Teşekkürler ortalık toz duman
Printable View
13.35 önemli. Üzeri kalıcılık önemli. Zıplayıverdi aşınca. Üzeri kalırsa 14.25 hedefli formasyon var. İttirme kaktırma var. Kim kazanırsa 1 lira hareket var gibi.
dur yaklaşma fururm dedim mi fururum şey gibi seni iblis :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Gün boyu müdahale var...Bakalım sonu ne olacak !!!!!!!!!! Hakkımızda hayırlısı
Yine satiyo merkez catir catir ama 13 altina indiremedi suana kadar
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şaka maka dünyanın her yerinde 1 bira 1 $/euro idi, bizde 2 2.5 $ dı. Nihayet 1 bira 1 $ oldu rahatladımm valla.
1dk aralık vade adamlar çanakkale köprüsü çizdi... :he: :he: :he:
https://files.catbox.moe/67ymxp.JPG
1 ve 5 dakika gibi çok kısa periyotlarda düzeltme yaparak gidiyor. Sağlıklı değil. Tabi bunun sebebi MB nin aksiyon almaması. Hareketli ortalamaların hadi saatliği geçtim 15 dakikalıkta bile olsa bir sat-al yapması çok sağlıklı olur. Ama meçhul. Aksiyon yok karşıdan. Olmayan dövizi satarak olmaz o iş. Bas 10 dakika çek sonra. Karşıda aksiyon yok. Fonları vs buy dan sell e geçirecek bir hamle yok. Oyun hamuru gibi böyle.
bu sefer çok pis furacam gaçın dağılın vaziyet alın :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Milletin Doları deniz yemeyen keriz. Yüklen bakalım munzam karşılıklara Şahap nasıl olsa kimseye hesap vermeyeceğini düşünüyorsun . Piyasayla kolay kolay hiç bir mb aşık atamaz atsa zamanında İngiltere mb Soros la başa çıkardı.
İyi niyetle düşünelim, MB sının bu operasyonu yandaşa, 5 li çeteye ucuzdan milletin Dolarlarını peşkeş çekmek değildir diyelim.
demeyelim ozaman, ama düşünmek serbest sanırım :p
https://i.hizliresim.com/6v3atj5.jpg
Bir bakın bakalım hastamız yaşayacak mı, yoksa mına köyüne gömelim mi?:oleyo:
Arkadaşlar biraz konu dışı olacak ama şu an ki ekonomik durumu kendileri dışında herkese havale eden zihniyetin yancıları işinde gücünde çalışan Ankara Bel. Başkanı nıa aleni tehdit ve hakarette bulunuyor,muhalefet liderleri basit açıklamalarla bu durumu geçiştirmemeli,bunların kullandığı dil ve ulaşmaya çalıştıkları yol çok tehlikeli yerlere çıkıyor,bu adamlar bu terbiye derecesi ile bizim vergilerimizle maaş alıyor maalesef..
Merkezin bu günkü hareketi Köprüden önce son çıkışmıydı acaba....!!!! Diye düşünüyorum...Ayrıca yakın zamanda ödenenen kuponları millete sattırma operasyonumuydu !!!!
https://twitter.com/ecapa_aklinizi/s...089658881?s=20
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Sevgili Günnük,
Malum, Bahaddin Dayıyla ay yolculuğuna çıktıktan iki saat sonra seyrü sefer sisteminde meydana gelen arızadan dolayı istikamet Mars'ı göstermeye başladı ve rotayı bi türlü düzeltemiyoruz.
Az önce Bahaddin Dayının aklına bi fikir geldi. Bahaddin Dayı acayip gaz sancısı çekiyor yola çıktığından beridir. Dedi ki, uzay mekiğinin dışına çıkayım uzay kıyafetinin sadece üstünü giyerek. Gideceğimiz istikametin tersine doğru hızla bir anda gaz çıkarırsam, acaba extra itiş kuvveti elde edebilir miyiz, bu şekilde istikameti aya doğru düzeltebilir miyiz? Bana iyi bir fikir gibi geldi, az sonra deneyeceğiz.
----------------------------------------------------------------------
Sevgili Günnük,
Bahaddin Abi gaz sancısı çekmiyormuş, uzayda özlerim bulamam diye 4 porsiyon kokoreç yemiş köprü altında, ishalmiş, bütün camlar mamlar bok oldu, şimdi nereye gittiğimizi de göremiyoruz.
Deney Günlükleri D-15 Day, Dr Jeykıl Hıdır
Dün köy muhtarına sattığım eşek ucuza gitmiş. Bu sabah yeni genç eşek alayım diye eşek pazarına baktım. Çeşit çeşit fiyat istiyorlar. En son pazarın zabıtası '' yeter ulan si.eyim sizin eşeğinizi , artık eşek fiyatlarını bana soracaksınız '' çıkışı yaptı. Tamam da senin belirlediğin fiyattaki eşek iş görecek mi ? Neyse baktım kısa süre dampingle eşek satılıyor, bir kaç eşek aldım. Cuma günü öğlen cuma pazarında bir kaçını satarım. Yoksa yem pahalı be ya..... Besleme ve tutma yatırım tavsiyesi değildir.
Hukumet para dagitmaya baslamis. Hekimler, ogretmenler diye geliyor maaslara zam listesi. Bakalim bizi de gorecek mi agalar?
Emekli maaşım 600 dolar karşılığıydı 7 iken,şimdi 400 dolar,2x13=2600,şimdi bu bize zam verecekte göreceğiz,vereceği en fazla 500 tl,1000 verse bile kurtarmıyor,utanmadan ezdirmeyeceğiz diyor zat,aynen ezildik tank altında,defolup gitmedikten sonra kimseye rahat yüzü yok,zaten intibakların üstünede çöktü 2000 sonrasının:seyt::seyt::seyt:
3 aya kalmaz o zamlar erir
Sabit gelirlinin alım gücü hazirandan beri düşüyor...Verilecek zam eriyen kısmı yerine koyması da çok zor....Neyse Verdik yetkiyi gördük etkiyi...
Hayırlısı diyelim....
Aldığım duyuma göre haftaya diş macunu, ped , çamaşır deterjanı zamlanacakmış Dolarda olsak bile gelen zam Dolar artışının üzerinde olacak diyorlar. Bilmem doğru bilmem atmasyon ama ben kıt kanaat geçinen emekli olsam bu ürünlerden lazım olanlarını bir yıllık atardım bir kenara. Hele tüm uyarılarımıza rağmen hala Tl de isem hiç düşünmem Tl lerimi macuna deterjana, çevirirdim. :drunk:
Petrokimya yani plastik ürünler, kâğıt, kimyevî ürünler, buğday, mercimek, nohut sayın sayabildiğiniz kadar, A.A. kadar dolar gaymeye bağlı fiyatlar.
Geçenlerde ekonomist olan zat Meral Akşener'i "Bunlar daha iyi günlerin" diye tehdit ediyordu şimdi de yancıları Mansur Yavaş'ı tehdit ediyor...Çok kötü günlere gidiyoruz gibi...
Yalçın, “Mansur Yavaş artık rahat durmalı! Sayın Genel Başkanımızın haklı ikazlarını dikkate almalı! Almazsa kendisi bilir. Bizden söylemesi: Rüzgâr eken fırtına biçer. Fitne eken; öfke, kin, nefret, hışım ve şiddet biçer! Halkın haceti bunlar değil!†ifadelerini kullandı.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...gozdenkacmasin