Bilançosu da çok kötü değildi rasyoları ve dolar bazlı değer olarak da gayet uygun bir hisse ama neden en önde bu düşüyor anlaması güç.
Printable View
Bilançosu da çok kötü değildi rasyoları ve dolar bazlı değer olarak da gayet uygun bir hisse ama neden en önde bu düşüyor anlaması güç.
resmen kagıdı doğradılar...takas atabilecek olan var mı
Sıkıntı, acelesi olanların paniğidir ...
Kağıda birşey olduğu yoktur...
Teknik anlamda bir düşüş var, bunun sebebi panikçiler...
Gitmiyorsa da henüz zamanı gelmemiştir...
UVciKy için sıkıntı yok, KVciKy için sıkıntı büyüktür, lütfen bu ayırım önemlidir...
2-3 sene içinde ASELSAN çoğu hisseden daha iyi gidecektir, buna inancım tam...
Hiçbirşeyin garantisi yoktur tabi, teknik anlamda 4-5 senedir uykuda olan dev, uyandığında illa ki güzel birşeyler yapacaktır...
Ama şu vardır, bizim bilmediğimiz yine sızdırılan (varsa tabi, spekülasyon yapmak değil amacım diğer bir seçenek olarak diyorum) kötü bir haber var da o gelecekse mazallah tabi, öyle bir durum olduğunda düşünmek lazımdır...
Yoksa battık bittik lafları sadece KVciKy nin feveranıdır...
Ytd...
eninde sonunda gideceksin o ilk durağa ..2,5 usd ye..
Geçen sene ramazan ayında %15 kadar düşmüştü. Busene ise ölçüyü biraz fazla kaçırdılar. Yabancıların sert satışı işleri biraz bozdu.
Yabancı satışı devam ediyor....Ama bu bir çok hisede de oluyor...Ya bilmediğimiz bir şey var yada bir fon çıkıyor..
Yabancıların yoğun satış yaptığı hisseler..[IMG]https://i.hizliresim.com/n2mc8w1.JPG[/IMG]
iyi akşamlar yaklaşımınız doğru logaritmik grafik ilmik gibi işlenmiş tepe ve iplere baktığımızda yükselen bir kanal içinde hareket ediyor ben aynısını bir kaç sayfa önce grafik koymadan logaritmik grafikte bakılmalı demiştim yukarda 80-100 arası aşagıda 23-19 arası olabilir dediğimde bir arkadaş ne 80 ne 100 den bahsediyon demişti ben grafiğin yalancısıyım açıp baksınlar aynı logaritmik grafik şişe cam ereğli tüpraş fortoto v.b.. gibi hisselerde çalışmış soralım çok bilen arkadaşlara kaç yıl bekletmişler eregli 1 gündemi 30 oldu fort 26 lardan 1 gündemi geldi 300 e thy 9 dan ne kadar bekletti 42 olmak için ha şuda bir gerçek ucundan son zamanda yakalayan kazanmıştır oda ayrı bir konu biz aselsan 1 günde 100 olacak demiyoruz belki 2023 belki 2024 yada bölünür 100 tl yi göstermezler sonra bölününce fiyatı düştüğünden bilmeyelerin bir kısmı çok ucuz kalmış bir kısmıda bedelsizden anlamadığı için bu hisse geçen yıllarda bu fiyattaymış hiç artmamış der neyse bu konular böyle uzar gider herkese bol kazançlar yatırım tavsiyesi değildir....
sayın human01 adamlar belkide geçmiş yıllarda bedelsizden aldıkları lotları anca satmıştır adamların maliyeti bile yoktur ister 29 dan ister 22 den satar başka yerlerde yok efendim 25 ten aldığını 23 ten zararına neden satıyor diyolar adamların maliyeti yoktur 14 tenbile verir yada alttan alır veyahut gider fırsat gördüğü başka yere yatırım yapar sonra döner yada dönmez bunlar kesin bilinecek diye birşey yok görünüşte bofa satıyor 15 gündür düşüşte tahtayı iş bankası topluyor artık belkide yabancıdan yerliye geçiyordur tahta hayırlısı olur inşallah iyi akşamlar yatırım tavsiyesi değildir...
Hayırlı uğurlu olsun, değerli paylaşımlarınızı devamını diliyorum. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı günler bol kazançlar endeks 2400 ü kırıp altında 2390 da kapanış yaptı bir düzeltme içindeyiz 2400 üstü kalıcı olmazsa sıkıntı aselsan 22.30 -22.28 gap boşluğu var kapanırsa güzel olur belki tepki alımları gelebilir ben kapatmasını temenni ederim eskiden 800-900 milyon yıllık bilançodan bu sene çeyreklikte 1.700 e çıkan bir bilanço var logaritmik grafik çalışırsa dibe yakınız yıllar bazında baktıgımızda mayıs ayları genelde satıcılı olmuştur borsalar 25 mayıs genel kurul önemli benim için hiç belli olmaz belki süpriz bir karar çıkabilir yatırım tavsiyesi değildir hayırlı kazançlar....
inşallah sayın junge sermaye 2.280 ilk çeyrek 1.695 bir sonraki çeyreklik bilançoda böyle gelirse sermayeyi geçecek yarı yılda bedelsiz potansiyeli var ama yaparlar mı bilinmez belki 2024 yılında yaparlar genelde 4 yılda bedelsiz vermiş bedelsiz verecekse bu fiyatlardan olacağını zannetmem 50 üstü beklerim şahsen bedelsiz için oda %100 bedelsizde belkide daha yüksek bir oran verir bilemem bence temettüsü yükselmez arge ye ayrılan para yüksek olduğu için nakit dağıtacağını zannetmiyorum şimdi baktığımda logaritmikte kabaca dip 18.50 gözüküyor malesef oraya gidermi bilemem orasıda 2009 dipleri benim açımdan oraya degerse güzel olur kimse yanlış anlamasın degecek diye birşey yok ben tamamen aselsandayım oraya gelsede alsam diyecek durumumda yok yatırım tavsiyesi degildir hayırlı günler...
22 nisan ,zirveden sonra alan-satan kurumlar.
https://www.linkpicture.com/q/22_17.png
dün...
https://www.linkpicture.com/q/a_1.png
ASELSAN yabancı oranı 11 Mayıs 2022 % 27,20. 12 Mayıs 2022 % 26,03 .
Fark % -1,17. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Düşüşlerde halay başı, yükselişte ben oynamayı bilmiyorum havasında, bu namussuz tahtaya ve buna ayar veren kahpe evladina teknik taktik, formasyon vibrasyon,yeni satış sözleşmesi,yeni İcat vs. hiç bir etkisi yok o yüzden grafik, takas, tarak, kürek burda işlemiyor maalesef
https://www.tradingview.com/x/3cvWZlJb/
ASEL 22.64 lük fibo değeri altında kapanışlarda mavi trend çizgisi 21.72 civarları. Buranın altında haftalık kapanışlar yapacağına ihtimal vermiyorum ama piyasalarda ki bozulmanın derinleşmesi halinde sarkmalar yapabilir.
Tahminim en fazla küçük yatırımcının olduğu hisselerin başında bu ve ereğli var
iş yatırım harici alanlar daha çok vakıf ,ziraat ve akd nin diğer kısmı
Şimdi amerika ile yeni bir gerginlik konusu daha İsveç ve Finlandiya nin nato üyeliği konusu Bu konu aslesani aşağı basan gavatlar için yeni bir fırsat olmaz umarım.
Aselsan ve petkim son 5 yılın borsadaki en rezil hisseleridir.Yıllar içerisinde bu güzide şirketlerin yerli yatırımcı nezdinde itibar kaybetmesi akıl alır gibi değil.Ne yazık ki ky özellikle aselsan hissesine karşı çok soğuk bakmaktadır.Bu sanki siyasi stratejik bir baskı olarak kullanılıp itibar süikastine dönüştürülüyor.Yabancının itibar etmemesinin tek nedeni bu olabilir.Yoksa sektörde altın çağını yaşayan bir şirket,imkb de ise çöp değerinde ne yazık ki.ytd
ASELSAN yabancı oranı 13 Mayıs 2022 % 24,74. 12 Mayıs 2022 % 26,03 .
Fark % -1,29. (Kaynak İş Yatırım).
Biraz daha ekledim hayırlı olur inşallah.:)
Bank of amerikadan satan kardeş, böyle salak salak her gün düşüre düşüre mal satacagına tüm malını günün tav(b)anına yaz, merak etme tüm malını alırlar piyasada.
Oturduk tüm malı kusmanın bitmesini bekliyoruz.
El altında iliği kemiği emilen bir şeyden ne hayır gelir ki..
bofa içine etti yine
ASELSAN yabancı oranı 13 Mayıs 2022 % 24,74. 16 Mayıs 2022 % 23,43 .
Fark % -1,31. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Bofa'nın satışları durmadan, bu hisse belini düzeltemez. Kendi düşüncemdir.
Aselsan da 2. Halka arzdan sonra görülen en yüksek yabancı oranı 10 Mart 2022 de olmuş. Ondan sonra oran yavaş yavaş düşmeye başlamış. 10 Mart 2022 de hisse fiyatı 1,66 dolar. Şu an 1,44 dolar.
ASELSAN yabancı oranı 10 Mart 2022 % 41,36. 16 Mayıs 2022 % 23,43 .
Fark % -17,93. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır
Bu hissenin ederi yok galiba , içi boşaltılmış mı nedir , çöp fiyatına , ürettiği önemli bir şeyde yok galiba , yoksa böyle kalmaması lazım ( sesli düşünüyorum , gerçekleri yansıtmayabilir)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi