borsada artık eskisi kadar yabancı yok...ipler yerlilerin elinde...yabancı takası diye görünen malların bir kısmı da zaten bıyıklı dedikleri...o nedenle doların her hoplayıp zıplamasına bakmayabilir...şaşırmamak lazım...
Printable View
borsada artık eskisi kadar yabancı yok...ipler yerlilerin elinde...yabancı takası diye görünen malların bir kısmı da zaten bıyıklı dedikleri...o nedenle doların her hoplayıp zıplamasına bakmayabilir...şaşırmamak lazım...
Bu doları her şekilde yukarı taşımak kafalarında idi ,
bir taşla iki kuş vuruyorlar ,
bu yüzden bu kadar takılmayın , takılacağınız tek şey bugunde fakirleştik:(
Nasıl bir şeysin sen boyle 10 dk sevinemedik :), Nerden dondursem diyodum akşama dowu gorelim diye düşünürken dondu donmece.
Kabine toplantısından sonra kaybettiğimiz eşşeği bulmuş gibi olur muyuz?
Abdülkadir önden haber vermiş.
https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar...a-var-41924193
"...DUYGUSALLIĞA YER YOK
Batı dünyası için her şeyi söyleyebiliriz. Ama netice itibarıyla Osman Kavala üzerinden 10 ülkeyle ilişkilerimizi koparmak kime zarar verir? Soğukkanlı olup büyük devletlere yakışan bir tavırla hareket etmemiz gerekiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ortaya koyduğu tepkiyle bu 10 ülkeye anladığı dilden konuştu. İktidarı ve muhalefetiyle Türkiye tavrını ortaya koydu. Ancak bundan sonrası serinkanlılıkla hareket etme zamanı.
BİR İHTİMAL DAHA VAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan ın 10 büyükelçinin istenmeyen adam ilan edilip sınır dışı edilmesiyle ilgili konuşmasından sonra mekanizmanın hemen işlemeye başlamaması yararlı oldu. Çünkü bir ihtimal daha var. Hatta bir ihtimal değil, birçok seçenek var. Şimdi diplomasiye şans verme zamanı."
a haber gibi ülkeye bakan alttaki rakama bakıp aaa borsamız artıyor diye sevinebilir...
gerçekleri görmek isteyende üstteki rakama bakıp %2 de bugün fakirleştik diyebilir...
borsaya tl ile bakan a haberin ülkeye baktığı gibi bakıyor demektir...
https://i.hizliresim.com/38thef1.jpg
söylemişmiydim hatırlamıyorum, kchol çok beğeniyorum, kuvvetli bi momentum yakaladı..
Bugun kabine toplantısı varmış , oradan bu olayla ilgili birşey çıkar mı ,
Çıkarsa zaten yarın gözümüzü badem 10 olarak açarız .
Sistem ellerinde Yine yeşillendi badem dallarını çalıyorlar:)
Böyle çalan şarkılarda alın paralarını , oynadıkları paralar hepimizn ,
işin özü hepimizin elini birbirimizin cebine soktular.
Yaw zaten sattıkları bir bankalar var. Onlarida endeksten çıkarsalar varya super olacak.
kabine toplantısından bişey çıkmazsa bunun gunahı kıme kalcak...dolar 980 üstünü gördü belıkı burdan tekrar 950lere gelcek aradaki farkı kım üslencek yazık gunah bu ulkeye resmen manıplasyon yapıorlar...
ada vapuru yandan çarklı
Bayraklar donanmış cafcaflı
Simitçi, kahveci, gazozcu
Şinanay da yavrum şina şinanay :halay::oleyo:
Hepsinin ağırlığı yüzde 15 mi ne..
Hepsini tabana çaksalar 1.5 eksi eder..
Eregl tcell bim tuprs petkm sasa asels gubrf ..
Bunları yüzde 1-2 arası alsa..
Yine artı yaparız..
Geçen froto ve eregl ile sanırım 1000 puan aldı idi..Arkadaş paylaştı idi..
Benim aylardan beri burada bağırdığım Borsa düşmezzzzz ...düşemez durumları yani..
Bademler istemedikçe tabi..:)
kenan evrene atfen bir hikaye anlatılır.
idamlar konusunda endişeli olan dıjj güçlere,
meraklanmayın, onları adil olarak yargılayıp idam edeceğiz der.
dıjj güçler şokta dabi., asdas. :he:
Herkes biliyor ki 10 büyükelçiyi göndermek öyle kolay bir iş değil. Elbette ki karşılığında ABD fena misilleme yapacak. Hele ki elebaşı olarak diğer ülkeleri de organize etmişken. Reis bilerek hem G20 zirvesine hem de seçime kriz ile girmek isteyebilir. Seçimde Eyy Kemal yerine meydanlar da Eyyy Amerika ifadelerini duyabiliriz. Vatan millet sakarya edebiyatı her zaman iş yapar bu memlekette. Ve çok güzel bir fırsat yakalanmış durum da. Kullanırlar mı onu zaman gösterecek..
Reuters: Kamu bankaları kredi faizlerini 2 puan indirecek
gelsin görev zararları...
daha kamu bankalarının beli dogrulmaz...
kazandıklarınıda yandaşlara dağıtılacak ucuz krediyle sıfırlarlar...
Kchol diyen 3 kişiyiz sen ben vergeM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.ibb.co/jGRXzp3/Screenshot-...satakippro.png
Devam bakalım..
İyi bir ivme yakaladığımı düşünüyorum..
Alımlarım sert olur demiştim..
Portföy şişe ağırlıklı olduğu için karda diğerleri deneme..
Enerjisa şişe ttkom bilanço aşağı tepkisi görene kadar kar almam..
Bim mi emniyet sibobum..
Dursun..
Kchol 21.75 gevşemeyince almak lazımdı geç kaldım..
Şişe analizini bant hareketini daha önce atmıştım..
Ttkom ise salınımları bende al yönlü..
Bim her zaman 58 61.8 den tepki verdi günahı yok..
Enerjisa 10.26 üstünde almayanı doverlerdi..
VADELİ işleme gerek yok spot bile şuan yeterince kumar..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ereğli 6 milyarlık bilançoyu ne zaman açıklayacak ya ? kağıt hala 19 kusürlerde dolanıyo, çoktan 25 olmuş olmalıydı, yazıktır
bu arada vadeli tahtasında bazı iblisler 1595 yukarı geçemesin diye her tür hokkabazlığı yapıyo, farkında değilim sanmasınlar.. herkes longlarına sahip çıksın
üjjj hafrlilere savaş açılmasaydı,
kesin regor gelirdi.
forotonun yüzsüğü yeter mi buna boşkuş? asdasda :he:
*kamu bankaları ziraat bankası, vakıfbank ve halkbank tarafından kredi faiz oranlarında ürün ve vade yapısına göre 200 baz puana kadar değişen oranlarda indirime gidildi
Geçen dedik ya abi kareas belli
https://www.hisse.net/topluluk/showt...52#post5568352
bak gübre yine coşmuş :he:
Topik kapanınca alıntı yapamadım
Panayir alani gibi halkbank once yalanliyor faiz indirimini acayip bir ülke.
1300 leri beklerken xu030 da 1600 leri yaktık..:oleyo:
Cuma günü olduğu gibi boğaları güden Çoban ayuları kırma ile vurmasın sakın..
Gerçi postu deldiremezsin tek kurşun lazım [emoji1787][emoji6]
BaşarılarM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
leblebi bile 30 lira olmuş enflasyon %15 diye diye ücretli kesim bitti uçtu her şeyin fiyatı
Geçen cuma ki filmin aynısı olabilir.