Son 10 dakika 43-44000 lotcuk aldılar,
görebilen varsa seviniriz.
Yohsammm deli oğlan bofa mı aldı :(
Printable View
Son 10 dakika 43-44000 lotcuk aldılar,
görebilen varsa seviniriz.
Yohsammm deli oğlan bofa mı aldı :(
İş yat gelene geçene dayıyor anlaşılan
705'te 50166 lotu dayamış spek emmi,
sıkıysa birisi bu lotları alsın diyor...
yok mu içimizde şu lotları alacak bir babayiğittt ... :notr:
[QUOTE=CARPEDİEM;6782865]705'te 50166 lotu dayamış spek emmi,
Büyüksün spek emmi :bravo:
öncem 50161'e düşürdün(dedim ki kendi kendime; acep spek bu forumu mu okuyor),
Olmaz olamaz öyle şey dedim...
neyse ki şimdi de emiri silmişsin canooo
Büyüksün spek emmiii ... :rules:
Assolist bofa yine her zaman yaptığını yapıyor,
dün yükselmesine sebep iken, bugün düşmesine sebep oluyor...
Tabii saz arkadaşlarını da unutmamak lazım iş ve teb yatırım :vk:
https://share.matriksdata.com/shareM...04181726560218
https://www.unicef.org/supply/contract-awards
acemşah abi mart ayı unıcef ihalesini almışız...hayırlı olsun......
abi bide ram ticaret neyin nesi.......aynı ihaleyi onada vermişler........
Zamana dayalı belli bir süreli ihale olması sebebiyle ihtiyaç hasıl olduğunda ;Unicef sipariş geçeöek..işte bu MArt ayında bir nevi sipariş geçmiş, siparişin büyüklüğü şu an bilmiyoruz ama 2 yıl içinde ben 120 milyon dolarlık satış bekliyorum ki dünyadaki bu felaketler savaşlar artarak devam ediyor.
Ram dış ticaret ise Koç holding'in dış ticaret şirketi bu ihalelerdeki sabun şampuan diş macunu gibi öz temizlik ihtiyaç kitlerini sağlıyor.
Amerikan pazarı walmart, tüm dünyada amazon ve ikea ve tabi ünicef... cok kalabalık nufusu olan mısır fas tunus acılımları ile yeni teknoloji cihaz ekipman malzemeleri açılımıyla ürün gamında bulundurması ADEL i cazip kılıyor.
hayırlı ugurlu olsun! Bedelsiz cabu:wave:k gelsin!
Ekan Köse hisselerini satmış
Sn Noır, muhtemelen hisselerin hepsini veya yüzde 5'in üzerindekileri başka hesaplara virmanlamış/aktarmıştır. Hissedeki olası büyük çıkışta malı satması zor olurdu çünkü satmaya başladığını görende satardı. Şu durumda olası büyük çıkışta kimse farketmeden, KAP'a bildirmeden, rahatlıkla hisseleri peyderpeyi satacağını düşünüyorum. İşin pazarlama tarafı Pin Trader ile başladı zaten. ytd.
Tsk ederim,sizdemi Pin Trader'in mal pazarladıgını düşünüyorsunuz,bu kadar gelişme varken,Dünya nın en büyük parekende zincirine tedarikçi oldu,kalemcilikden teknoloji şirketi olmaya adım attı,sizcede daha yukarılara gitmesi ve yüksek bedelsiz beklentisi normal degilmi ne dersiniz?
inşallah hepsini vermiştir.....hisseye zaten baskı yapıyordu devamlı....özellikle geçen hafta canına okudu tahtanın.....tahmin etmiştim yüklü satışlar oldumu bu yapıyor....eğer vermişse çok iyi önü açılır hissenin......
Sn Noır, yazımda "olası büyük çıkış"tan kastım büyük bir çıkış beklediğimdir. Beklentinin satın alındığı bir çıkış. Pin Trader ve Ekan Köse'nin bu hareketlerini de büyük çıkışa hazırlık olarak düşünüyorum. O kadar malı bir anda boşaltamazlar yükseliş esnasında peyderpeyi boşaltacaklardır. Ekan Köse uzun vadeli düşünüyor olsaydı malları yerinde duruyor olurdu diye düşünüyorum. ytd.
Bedelsiz beklentisine gelince; kayıtlı sermaye tavanının süresi bu yıl sonunda doluyordu. Yıl bitmeden sermaye tavanını artırdıklarına göre bu yıl içersinde sermaye artırımı yapmayı planlıyorlardır. Büyüyen şirketlerin sermaye artırma ihtimalleri daha yüksektir. Beklentim; önümüzdeki 10 gün içerisinde açıklanmasını beklediğim yüzde 2000 civarı bedelsiz sermaye artışı. Eski-Yeni hisse ayrımı kalkmadıysa temettünün dağıtılacağı 30 eylüle kadar üzerinde temettü hakkı olan 23.6 milyon eski hisse senedi gerisi de temettü hakkı olmayan yeni hisse senedi olacaktır.
Ekan Köse Adel sermayesindeki payının %8,06 dan %0,53'e düştüğünü KAP'a bildirmiş. Hangi babayiğitler 1.780.169 adet hisseyi aldı acaba. Film nereye evrilecek bakalım.
başkasının parası bizim dilimizi yorar, tahminen halka açıklığın %90 ellerindedir...Kimin aldığı veya sattığı konumuz dışıdır bu haliyle de bir şey demek yakışık almaz bizim için. Olayımıza bakalım biz.
Şirket Sürdürülebilirlik Komitesi Kurulmasına karar vermiş; bu işlerin bizim beklediğimizden çok daha büyük adımlar, yeni sektörlere girişler, şirket satın alınmaları, ortaklıklar vb... atılması anlamına gelebilir!
Bugün parekende halka arzlarına bakıyorum 1 milyar dolar civarında arzlar var, parekende de 15.000 kırtasiye satış noktasının gücünü Adel bir şekilde kullanmalıdır.
Bol kazançlar dilerim!
çinin en büyük ticaret fuarı canton fair başlamış.......3 etaptan oluşuyor.......kırtasiye 1-5 mayıs arası.........geçen sene adel katılmış ve oğuz uçanlar şöyle demeç vermişti......
Oğuz Uçanlar, “Çin, Adel Kalemcilik için çok önemli bir üretim merkezi. Kısa vadede Çin’de yatırımlarımızı arttıracağız. Ortaklık ve satın alma fırsatlarını inceliyoruz†dedi.
acaba bu sene bi ortaklık haberi gelirmi....artık zamanı geldi satın almalarla büyüyecez dediniz 1 senedir gelişme yok.....heyecanla bekliyoruz haberleri....
Herkes #ADEL ci olmuş kuşlu sitede. Paylaşan paylaşana. Mundar ederler kağıdı. Ne güzel sessiz sessiz gidiyorduk [emoji28]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alım satım hepsi girdi birbirine. Hacim mi yaptırmaya çalışıyorlar anlamadım. Mal el mi değiştiriyor tavandan
İşlem hacmi tedirgin edici boyutlara ulaştı. Kısa vadecileri çarpabilirler.
Hangi marka eğitim ve ofis teknolojik ekipmanları telefon tablet bilgisayar yazıcı fotokopi makinesi kulaklık, projektör akıllı tahta printer vs satılacağı belli oldu mu? Yoksa ürettirip adel edge markası ile mi pazara sunulacak? Bu konuda herhangi bir bilgisi olan var mıdır?
Global anlamda yeni bir marka yeni bir şirket satın alma vb. Bir atılımla yola çıkılabilir. En son Arçelik de gördük bunu. Dünya pazarına Beko ile girilecek falan filan diye.
Teknik anlamda 847 aşılırsa önü 3200 e kadar açık.!
,
Haydi hayırlısı
Bol kazançlar dilerim...!
130 binlik ne biçim satıştı o öyle şerro :vk:
Gazman ve saz arkadaşları sahnede gine,ama gazları yetmez oldu,hep aynı nakaratlar...
Siz en son böyle yazdığınızdan beri %150 arttı. Ayağınız uğurlu geliyor. Ama önce kuşlu siteden dolayı davetsiz misafirlerimiz var. Onları uygun bir yerde bıraktıktan sonra 1000 Li fiyatlara yolculuk başlar inşallah.
Evet beklediğimiz gibi oldu ve yeni gelenlerden epey bir çarpılan oldu. Kuşlu sitede (muhtemelen tahta sahibiyle bağlantılı) gazlamalar son sürat devam ediyor. TEB dün ve bugün epey bir satış yaptı.
İşlem hacmi tedirgin edici seviyede devam ediyor.
Neler olacak, izleyip göreceğiz.
Süpriz olan bişey yok. Kuşlu siteden dolayı yeni gelenlere bu fiyatlardan verip sabırsız oldukları için düşük fiyatlardan geri alacaklarını biliyorlar. Sonrada işimize bakarız yine.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...41#post6795141
Muhterem Hissenet üyeleri;
Enflasyon muhasebesi 2023 bilançolarını etkiledi.
2024 nasıl olacak?
Eğer konu hakkında bildikleriniz veya merak ettikleriniz var ise burada paylaşılırsa hepimiz istifade edebiliriz umudundayım.
Saygılarımla.
10 TL den başlayan #ADEL serüvenimiz var. 80 kat gitmiş. Daha da gidecek. Laf olsun torba dolsun diyorsanız konuşmaya devam edin o zaman.
Gülben indikatörü yine aktif olmuş,
dikkat edin hissedaşlar (Genelde bist için; özel de hisse için) ... :wu:
Kahraman Harun’un borsaya kazandırdığı indikatörlerden biri oldu geyiği yapılır devamlı… zamanında Enka demişti ky ler yüklendi Enka’ya sonrasında birden gülbenin Enka sevdası ortaya çıktı sonrası malum kağıt kendine gelemedi….bizimle ilgili değil kısaca…
Satıcılarda yine tanıdık isim, başrol oyuncusu bofaaa ... :(
https://share.matriksdata.com/shareM...05071207407985