur, sonra liyakatli ve dürüst, şeffaf yönetim beklentisi ile tekrar toparlar diye ümit ediyorum. Hali hazırda şirket iyi yönetilmiyor, o kesin.
Şu ortamda bir erken seçim benim için büyük
sürpriz olur açıkçası.
Al-sat tut değildir.
Koza altın gibi olur, en kötü ihtimalle başa gelen birisi beklentisiyle hisse 15 liraya kadar gider
Acilen bu akşam AKP ve MHP den seçim yok zamanında olacak açıklamasi gelmeli. Yoksa spek ve yabancınin insafina bizi birakmamalilar. YTD
Bugün operasyonel çocukları Terra ve cici kız oyak
bizler borsacı değiliz. Bizler yatırımcıyız. Bizler yukarı aşağı oynayan fiyatlarla değil Şirketin kendisi ile ilgileniriz. Bizler Borsa Endeksine değil Şirkete yatırım yatırım yaparız.
Bekle tekkeyi
Ye çöreği
Ülke elden gideçek sizler ne derdindesiz
Bir Ata sözü vardır Keci Çan telaşında Kasap et Sizinki bu Hesap
Sizler Hiç 1978 ile 2000 Arasını hiç Araştırdınızmı Bi Araştırın Neler Oldu neler
Müslüm Güdüzler mi Fadime Şahinler mi Kalkancı mı
Dahili ve Harici Herkes Ülkeyi Parçalama üzere Sizler hale Neler peşinizdesiz
Uzakdan Davulun Sesi kulağa hoş Gelir Kulağın Dibine Gelirse O zaman Görürsünüz
Erken seçim ve babacan sonrası emlak gyo ikili rakamlara gelir ..Kanal ıst, zor değil imkansız yazdık troller ayaklandı herzamanki gibi ,,önemli de değil ,,,emlak gyo nun kanala ihtitaci yok zaten ,,babacan zamanı hisse fitati 1 dolarlardaydi ,,10 sene sonra ne halde ,,bunlar nereye el attitsa orası once cokys sonra bitiste, ,bakın kardemurde bile 8 yönetici atanmış ne halde ,,turkcel telekom halk vakıf ne halde ,,aşık sakallinin şirketi hastane m park bile batikta ,,bunların olupta sağlam kalan bir tane şirket yok ,,erken seçim şart ve tüm mali piyasalar rahatlar ,,emlak gyo tarihinin en kötü yönetimi ,,şirketi bunlar kaldıkça kanalda kurtaramaz ,,babacan ülkenin mali işlerinin başına ,ve parlamento hukuk destekli cumhuriyet rejimiyle merak etmeyin bu fiyatlar komik kalacak ,,fiyat kazanç düşük şirketlerin geneli ,,erken seçim ve sonrası iyi olacak
Sayın Cumhurbaşkanı: ‘’Boşuna uğraşmayın, seçim Haziran 2023’’ dedi.
Bu durumda dünkü düşüşe ‘’uydurulan’’ gerekçe ortadan kalktı, e hadi görelim sizi
palalar..
Ulan ne çakalsınız bee!.
Al-sat tut değildir.
Erken seçim kararı ihtimali olsaydı borsa düşmez aksine coşardı. Dünkü düşüşün erken seçimle ilgisini nerden çıkardınız, kim dedi?Elle tutulacak bir tane olumlu şey var mı söyleyin, o yüzden de kimse gelmiyor zaten.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Projeyi hızlandırsak da havamız değişse? :kahkah:
Biden'da mutlu olur, bizde? :notr: Nato zirvesi öncesi iyi gelir. Demedi demeyin :drunk:
:byr::hn::byr::hn::byr::hn::hn::byr::hn::halay::ha lay::halay::halay::halay::halay:
İş yatırım yine koymuş 20 milyon Lot.. bitmez bu emlak'taki alavere dalavere
Düşerken adres almış kömür kamyonu, çıkarken yeni gelin namıssız😉
Al-sat tut değildir
Haftayı 2,03 ve/veya üzeri kapamazsa, ben de hakkımı helal etmiyorum😊
Al-sat tut değildir
[QUOTE=beski;5378258]Haftayı 2,03 ve/veya üzeri kapamazsa, ben de hakkımı helal etmiyorum😊
Bunca seneden sonra şunu anladım.. bu hisseyi biz gözümüzde büyütmüşüz
Elin oğlu evire çevire öpüyor.. deniz bu gün yine kamyonu dayamış gelene geçene veriyor...o.......çocuğu kactan aldinda veriyorsun.
Deniz Dun 134 milyon lotu 1.93 maliyetle çevirmiş.. Marilyn 14 milyon lot 1.89 maliyetle alicili
Deniz Yatırım – Emlak Konut EKGYO Hisse Analiz 1Ç21 – 11.05.2021. EKGYO; 1Ç21 Finansalları Değerlendirmesi / AL önerimizi ve 3.00 TL hedef fiyatımızı koruyoruz / Emlak Konut GYO 1Ç21 finansallarında 242 milyon TL net kar açıkladı.
Buda denizin hedef fiati
BUNU HAZIRLAYAN SAHSA NE DEMELI..
Ben bu kurumdan işlem yapıyorum...diyelim...bana rapor
Sunuyorsun AL diye
Sonra sen satıyorsun.
Ne diyeyim. Yazıklar olsun...elbet bu kadar ah bir yerden çıkar.
Kanal İstanbul için yeni kampanya!
26 Mayıs 2021, Çarşamba / 13:11
Çatalca Binkılıç'ta 4 bin 200 metrekare arazi 600 bin TL! Pazarlık yok!
AK Parti hükümeti Kanal İstanbul Projesi'ni vatandaşa anlatmak için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya ile Kanal İstanbul'un faydaları anlatılacak.
Türkiye'nin çılgın projesi olarak adlandırılan Kanal İstanbul Projesi için geri sayım başladı. Sabah'tan Eda Işık'ın haberine göre; projede ilk temel atma işlemi Haziran'da yapılacakken projenin vatandaşlara anlatılması için hükümet tarafından yeni kampanyalar yapılacak.
AK Parti hükümeti bu çalışmalar dahilinde 45 kilometre uzunluğa, 21 metre derinliğe, 275 metre taban genişliğine, en dar yerinde 360 metre su yüzeyi genişliğine sahip olması planlanan Kanal İstanbul'un megakent ve ülke için öneminin vatandaşlara anlatılması hedeflenecek. Projenin yeni havalimanı, köprü, otoyol, metro hatları gibi ulaşım ağlarıyla bütünlük sağlayacağının bahsedileceği kampanyada depreme hazırlık süreçlere yönelik de bilgiler paylaşılacak.
Öte yandan Kanal İstanbul ile boğazdaki gemi trafiğinin nasıl rahatlayacağını projenin Türkiye ekonomisine nasıl katkı sağlayacağı anlatılacak. Ayrıca projenin ulusal ve uluslar arası anlaşmalara aykırı olmadığına da vurgu yapılacak.
Kanal İstanbul'da tapu ve ruhsat süreci başladı!
ŞU HABERDE BİLE GİTMEDİN YA...ÖLENE kadar beklemeye devam