Çocuk, gedik ve Marbaştanda iş yapar.
Printable View
çok pis vermeye başladılar
hisseler devre kesmeye başladı
sanırım 4,90 hayal değil gibi artık:kahkah:
O buna atar yapan ergenin biri şikayet etmiş, birkaç gün ceza almışım :party:
Neyse, grafik fena sıkıştı. Artık biryere patlayacak. Geçen hafta bekliyordum ama bu haftaya kaldı. Dana kuyruğuna veda etsin bu hafta :)
Ya cennetin kapıları açılacak ya da 5 aydır süren cehennem devam edecek..
kap haberlerinde olağanüstü bir şey göremedim piyasa ne derse o gerçi
ama o kadar küfür bunun içinmiydi:kahkah:
hakkında hayırlısı olsun ama çok zararın varsa artık sonunu göreydin
yinede tercih senin tabiki
1 yıl bekledim, sonuç..taban. hep aşağı..
400 K zararla sattım. iyi ki de satmışım. Çektiğim stres de cabası...Satmasam 500 K yı geçecekti zararım.
Bir daha da asla bu herifin hissesini almam. Yeni Işıklar çetesi vakası bu.
Tipik bir 'cep to cep' olayı. Borsadaki hırsız patronların en çok sevdiği yöntemdir bu.
battımı bu şirket hergün taban taban milleti soyuyor..spk denilen işe yaramaz nerede acaba...iki tavan çeken şirkete hesap soruyorsun da, günlerdir taban taban gidene neden sormazsın bire ş...halka arzlara bakıyorsun aynı hırsızlık...halka arz olacak şirketin yönetim kurulu başkanı utanmadan çıkıyor tv ye milleti nasıl soyacağını anlatıyor diyor ki şirketimiz borç batağında gelen parayla onları ödiycez, sen o şirketi borsaya alıp milleti soyduruyorsun.. hırsızlığa çanak tutan hırsızdır..
Borsada işlem görmeyen A tipi hisseler 29 Aralık 2023 tarihinde, PATRONUN KENDİ ŞİRKETLERİ ARASINDA 3.15 TL fiyatla satılmış 462.000.000 TL tutarlı nominal değerde (aynı adet lot ediyor herhalde)...
Bunun (3.15 TL fiyatın) baskısı var... O tarihten beri taban oluyor o fiyata yakınlaşmak için...
Ama patron sağ cepten sol cebe aktarmış hisseleri... Başka düşünceleri olabilir şirketler ile ilgili... Uygun bir yerden maliyet kazandırabilir bundan sonra...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Aydın Ticaret Sicil Müdürlüğünde 19157-EFELER sicil numarası ile kayıtlı olan Qua Granite Hayal Yapı ve Ürünleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketinde 59419086204 T.C. kimlik numaralı Aydın/Söke adresinde ikamet eden Ali Ercan'ın sahip olduğu borsada işlem görmeyen 462.000.000,00 TL toplam nominal tutarlı 462.000.000 adet nama yazılı A grubu payların her biri 3,15 Türk Lirası fiyattan satın alınarak sermayesindeki payımızın %37,90'a yükseltilmesine,
2. Antalya Ticaret Sicil Müdürlüğünde 91343 sicil numarası ile kayıtlı olan Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketinde 59419086204 T.C. kimlik numaralı Aydın/Söke adresinde ikamet eden Ali Ercan'ın sahip olduğu borsada işlem görmeyen 7.800.000,00 TL toplam nominal tutarlı 7.800.000 adet nama yazılı A grubu payların her biri 18,25 Türk Lirası fiyattan satın alınarak sermayesindeki payımızın %12'ye yükseltilmesine,
3,15 i gör ama diğer taratan 18,25 i görme enteresan
bazı dolaplar dönüyor ama çıkar kokusu:28:
bugün taban çözülmezse yarında büyük olasılıkla taban
yarına kalırsa bu kadar lotu çevirmek kolay olmaz
bugün dönmesi lazım :whistling:
En geç yarın tabanın çözüleceğini düşünüyorum ben de artık...
Bugünden çözdüler az önce... Ama güç yetmedi... Yarına bakacağız artık...
çözüyorsan süreceksin yukarıya numara yaptığı belliydi
yarın ki tabanda görüşürüz artık:kahkah:
Yarın iyi olur...
Öncelikle kalanlara çok geçmiş olsun.
Malum Londralı şahıs 9 Ekimde Qua'nın 64 Milyon lotunu 6.5 TL den bize gömmüştü.
Üzerine şimdi de Qua'nın ve Gezinomi'nin bir kısım hissesini Q yatırım Holding' e devretti.
9 Ekim operasyonu ve Qua ile Gezinomi'nin bir kısmının satışından elde ettiği gelir 2 MİLYAR TL. Gelire bakarmısın..
Benim teorim kısaca şu: Malum Londralı çakal Q yatırım Holding'i halka arz etmek istiyor. Önce Q Yatırım Holding'in sermayesini artıracak sonra da halka arz edecek. O zamana kadar da bu paranın faizinden yılda 800 milyon kadar para kazanacak.
Tabi bu bir teori. Zaman herşeyin ilacı. Bekleyip göreceğiz..
İhracat kısmındaki kayıplarını yerine koymadığı, hatta geçen senenin üzerine ekleyemediği sürece sıradan bir tahta olarak kalacaktır. Ayrıca malum, şirkete bilmem ama patrona inanç kayboldu gitti. Artık ben ve benim gibileri kısa vadede kolay kolay yaklaşmaz.
En büyük takascı yatırım fonları son bir ayda 100 milyon lot satmış. Eh, patronda satmış ve satıyor. Qua'nın sırtı kolay kolay yerden kalkmaz diye düşünüyorum.
Tabiki şahsi görüşüm, kimseyi bağlamaz..
ben mi yanlış görüyorum yoksa tavan mı olmuş bu adi:kahkah:
aynen insan düşerken cesaret edemiyor almaya daha da düşer diye
sanırım çok kişiyi döktüler en inatçı bir okadar da okkalı küfürler sallayan Asyerge yi bile o kadar zararla dökmüştü zaten
artık yolu açık sanırım bakalım nereye götürecekler
bizede az bir lotla izlemek kalıyor
3,5 gelseydi biraz daha alacaktım ama sanırım kısmet değilmiş
bizde hulkiyede bekleriz artık:kahkah:
Kaç tavan çektirirler pozitif abi
3,5 gelseydi biraz daha alacaktım ama sanırım kısmet değilmiş
bizde hulkiyede bekleriz artık:kahkah:[/QUOTE]
Tavanınız hayırlı olsun dostlar. Ben 6 Tl ortalama ile çıktım o nedenle ben hala sattığım için çok memnunum.
Moralinizi bozmak istemem ama, en büyük takasçı yatırım fonları yanlış bilmiyorsam son bir ayda 120-130 milyon daha sattı. Bariz bir alıcı da yok. Yatırım fonları Temmuzdan bu yana yaklaşık 200 milyon lot sattı. Üzerine patron da 64 milyon lot sattı. Onlar sattığından beri de hissenin sırtı yerden kalkmadı.
Özetle, bence bu yükseliş yeni bir mal gömme operosyanu olabilir..
4,40 - 4,30 ile azar azar ekledim. Bakalım, kısmet. 4,20 - 4,10 a da yazdım.
3,50 ye alım için yazdım.:yahoo:
oha. 4 e geldi. biraz daha alırsam en büyük yatırımcı ben olacağım. ne iş yapıyor bu firma :)
aslında dün 4 üzerine çıkmasına bile şaşırmıştım tavan ne alaka dedim
bugnde 3,90 lara gelse değişen bişey olmayacak
yani bir arpa boyu yol gitmedik öyle bakın olaya
ne çıktık ne düştük buda bişey:kahkah: