Kırk yılın başı foruma bir grafikçi geldi onu da kaçırdılar. :)
Printable View
Kırk yılın başı foruma bir grafikçi geldi onu da kaçırdılar. :)
Konuya söyle bir nokta koyayim , gerceklerin aciga cikma gibi bir huyu vardir, be Yasar Holdingin gercek yatirimcilari yok etme ve harcama gibi bir huyu var,
Yatirim yaptigim en fütursuz sirketlerden oldu ,
Bu para kimseye yaramaz keske bilse bunu patron ve tahtaci
Ama bunlarin damari catlamis…
Eblek ölümlü dünya. Sat mallarını gariban da kazansın.. ipotek koymuşsun yıllarca DYO boya hisselerine çaycı kaçtı terzici o Karayipler adası'nda kum saatine bakıp gününü gün ediyor en son sen isviçre'ye gitmiştin. Gelme kal orada ye dyo nun paralarını.. bir daha mı geleceksin dünyayaGM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardan yine Kasım kardeşim
Pastırma yazının tam içerisindeyiz
Neredeyse bir şort bir tşörtlük hava var
Lakin kısadır ömrü çabuk geçer biliriz
Peştemalsız hamama giren Bedevi’yi
Tellaklar soğuk suyla keseler onu da biliriz
Gün geçmiyor ki dyoby nın boya kazanına
Yeni bir haber düşmesin. Neymiş?
TOOG un boyacısı dyoby olacakmış
Sokak köftesi mi lan bu?
Ufala bayat ekmeği İki şakşak bir taktak
Rahmetli terki joe nın ayıları bile
Bethofen’ in konçertosunu çalmadan önce
Udi Grant’a taksim geçirtirlerdi Hicaz’dan
Maraşal frensiz gidiyor arşa doğru yeniden
Dyoby bakalak oluyor gidenin arkasından
Su akar yolunu bulur Demli üstad. Mektup gönderdim bir ara bakıver.:)
Eblek satmadan bu dyo gitmez.. nasıl bu kadar hisseyi alabildi demek ki yaklaşık 20 yıldır bu hisseyi topluyor maliyeti 3 veya 4 liradır kınıyorum eblek. Küçük yatırımcıyı ezme �sviçre'de yalnız gezme çaycı seni takipte, terzici co yu fazla düzme
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ah Grand dostum artik bu capulcu firmanin bir kismini polisan ile degistirmis bulunuyorum,
Sanirim bu spek ve patron yapisi ile cok zor burasi .. numunelik miktarim tabiki var ama patrona les hisseleri ile büyük keyif dilerim, kuruscu olmak zanaattir demis batilari evet herkese bol kazanc kalanlara sabir dilerim..
Hacı eblek, bırak numarayı.bir milyon lotun kaçını verdin...sen verdinse hisse gazlar... kırkını mı bekliyorlar...hem caycida. güzel bir cafe açar...demleniriz orada... terzi Co da tostlari yapar.... çaycı spek olabilir mi...GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Keske okadar olsa Grand buraya girmezdim))
Sebepleriyle yazsam reklam olur ama dedigin miktarin cok alti miktarda hissem var))
Bence cikmayisinin baska sebepleri var, iyi düsün Grand sene 2023 ama Dyo hala 1 dolar,
Derdi ya Terzi alti üstü boya , bir kutunun icinde , ne olabilir bundan))
Platformu takip ettiğim kadarıyla ,anladığım yarından itibaren şenlik başlıyor;)
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Acemi tahtacı ,çömez tahtacı tahtasından bihaber tahtacı.
Tahtacina cakayimGM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bosver Grand dostum endeks düzeltme yerse 17-18 den geri aliriz ekleme yapariz…
Dyonun tahtacisi varsaki artik olduguna inanmiyorum varsada cebinde para yok,
Acilen patronlarin yeni spek bulmasi lazim , biraz parali olsun ve azucukta beyin..
Yoksa dyodan ancak teneke olur
Emine Hanim zaten Holding olarak aldiklari danismanlik ücreti ve isim hakkiyla yatirimcinin temettüsününde üstüne cökmekte,
Tebrik ederim kendilerini 30 milyon kar 110 mil Holdinge peskes …
Az vergi ve paralar cukka…
Bunumu ögrendiler is hayatlarinda acaba sayin yöneticiler..
Yaptiginiz ARGE lerde bunlarimi arastiriyorsunuz?
Neyse her holding ve kisi ederi kadar ..
Eblek, kardeş spekler senin hisse satmanı bekliyor...kırma onları sat DYO yu... Aç önünü dyo boyanın.. sevindir çaycı ve terziyi dua ederler sana belki de umreye gidersin inşallah...GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahmetli Terki joe üstadımız asrın tahtacısı diye Grand’ a çaktırmadan ha bire çakardı. Çakar çakmaz çakan çakmak Grand kardeşimiz de kendisine duayenliği inadına devretmemesine rağmen Terki joe abisine saygıda kusur etmez sevgi pıtırcıklarıyla yaklaşır yanında cigara bile tellendirmez ayak ayak üstüne atmayı bırak dizinin dibinde çömelerek oturur spekliğin boş vere boş vere ne hale getirildiğini can kulağıyla dinlerdi. Hatta rahmetli Terki joe , Eblek ‘ e duayenlik kavuğunu törenle teslim edince Grand Terki joe ya küsmüş ama gıkını çıkarmadan stres atmak için Las Vegas da ki Terki ye nisbet olsun diye Monte Carlo kumarhanelerinde rulet ve pokere gitmişti.
Hey gidi günler dyoby o zaman da enflasyonun hep altındaydı dyoby da hıyar da 1 liraydı. Bakmayın şimdi 20 lira olduğuna hıyar da 20 lira
Yani hep aynı ytd
Güzel günlerdiEk 29082
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grand bey , yapmis oldugunuz yoruma bende katiliyorum. Eblek beyfendide cok buyuk lotlar bulunmaktadir bence bunun icin tahtaci bu hisseyi goturmez. Ytd.
Eblek satmazsa lotları
Giyin artık şortları..
Terzi Co,çaycı tilki gibi
Orman mı dır yurtları
Sat eblek sat aç yolu
Şaşırdık sağı solu
Ama satma hisse düşer
Çok yokuştur Bolu yolu..GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Grand bey Evet
Eblek Burda K.y cıyı
Yakıyor .22 sene toplamış mallı . Eblek
Hem kendini yakıyor
Hem k.y cıyı yakıyor .
K.y cı bilmiyor ki !
Eblek resmen Dyo nun
Önüne set çekmiş.
Y.t.d
İşte bu 19.59 gösterildi.Teknik düzeltme yapıldı.iyi yolculuklar dyo.
Beyler size söz Polho 15 olunca gelicem geri ekleme yapacagim ,
Kalin kalin aliriz geri ,
Dyoda acelemiz yok sindire sindire bekleye bekleye gidiyor, en saglikli hareket,
BIraz daha tutun buralarda gelecegiz elbet
Dünyanın en pahalı lüks 12 yatının.12.inci son sırasındaki yatın fiyatı 210 m dolar.Dyo 108 milyon dolar.2 dyo=1 yat!!!??
Yorum bu kadar...
Bu yat..Ek 29100
Borsanın en ucuz hisselerinden birisi olan dyonun takasında da enterasan hareketler görülüyor.yurtdışı kaynaklı satışlar var sanki.
Eblek bey bizde bekleriz sıkıntı yok
Bende 5 bin lot var
Eblek sende 1 milyon Lot .sıkıntı yok bekleriz.
Azdan Az gider Çoktan çok gider .
Y.t.d
Kağıt Eblek teki 1 milyon lot için gitmeyecekse hiç gitmesin.
Palanın biri gelir alır tahtayı bedavaya.
Patron destekli hesaplar bilançodan bir gün önce resmen ve alenen çaktılar. Olayın özeti budur...
SPK'ya şunu bir inceleyin desek, çürümüş kurum neyi inceleyecek?
Sosyal medya diye yaziyorsun arkadasim , bilip bilmeden milletin ahini aliyorsun ama bilmiyorsunki yanlis yapiyorsun, sendeki lottan bana ne bendekinden sana ne?
Milleti yanlista yönlendirme , elestirin firma düzeyinde olsun kisilere yapma,
En azindan beni katmamani tavsiye ederim..
Sat eblek
Etme kelek
Satmazsan eğer
DYO herkesi bekletecekGM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tahtanın anasını belleyen bilançodan haberi olan ve 1 gün önce gelene gidene mal veren bofa ve garantidir.bunu sezen fonlar 1 gün sonra tabana mal vererek tüm hisselerini sattılar.aslında sanki zarar getirmiş gibi davrandılar.taban yediği gün elinde büyük lotlar bulunanlar tahtayı sahiplenseydi bu kadar salmaz hatta prim yapardı.başka hisseler zarar getirmesine rağmen taban yemedi hatta prim yaptılar.aklıma ilk gelenler akenerji,zoren,çelik halat vb. tahtayı herkim yönlendiriyorsa yanlış yaptığı kesin.paranın bu kadar bol olduğu,insanların körün tuttuğunu öptüğü gibi buldukları hisseye dalıyorlar.ve dyo tahta yapıcısı bundan faydalanmıyor.biraz derinlik getirse vede satanı pişman etse inanın kendisi pişman olmayacaktır.sonuçta ederi olan ve primsiz olan bir hisse ile uğraşıyor..yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar 1milyon lot derken ciddimisiniz konu uzadı merakımdan soruyorum.Takasta ilk 5 kurumdan başka milyon lotu olan kurum yok.Her kurumun binlerce müşterisi var.Bence buralarda yazan arkadaşların en fazla yüzbin lotu vardır.
y.aslan Biz yalan mı söylüyoruz.
Bundan ismin kadar emin ol.
Dyo neden gitmiyor bir düşün.
Kesinlike doğru bilgi.
Garantiye iyi bak .
Bunun için dyo gitmiyor.
Bu işin şakası olmaz .
Y.t.d
The windwalker
Az bir miktar benimde dyo hissem var,daha çoktu zamanında bundan kaçıp Parsn da pozisyon aldım.Orada çok daha karlı ve rahatım.Ama dyo da tekrar alış için uygun yere geldi.20 altı bu konjoktürde benim için uygun.Tahtanın gitmemesinin sebebi birilerinin üç beş lotu olamaz.Asıl sebep ortaklarının cebinden yüzsüzce çalan Yaşar ailesi.Şirket borçluyken hatta zarar ettiği dönemde bile isim hakkı adı altında kafasına göre dilediği oranda kendisine pay almaktan yüzü kızarmayan ailedir.Birde bu hukuksuzluğu görmeyen SPK tabiisi.Bu saçma isim hakkı ,danışma hakkı,kendi bayilerine satış primi gibi soygunlar olmasa bu şirketin değeri bir yolda en az on katı olurdu.Bende forumu ara ara okuyorum takas falanda bakıyorum garantide o mal hep vardı oranın takası hiç artmadıki.
TOGG dedik, daha üretim standı yok ortada. 2019'da yerli, milli, yollarda vs yalanlarından sonra inanmamak lazımdı bu haysiyetsizlere ama memleket sevgisi işte. Belki bu sefer tamamdır, boya işini de alırsa DYOBY alır...Boşuna hayal kurduk 150K lot yatırdık s2k boya kağıdına. Millet paranın a.sına koydu biz patron çetesi ile mücadeleye devam. Hepsi sayın Eblek'in suçu...:)
sn Eblek gerçekten o kadar malınız varmı. Sende parsana gel istersen orada sana da yer var.
Sayin Arslan kimsenin aklina ihtiyacim yok, zaten forumdan anlasildigi üzere takastan anlayanda yok büyük oranda dyo cikip polisan girdim son 9 is günü,polisanin hareketlerindende anlasilir sanirim ki onuda anlayamiyorlar,
Keske sebep ben olsam ama ben yeterince bekledim zaten burada, ama yogunluk birakmadim..
Baska bir hisseyideDyo sayfasinda övmek bana yakismaz..diger arkadaslara saygisizlik olur..
Saygilar
Biz kimsenin hisesinin peşinde değiliz .
İsterse 10 milyon Lot alır .kimse buna karışamaz.
Fakat doğru olmak lazım. Bide satım pohlo
Aldım diyor.
Çocuk kandırıyor. Bu küliyien yalan .
Diyeceksin sana ne !!!!
Evet bana ne .
Baren yalan söyleme .
Birde sattım polisan aldım demene gerek yok . Yalan söyleme
Bana ne yaaaa.
Bu konuda bu son yorumum
Haklisin 22 senedir bekliyorsun
Benim demek istediğim
Bu gibi hiseler de çok lot sıkıntı oluyor. Nokta